- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Eladó Infineon chipes PC133 SDRAM 512mb!!!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
válasz Napfénysüti #34975 üzenetére
természetesen nem akarom összetörni senkinek a kocsiját, de kb a tököm kivan, hogy egy körforgalomban luxus kirakni az indexet (csókoltatom a berényi tervezőit, a töküknél fogva kellene felkötni azt is, aki leszfaltozta), de lehet b@sztatni az autós népet a sárgáért, ami csak veszélyes. Persze a fuxos terepjárós átmehet még a piroson is, de a szuzukis családot meg lemeszelik a sárgáért...
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Pópa
senior tag
válasz Kloden #34993 üzenetére
Van elfekvőben egy Abit NF7-S lapom 2600+ bartonnal.. vidd egybe a 'csába, hozz érte téli ablakmosót. De komolyan, vmi baráti összeg azt hello, a helyet foglalja. Ha hozol ddr1 ramot el is tudjuk indítani, mert össze van rakva.
Szerk.: PM.
[ Szerkesztve ]
Trust is good, control is better!
-
Kloden
senior tag
Keresek tápot, valami kommerszet max 4k-ig, és Socket A alaplapot, egy 1000-es Athlonnak lesz! Privit írj légyszi!!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
f27
senior tag
válasz juliabrilke #34989 üzenetére
és csak ajándékozod? mert akkor nekem kell,megakarok probálni egy ramot megjavítani
[ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
válasz juliabrilke #34987 üzenetére
hogyan halt meg?
-
juliabrilke
veterán
Francba!
Meghalt egy 2GB-os modulom. Valakinek kell esetleg?
DDR2 registered ecc 667Mhz. -
törölt tag
válasz Napfénysüti #34983 üzenetére
-
törölt tag
Ezért jó ha van DAS megkötve.Minden sz@rtól megvéd.Ha elmész egy űgyvédhez egyből őgy kezdi 20.000ft.Itt éves díjak vannak és mindenre kirejed.
Érdemes nekem is van ilyenem.Persze ne kelljen. -
bim
veterán
válasz juliabrilke #34955 üzenetére
Nagyjából ez annyit fog jelenteni Hogy ha nem szúrjuk el akkor nagy küzdelemben leszünk a 2. helyért ami pont semmit nem ér. De persze egy jódarabig nem leszünk ezen a helyen sem. Vagy hogy is van a vb.-n? Európából csak a legjobb 2 második fog tovább jutni?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #34975 üzenetére
Ezért is írtam!
Más: Ocsi19-et ismeri valaki személyesen? Vinném a kondiját, azt ígérze 10 után felhív, de se kép, se hang!
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
Na akkor elmesélem a sztorimat.
Biztos emlékeztek rá, hogy nyáron belém jöttek hátulról, Technika házánál, rendőrt hívtam...
Most ( !!! ) ott tart az ügy, hogy ellenem indult szabálysértési eljárás + igazságügyi szakértőt vonnak be.
Mikor meghallgatáson voltam, akkor is elmondtam, hogy nem érzem magam hibásnak, mivel hátulról jöttek belém + 1 cm féknyomot nem húztam. Erre mondták, hogy 50-50%-nak néz ki.
Na akkor most mi is van? o.O
-
Pópa
senior tag
válasz D.Orion #34968 üzenetére
Sajnos nem fogja fizetni a mögötte jövő kárát. Elmondom mi a menet. Rendőrt hívsz, aki helyszínre jön, automatikusan minden résztvevő fel lesz / van jelentve, mindenki fizet 30 ezer büntit (így indul a játék) majd a követési távolság be nem tartása miatt a hátulról érkező ( ergo ráfutó) lesz a vétkes, ugyanis bla bla bla és bla bla bla, míg az elöl haladó tökéletesen szabályosan nem hajtott át a sárgán, hanem megállt. Ilyen országban élünk.
-
D.Orion
veterán
válasz #92888064 #34964 üzenetére
Thx, Extreme Digital ki is ment a fejemből, pedig itt van valahol az újságuk. Nem melóhelyet keresek, hanem össze akarom szedni az árlistáikat netről. De először szeretném begyűjteni az összes ilyne boltot Fehérváron. Ahogy eddig elnézegettem a boltok 95%-ban ugyanazok a termékek találhatóak meg, de semmi kicsit is extrém dolog nem kapható sehol. Pl a boltok kis százalékában azt se tudják, hogy mi az a molex->3pin. Még nem is hallottak ilyenről...
A látogatást először árlista böngészéssel terveztem, mert venni akarok egy két cuccot. Aztán csak oda megyek be ahol a legolcsóbb az adott hardver. Pl. rengeteg olyan bolt van ahol olyan ára van egy 15ezer forint alatti terméknek, hogy ha BP-ről megrendelem a 2K-s futárszolgálattal akkor is olcsóbban jövök ki, mintha helyben megvenném... Ez elszomorító. Fehérváron túl sok számtech bolt van és egymás elől vennék el a vevőket, de azt már nem veszik észre, hogy egyre többen rendelnek bp-ről, mert olcsóbb még úgy is, mint helyben megvenni. A röhej, hogy egy adott laptop egy Bp-i Media Markt-ban olcsóbb, mint pl. egy helyi üzletben... Pedig MM mindenhol drága.
siti: Ez még viccnek is szar volt. Az ilyet szándékos károkozásnak nevezik és te fogod fizetni a mögötted jövő kárát is. Inex-nek meg nem véletlenül hagytam ki a linkjét.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
-
válasz D.Orion #34960 üzenetére
mióta van ez a szabály, én rágyorsítok mintha átmennék, majd nyomok egy kövér satut, ami belefér. jó lenne kötelezőre kijavítani a hátsó lökhárítót meg az ablaktörlőt is. Meg ha fényezik, akkor már bele fog férni, hogy az oldalát is fújják le. audi mögött zöldön se menjetek át. mert az egy állat. bocsi.
az inexnek kihagytad a linkjét.
[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #34961 üzenetére
Ha úgy állított volna meg ahogy kell és nem olyan böszme faragatlan módon, akkor én sem így viselkedem vele. Azért, mert hajnalban sétálok hazafele és elég szarul látok sötétben még nem vagyok részeg, szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Faterom anno egyszer átment így a sárgán. Pont el is kapták a rendőrök és megbaszták 35ezer Forintra... Több, mint 20 éves jogsival az volt az első kihágása. Helyszínit nem volt hajlandó fizetni és azrt lett ennyi... Bement a rendőrségre és megkérdezte a fakabátokat, hoyg szerintük, hogy ha besatuzik a lámpánál, akkor a mögötte jövő IFA mekkora kárt tett volna a kocsiban???
Valahogy nem értették meg az IQ light rend őrei.. nekik csak az számított, hogy 30 ezer és nem az, hogy jelentős anyagi kármegelőzés történt... Azóta kb annyira tisztelem a rendőröket, hogy múltkor is elküldtem az egyiket a picsába mikor igazoltatni akart hajnali 3kor szombaton az utcán. Megmondtam neki, hogy szépen ballagjon el a cigánysorra azt ott igazoltasson engem meg hagyjon békén, mert se részeg se kábszeres nem vagyok... Valami fura módon hozzám se szólt utána hanem elment... Nem vagyok egyáltalán nagydarab, de az még nálam is egyszálbelűbb volt...
-
D.Orion
veterán
Üdv! Fel akarok keresni néhány pc boltot fehérváron. Kérlek írjátok le az általatok ismert boltok nevét és esetleg a címét. THX!
Kezdem azokról mikről én tudok, abc sorrend:Alkunet Kft
Aqua Electromax
Bin Számitástechnikai Kft.
Bio-Comp
Computer 3
Demiko
Excom
Inex
Karnortech <ők mondjuk inkább laptop szerviz és bontó.
Kim Computer
Neo Computer
Netrino
Pc Bizi
Procomp2000
Restart shop
RBG Computer
Sarló ComputerVan még valaki?
-
bim
veterán
válasz juliabrilke #34942 üzenetére
Igen! Ez most pont arra elég hogy csókot lehelhessünk a béka seggére de azért a foci nem itt kezdődik hanem ott aki csont nélkül kijut. Ennyi...
-
Bencexp
tag
válasz D.Orion #34951 üzenetére
Igen azt én is sajnálom, hogy az első harmadban nem figyeltek oda eléggé a srácok..
Most kivételesen még a játékvezetők munkájával is meg voltam elégedve, nem úgy mint pl. a Linz ellen...
És hát Munro... először nem volt szimpatikus, úgy voltam vele, hogy bizonyítson... Megtette. Nagyon jó kapusJako vážně?
-
D.Orion
veterán
válasz Bencexp #34950 üzenetére
Kint még gyönyörűbb volt. Sajnálom, hogy az első harmadban annyi minden nem jött össze. Igazából egy 3-2 vagy 2-1 igazságosabb eredmény lett volna. Azért amikor megindult az Olimpia látni lehetett, hogy nagyon könnyen át tudnak jutni a védelmen. Szerencsére a szerencse pont annyiszor volt mellettünk mint ellenünk és kapusunk továbbra is szerintem az egyik legjobb az eddigiek(az elmúlt 4év) közül.
-
D.Orion
veterán
Yes! Nincsen hangom!
-
Timyyy
őstag
AV19 - Olimpija Ljubljana 5:2 !!!!!!!!!!!!!!
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
ha valaki túl olcsónak találja, akkor vegye meg, ha meg drágának, akkor alkudjon és vegye meg
-
Pópa
senior tag
válasz Napfénysüti #34938 üzenetére
Az még semmi! Apróság, filléres móka volt..
Hétfőn satuztak előttünk a sárgán, frontális balhé 5 kocsi, én a harmadik, klímahűtő merevítők, lökös stb elől... + hátulról ketten belém jöttek, szóval eléggé kiborult a bili, eladom a passatot, legkésőbb év végén.
Szerk: Hab a tortán, hogy xaktás módon az immo letiltotta a kocsit egy napra, szóval nem indult.. szerinted tajtékzott a fejem aznap?
[ Szerkesztve ]
-
bim
veterán
válasz Napfénysüti #34936 üzenetére
Azért nehogy már a svédekre fogjuk azt a pár meccset ahol kikaptunk. Ha minden meccset hoztunk volna eddig akkor most hátra dőlve nézhetnénk..
-
Pópa
senior tag
válasz #00809728 #34931 üzenetére
Hétvégén hívlak, aztán küldök képet a sérülésről, megbeszéljük mennyiből tudjuk megfújni, hogy normálisan nézzen ki. Kerestem komplett lököst színbe, de absz. beszerezhetetlen, és igazából csak az egyik sarkát kell a lámpák alatt telibe nyomni. De a képek majd megmutatják, esetleg dobj PM-be egy mailcímet is pls!
-
juliabrilke
veterán
Mocskos svédek!
Meccs előtt 1:1-et mondtam, de ezek a mocskok nyerni akarnak.
-
Pópa
senior tag
-
D.Orion
veterán
Üdv! Anyum panaszkodik a vasalójára, hogy már döglődik( valami jobbféle Tefal). A családosok és fix barátnővel rendelkezők érdeklődjék már meg a gyengébbik nemtől, hogy milyet vegyek anyumnak? Gondoltam meglepem egyel, mert ő magának úgyse venne olyat ami kellene(túl drága). Én meg megveszem így titokban.
-
Pópa
senior tag
válasz Napfénysüti #34925 üzenetére
THX dobtam privit.
Mi a fejlemény egyébként?Trust is good, control is better!
-
f27
senior tag
valaki nem szeretne venni egy Ilyent? most érkezett meg külföldről.
Ha valaki szeretne videókártyákat stb-t sütögetni rendes géppel az jelezze nálam -
Pópa
senior tag
Múltkor szóbakerült, de ki a fehérvári ajánlott maszek autófényező szaki?
-
f27
senior tag
van egy 9800GTX-em ha esetleg valakinek fájna a foga rá.
-
SzalaiG
addikt
oregcsóka ma lenne 3000napos.
-
VINIKOR
senior tag
Valaki nem vesz Digitális PC World újságot? Ezt: [link].
Összefoghatnánk. Kifizetem a felét. Tied az újság, nekem csak a ESET NOD32 kód kellene.
Volna jelentkező?
-
gyenge47
aktív tag
válasz Napfénysüti #34916 üzenetére
Avagy kapucnis pulóver... Nem is esik annyira. Kicsit fúj, de eddig is csak max csepergett..
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
-
juliabrilke
veterán
SPD programozással/módosítással foglalkozott már valaki?
Egy kis segítség kellene.
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #34913 üzenetére
Busz/kocsi/sz@rrá ázol.
Lehet választani.
-
Tizedes1
aktív tag
-
törölt tag
válasz juliabrilke #34904 üzenetére
ez a marketing része
egyből ràharaptak.f27:
ok, jegelem neked. -
kovsol
titán
válasz juliabrilke #34907 üzenetére
nem örülök az esőnek ma be kellene mennem a városba pár dolgot elintézni
May the Force be with you!
-
Motaba78
addikt
Boldog pénteket
kezd elég csúnyán beborulni az idő, tényleg lesz zuhé.
-
Napfénysüti
nagyúr
Boldogot!
Én már tegnap óta szabin vagyok, legalább gyúgyulgatnak az ujjaim.Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
Boldog pénteket mindenkinek!
Ad-m: ilyet ne írjál, hogy a leggyorsabb 1 magos processzor, mert a fél PH ezen fog vitázni. De ahogy látom az apródat, már el is kezdték a magyarázást.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
thx
kezd sovány lenni fullhd felbontáson, és már kéne valami erősebb.akkor a topiklakóknak:
eladóvá válhat egy sütött gigabyte 3870 512mb-os kártya, amin gyárilag zalman vf700 alcu van. 1 hónap garanciát vállalok rá, és 6000 ft-ot kérnék érte. 2011.07.12-én írtam is a topikba, olvass utána.illetve ugyanitt eladó egy celeron 430, amit 3ghz-en használtam. ezért 2500 ft-ot kérnék. aki nem ismerné, ezek (420,430,440,450) a legerősebb egymagos procik (tudtommal), gyakorlatilag 1 magos core2duo. ideiglenesnek vettem.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest