- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Aktív témák
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Ma Esti átvétellel nincs valakinek egy ATI Crossifire hídja?
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #34584 üzenetére
Éjszakás vagyok a héten... még ma este megyek melózni, utána van nekem csak hétvége.
Bencexp: Ja... egyik meccsre se tudok menni.
-
Bencexp
tag
Nem kő' valakinek Motorolaj?
Jako vážně?
-
Komi28
senior tag
válasz juliabrilke #34592 üzenetére
Ja a közvetítések miatt van pénteken meccs. Most mi vagyunk a soron mert mások is szoktak pénteken játszani.
Remélem eltudok menni én is, de necces nagyon vagy meló vagy 3/4-6-ra a gyerekért menni a suliba -
M.W.H
aktív tag
fakjeeeeee
Mad W. Highflyer
-
juliabrilke
veterán
Még mindig keresek olcsó 775-ös foglalatba illeszkedő legalább 2,6Ghz-es 2 magos processzort.
-
Bencexp
tag
válasz juliabrilke #34589 üzenetére
19:15-től a Raktár utcában is... és megint egy napon van a kettő
Jako vážně?
-
Napfénysüti
nagyúr
-
JohnnyX
őstag
Milyen meccs?
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
Motaba78
addikt
Jó reggelt, boldog pénteket.
-
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #34582 üzenetére
Dettó, délután meccs?!
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #34582 üzenetére
Nekem még csak csütörtök van.
-
juliabrilke
veterán
Boldog pénteket mindenkinek!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #34580 üzenetére
1 nő = 1 probléma
Sok nő = sok problémaCsak nem chicken farmon vagy? Vagy a takarító nénikkel szoktál kávézni?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #34578 üzenetére
Nem office-ban vagy?
Ja tényleg holnap már péntek és akkor korán kezdesz.
Engem mostanában bent mindig női gyűrű vesz körül.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
kovsol
titán
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #34577 üzenetére
Nincs pite este, mert hizlal.
Meg holnap 6-tól termelni kell. Frissnek kell lenni.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #34576 üzenetére
Aztán nehogy a virslid ne passzoljon a pitéhez.
Bocs ezt nem hagyhattam ki.
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
Ok, nem iszok többet.
Biztos a virsliben volt valami. Nem passzolt a borhoz.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #34570 üzenetére
Fu vigyázzál ám otthon, nehogy rossz nevet mondj az éjszaka az ágyban,
-
Rellind
senior tag
Én vettem meg
-
kovsol
titán
Richie146 vette meg, szövegértés egyes
May the Force be with you!
-
Napfénysüti
nagyúr
Én ugyan nem. Régen volt kormányom a PC-hez de az valami olcsóbb volt amit úgy vettünk.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #34567 üzenetére
Te se vagy jobb, mert megvetted.
-
Rellind
senior tag
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #34567 üzenetére
Nem ajándék volt, megdolgoztam érte anno.
-
Rellind
senior tag
válasz Napfénysüti #34562 üzenetére
81k a kormány Vazze annyiért faragok egyet
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #34562 üzenetére
gondolom belbecsbe annyit szóltak bele, hogy volt egy szint amit meg kellett ütni, hogy a nevüket adják hozzá, bár a Logitech sok jó terméket adott már ki
May the Force be with you!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz D.Orion #34561 üzenetére
A forma jogos annál asszem segítettek. Belbecsben már nem lennék biztos.
Nekem ez kéne: Momo
Gyári EK9 Type-R kormány. Konkrétan ezt a darabot próbáltam és iszonyat jó a fogása. Csak mint látod a használt árából kijönne egy fasza PC kormány is.kovsol: szerintem max a kalibrálásban segítettek de egyébbe nem hinném mert nem értenek hozzá. Egész egyszerűen nem ezzel foglalkoznak.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #34559 üzenetére
Kicsit többet, mint a nevüket, a kül és belbecst is a Momo diktálta. Nem hiába lett olyan jó kormány. A váltót leszámítva simán van olyan jó, mint egy G25!
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #34554 üzenetére
Szimulátor kormánynak. Mi a szart csináljak egy igazi Momo kormánnyal? Pözsóba mégiscsak hülyén nézne ki.
-
Compaku
tag
Hali
Keresek 320gb-os 2.5 SATA laptop HDD-t. PS3-ba szeretném beépíteni.
elvárás: olcsó legyen és jó. ha van valakinek akkor PÜ
PÜ-re illik válaszolni!
-
D.Orion
veterán
Valakinek nincs eladó Momo kormánya?
-
Timyyy
őstag
5 nap alatt 10 random kékhalál b**i win7-ben.... de előtte másfél évig semmi hiba... mi a szart csináljak vele?
[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
tzimash
őstag
válasz JohnnyX #34535 üzenetére
Messze elkerülöm
Amúgy sem szeretek városban bringázni, ennél csak a tömeget gyűlölöm jobban.
A CM pedig egy fasság Csak olaj a tűzre az autós-bringás kapcsolatban.
Soha nem értettem mire jó ez, tekerni egyet a városban jó nagy tömegben, biciklizni alig tudó, össze-vissza kacsázó, kreszt hírből sem ismerő emberkékkel, közben jól felb@szni az autósok agyát, akik az év többi részében majd törlesztenek. Ennek az őrületnek is a normális bringások isszák a levét. -
San398
őstag
"itt megjegyezném halkan, van olyan ismerősöm, aki felmegy Pestre CM-re, autóval felviszi a bicajt, majd lelkesen emelgeti, tiltakozva az autók ellen...."
Kész vicc!! Ez olyan mint a látvány pékség!-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
válasz JohnnyX #34535 üzenetére
divat bringásokkal nem vegyülök
ilyenkor mindig sok a bringás, amikor meg munkába meg boltba kell eltekerni, akkor autó meg busz. sokan keverik a CM-et egy hétvégi kirándulással, amikor nem a tóra mennek, hanem a belvárosba. divat lett, szervezéssel és már szó sincs arról, hogyha egyszerre sok bringás van az úton, akkor mindenki bringázni fog, mert úgy jobban lehet haladni.itt megjegyezném halkan, van olyan ismerősöm, aki felmegy Pestre CM-re, autóval felviszi a bicajt, majd lelkesen emelgeti, tiltakozva az autók ellen....
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Laca73
csendes tag
No mégegyszer,hátha...:
Eladóvá vált félkonfig: Asus A8n-E alaplap,Athlon X2 3800+ proci zalman 7000 ALCU hűtővel, 4X 512 DDR 400-as rammal! Ha valakit érdekel írjon privibe,lehetőleg árral együtt.
-
Rellind
senior tag
Sata kábelt keresnék. Kb. 2-3 cm hosszú mindkét oldala L alakú. Mobilrackbe kell sajna az eredetinek kirepedt az oldala és kilóg a szál
-
JohnnyX
őstag
válasz juliabrilke #34536 üzenetére
Es akkor hogyan fogok "islandolni"?
-
JohnnyX
őstag
Bringások jönnek a Critical Mass-ra?
-
JohnnyX
őstag
E5200-as procimat elcserélném VT-t támogató procira, értékegyeztetéssel.
-
Motaba78
addikt
jó reggelt.
-
D.Orion
veterán
válasz juliabrilke #34531 üzenetére
Nem értünk egyet. A védelem sokszor a legszarabb az egész csapatban, az meg megint más kérdés, hogy nincs egy olyan ember aki a 100%-os helyzetet be is rúgja... Alves is "csak" mondjuk 90%-os.
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #34529 üzenetére
A védelemmel nincs gond, de 1-2 jó csatárt keresünk.
-
válasz Napfénysüti #34529 üzenetére
oda bárki. ha nem élnék mozgásszegény életet, akkor most nb1-es focista lennék, de hát én commodoret akartam...
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #34528 üzenetére
Hát ha az lettem volna.
Mondjuk mai teljesítményemmel röhögve beférnék a Vidibe.Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #34527 üzenetére
Kemény a labdaszedők élete.
-
Napfénysüti
nagyúr
Most értem haza. Kemény meccsünk volt 3-1-es győzelemmel. Mit ne mondjak nem unatkoztam.
Més que un club!
-
D.Orion
veterán
Keresek:
-Sony Optiarc AD-7260S fekete DVd írót
-Hangfal kábelt 5 métert, jó a legolcsóbb is. -
M.W.H
aktív tag
eladó t60 fehérváriak előnyben részesítése miatt -5k kedvezmény.
[link]Mad W. Highflyer
-
D.Orion
veterán
Eladó:
Több db 12cm-es ventilátor. Fekete, áttetsző, kék ledes. Ha valakit érdekel, akkor holnap megkergetem 12V-al, ami nem csapágyas az eladó.
IDE ODD DVD+/-RW
AGP NV6200+ NorthQ cooler(csak a hűtő)
Üd.csekk 68K értékben, egyben vagy több darabban, kinek mit ér meg?
Keresek:
Sata-s ODD DVD+/-RW -tIgényfelmérés:
500GB-os winyó lesz több darab, egyelőre még nem tudni, hogy Sata 1 v 2, illetve a márkát sem, irodai gépekben voltak. -
D.Orion
veterán
válasz D.Orion #34520 üzenetére
Logitech oldalán is összesen 2 db van, egyik ilyen másik olyan. Plusz az az egy ami ipon-on szerepel.
-
D.Orion
veterán
válasz Timyyy #34519 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ha továbbra is olyan a kínálat, mint évekkel ezelőtt mikor még játszottam, akkor bizony 20K alatt nem fogsz találni olyat ami vezeték nélküli és van rajta mikrofon. Jobban jársz, hogy ha veszel egy vezeték nélküli fülest és egy jól működő vezetékes mikrofont.
Szerk.: Másik lehetőség, hogy olcsó 3-5K-s bluetooth-os headset-et használsz az ilyen esetekben. Már ha nem játék közben kell, mert ugye ez csak mono megoldás.
Ha netán meg olyan igény van, hogy ne fej felett, hanem fej mögött menjen el a pánt rész, akkor meg teljesen felejtős, mert olyanból nincs vezeték nélküli(vagyis van, de azt Sennheiser-nek és AKG-nak hívják és 50K-nál kezdődik).
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Tudtok valami infót a pc-vel használható bluetooth fejhallgatókról? Szeretnék venni mert a kábeles rohadtul idegesít, állandóan mindenhol elakad és már idegből vagy 5x kitéptem és most lett végleg elegem... valami bolt vagy akármi infó hol tudnék ilyet beszerezni normális áron? Esetleg Restart Shop-osok?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
JohnnyX
őstag
Agárdra mennék párommal vasárnap.
Találni ott valahol legális szalonna sütő helyet?
Csak a parkerdő jöhet szóba? Ott láttunk._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
juliabrilke
veterán
válasz JohnnyX #34515 üzenetére
Próbálj olyan dolgokat választani, ami sokáig bírja, mert lesz olyan pillanat, amikor bent vagy a nagy semmi közepén és az utolsó fegyveredet is szétverted. Persze azokkal még lehet csapkodni, de sokkal gyengébbek így. Szétvert fegyvert meg sokszor nagyon drágán javít csak, ezért így gyorsan elfogyhatsz.
Emberektől meg vedd át a küldetéseket, mert sok esetben jó tárgyakat adnak. Pénzel meg óvatosan bánjál, mert elején nem mindig lesz elég.
-
JohnnyX
őstag
válasz juliabrilke #34514 üzenetére
Óóó, ti már nagyon messze vagytok tőlem, nekem még csak evező lapátom, meg hajlított csöveim vannak
-
juliabrilke
veterán
-
zsotesz81
senior tag
válasz juliabrilke #34505 üzenetére
Nekem is nagyon bejön a játék, pedig elsőre annyira nem tetszett, de aztán egyszer csak azt vettem észre hogy már 4 órája játszok .
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz juliabrilke #34511 üzenetére
Nekem sajnos nincs ezt is kollégám hirdeti csak ő nincs ide regisztrálva.
Més que un club!
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #34510 üzenetére
Olyan olcsó készüléked esetleg lenne, ami képes lejátszani flash alapú videót neten keresztül kisebb felbontásban? Csak ez lenne csak a célja.
-
Napfénysüti
nagyúr
Egy kollégám eladná Omnia 2-es PDA-áját:
Samsung i8000 Omnia IIMés que un club!
-
kem
addikt
Eladó Gigabyte GA-890FXA-UD5 lap, meg egy Nokia 5230.
Köszi!
-
JohnnyX
őstag
válasz juliabrilke #34208 üzenetére
Csatlakoztam a zombiirtok tarsasagahoz.
Nekem a jatek maszkalos-kuldeteses resze a stalkerehez hasonlit, de ez sokkal de sokkal jobban bejon. Jo a hangulata._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
juliabrilke
veterán
Olyan kábele van valakinek, ami notebook dvd-ből csinál usb-s meghajtót? Esetleg olyan is érdekelne, ami asztaliból teszi ugyanezt.
-
Laca73
csendes tag
Sziasztok! Eladóvá vált félkonfig: Asus A8n-E alaplap,Athlon X2 3800+ proci zalman 7000 ALCU hűtővel, 4X 512 DDR 400-as rammal! Ha valakit érdekel írjon privibe,lehetőleg árral együtt.
-
Gorneck
legenda
válasz Pancsermeste #34497 üzenetére
Inkább az a mázli, hgy kintről nem vesznek fel senkit, mert az annyi pénzért szóba se állna egy külső amivel a benti emberkék szemét kiszúrják...
SCI-Foxconn szinten ez a 4dik pozíció amibe vok...a 8 évem alatt és kis szerencsével még idén meglesz az 5dik.
Amúgy a manágerem egy nyomi...több közöm\érzékem van a manágeri teendőkhöz mint neki, pedig ő ebből végzett jó pár sulit...Gorneck#1239
Aktív témák
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest