- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Aktív témák
-
mtade
aktív tag
Valakinek lenne 4cm-es ventillátora vagy chipsethűtője, ami nem zörög?
Köcce.
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
D.Orion
veterán
Látom Szfváron mások is nyomják a "HADUR" névre hallgató android-os programot. Minimum egyikük a Mobilarena klán tagja is. Kihez van szerencsém?
Ha jól kombinálok, akkor az illető az szfvár topikot is olvassa.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #42089 üzenetére
Akarsz róla beszélni?
-
JohnnyX
őstag
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #42087 üzenetére
Há mondom Én, hogy polírozzuk fel.
Jah..amúgy boldog szerdapénteket!
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #42084 üzenetére
Esetleg polír?
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #42084 üzenetére
Pont előbb írtam másik topicban ezt a "kéne" ez most egy normális szónak számít már? Helyesírás ellenőrző se húzza alá már, de nekem tök bántja a szememet. Vagy én vagyok ilyen régi motoros akinél még létezik a kellene szó ?
most átírtad, hogy az én hozzászólásom tűnjön semmit mondónak
amúgy megkaptam a választ: [link][ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Baga1983
senior tag
Valakinek eladó AM3 vagy AM3plusz alaplapja?
-
Sub-S
senior tag
Egy felesleges SATA tápkábele volna valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
Pópa
senior tag
@@ Dodi72 @@
Ha olvasod, akkor nézz rá a privikre, írok egyet!
Trust is good, control is better!
-
MunezXBK
nagyúr
Kernel: 2.6.32
Build number: V1.5.2
SIM-et nem zabál, csak Micro SD-t, 32GB-ig, ha jól tudom.
Konkrétan az asszonyé, de nem használja és másik telót szeretne, ezért eladó. Egyelőre még a töltőjét se tudom hova rakta el. Épp azt keresem.
Homokfúvás drága és ekkora részért nem is érdemes már fújatni.
[ Szerkesztve ]
-
Pópa
senior tag
válasz MunezXBK #42062 üzenetére
Valami specifikaciot azert dobjal, mert igy szukos az info.
Milyen OS fut rajt konkrétan, 1.6? Sim kartyat is eszik, 3G? Hivás? stb stb..Árba nem rossz, még IGO8-amnak pont elég lenne a kocsiba.. mondjuk ilyen baszta nagy tartót nem tudom honnan akasztok.
-
MunezXBK
nagyúr
Szívesen fogadok tippeket, hogy alufelni gyári festéket mi módon tudom legkönnyebben eltávolítani a küllők közül.
Fontos, hogy gyári! Műanyagos a lakk, kromofág se nagyon viszi.
Más : olcsón eladó tablet.
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! ha valakinek van bármilyen AM3 procija eladó(Athlon 2 vagy 4 magos, Phenom II 2 vagy 4 magos) az dobjon privit arról hogy milye van mennyiért és plusz telszámot.
-
kovsol
titán
válasz Napfénysüti #42054 üzenetére
foci mondjuk hidegen hagy, mikor még Kaposváron laktam akkor is csak kosármeccsre jártam
May the Force be with you!
-
D.Orion
veterán
válasz Napfénysüti #42049 üzenetére
0-0, de a Kaposvár 9 emberrel játszott...
-
MacCaine
őstag
válasz Napfénysüti #42049 üzenetére
Itt van egy kis info. Az a gyanúm, ha bejön nekik, akkor nagyon nagyot fog durranni. Szép nagy cég lesznek.
-
MacCaine
őstag
válasz Napfénysüti #42043 üzenetére
A Wazzub-ról hallottál már?
-
D.Orion
veterán
Kinek, hogy tetszett a loki meccs?
-
válasz Napfénysüti #42045 üzenetére
weblapjuk alapján ugyanolyan mint az avon, vagy a supershop kártya. vásárold ezt, szerezz több embert, vásároljanak ők is és mindenki boldog lesz. csak nem mlm, biztos máshogy hívják. végtére a lyones is így működik, csak másként csomagolva. de nem kell messzire menni, ha utazni szeretsz, akkor szerezz egy wizz air-es bankkártyát és a vásárlások után kapsz egy repjegyet, simán összejön évente egy, csak mondjuk ne a tecsóban, hanem a mittudoménhol vásárolj.
(tegyük hozzá, az amcsi indiánok nyelvében sem volt szó arra hogy nátha, no nem azért mert olyan ellenállóak meg egészségesek voltak, hanem mert nem volt ott ilyen baci, amíg a fehérek be nem vitték)
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
mdk01
addikt
válasz Napfénysüti #42043 üzenetére
Nincs azzal gond ha belelépnek mert így lesz róla véleményük. Belépnek majd abba hagyják ha nem tetszik nekik, de ez is mint sok más MLM rendszer a nagy számok elvén működik. Az pedig, hogy mennyire nagy az a szám a rendszer minőségétől függ.
Én nem léptem be nem ismerem a rendszert így nem tudok véleményt mondani róla, de meg fogom hallgatni hogy vmi rálátásom legyen. -
mdk01
addikt
válasz Napfénysüti #42030 üzenetére
1. Kyäni dologba valakit próbáltak már meg beszervezni?
Folyamatosan, de elkötelezett vagyok.
Amúgy sztem nincs azzal gond ha vki próbálkozik és van célja nem pedig csak panaszkodik.
-
Napfénysüti
nagyúr
Itt mindenki hifi mániás?
Més que un club!
-
-
Pópa
senior tag
válasz MunezXBK #42037 üzenetére
Most egy passatból kellene kivenni mindent. Egyik oldalon 50-es táp behúzva 100A-es biztiházzal az akksinál elöl. Ezt kompletten visszabontani, kiszedni. A másik oldalon aranyozott tripla árnyékolt 2x5 méter RCA van behúzva, ezt is vissza kell fejteni, kiszedni. Munka rész annyi, hogy a bolhákra stb-re vigyázva küszöböt kell bontani, műanyagokkal vigyázni.
Utána lesz egy kombi bmw beépítés, az most ráér.
-
Pópa
senior tag
Gyerekek, bakker....
Csalódott vagyok. A balatoni úton volt egy hifis srác, az Öcsi. [link] Már hetek óta nem tudom elérni telefonon, gondoltam biztos nyaral, dolgozik, valami lehet. Telt az idő, egyre fontosabb lett volna egy elektromos szerelést megcsinálni az autóban, mondom tegnap délben - kiszaladok - megnézem. Hát odamegyek, a ház tök üres, reklámok még kitéve, de se a kutyák, se semmi. Öcsiék sehol. Mi a picsa történt? Elvileg az Öcsi péntek esténként DJ-zik is valamelyik nagyobb szórakozóhelyen, de piszokul meglepődtem, hogy csődbe mentek, vagy mi a fene?!
No, mindegy, most keresek fehérvári hasonló ügyes kezű - barátságos - és olcsó autóhifist! Az emberkét a berényi úton nem csípem, nomeg 4 ezer forintos órabér zsebbe szerintem közröhej.
-
cannibal
senior tag
válasz Pancsermeste #42034 üzenetére
Ok. Privátban kereslek!
-
cannibal
senior tag
válasz Pancsermeste #42031 üzenetére
Nekem G-s van. (Megnézem lehet N-es.) Linksys.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Napfénysüti #42030 üzenetére
Beszervezős sose jó, csak ha Te vagy legfelül.
-
Pancsermeste
őstag
Keresek PCI/PCI-E buszos N-es Wi-Fi kártyát. Ugye van itt valakinek eladó!??
-= Pancsermeste® =-
-
Napfénysüti
nagyúr
Lenne 2 kérdésem:
1. Kyäni dologba valakit próbáltak már meg beszervezni?
2. Van valakinek garázsa a Tolnai utca 1-2 km-es körzetében akihez be lehetne társulni 2 biciklivel?
Més que un club!
-
válasz juliabrilke #42022 üzenetére
adapterem már van, csak azon 5mm-es dugó van, ennek a nyomoronc applenek meg 4mm kellene (vagy 3.8mm, mert mindenhol mást írnak és persze lapított a két oldalán, tizedet meg nem tudok mérni). Az adaptert nem vágnám szét, mert az jó mindenhova, szóval kellene 5mm->3,8-4mm-re átalakító. Mintám van, mert van még egy tartalék alaplapom és kiszedtem róla a csatlakozót. (meglepően egyszerű szétszedni egy apple-t és összerakni is. főleg egy IBM 701 butterflyhoz képest, amit szétszedni is macera volt.)
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
vinikorn
aktív tag
Az Extreme Digitálnál vett hibátlanul működő DeLock BlueTooth adapter V3.0 eladó: [link].
Idén február 10.-én vettem, de nem kell, mert nem tudja a HS sebességet. 1 év garancia van rá.
Ár: 2000 Ft.
-
MunezXBK
nagyúr
Az Albacompnak is [annyi.]
[ Szerkesztve ]
-
én unalmamban két bontott laptopból összeraktam egy harmadikat. minden szép és jó, csak nincs hozzá adapterem és nem tudom kipróbálni
elméletileg működik. virtuálisan teszteltem[ Szerkesztve ]
-
gyenge47
aktív tag
válasz MacCaine #42015 üzenetére
Ez a vicc:
http://www.speedtest.net/result/1829905382.png
Csak a youtube baszakodik itt a néppel, pedig zenét laposon kb csak youtuberól hallgatok[ Szerkesztve ]
-
Mizsala
tag
válasz Napfénysüti #42018 üzenetére
Társultam egy sráchoz, ő 10-ért bérli, így nekem havi 5. plusz vannak olyan járulékos költségek, mint pl őrzési díj évi 17k, ennek is a fele ugye amikor esedékes kifizetni. Ja meg néha van valami villanyszámla is fogyasztás alapján.
-
Mizsala
tag
válasz Napfénysüti #42005 üzenetére
Hi, Én kerestem garázst, már meg is állapodtam egyre a palotavárosi őrzött garázssoron. Elég jónak tűnik a hely. Esetleg tudtál volna máshol kiadót?
-
Ronin-
senior tag
xbox 360 kontrollerje nincs valakinek eladó ? Inkább vezetékes érdekelne privibe írj,ha van
-
gyenge47
aktív tag
válasz MacCaine #42009 üzenetére
Most koliból vagyok, este 6-tól egy katasztrófa a youtube este 11ig. Pedig gigabit van kihúzva, de 400 emberből nem kevesen néznek videót. 720p-t meg se próbálom ilyenkor mert még a 360as videókkal is szaggat a dolog.
Más: most látom, h fanatikus tag lettem, így bő 4 év után..
-
tzimash
őstag
-
válasz Napfénysüti #42005 üzenetére
ez a fel kell állítani téma itt valahogy nagyon bejött....
-
Napfénysüti
nagyúr
-
válasz Napfénysüti #42000 üzenetére
mennyire kicsi? ahol voltam panelban, ott állítva befért, persze utáltak, mert más már nem fért be a liftbe és akkor várni kellett.
-
MacCaine
őstag
Fel kell állítani. A bringát. Egyébként jó bemelegítés meg levezetés a lépcsőzés...
-
tzimash
őstag
"függőlegesen" se fér be?
-
vinikorn
aktív tag
Aktív témák
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest