Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz kisza25 #29496 üzenetére
Ohh cartárs!
Sokan mondják hogy az 5gen szebb mint a 6gen. Tényleg sportosabb a formája. Én azért döntöttem mégis a 6-os mellett mert az 5-ösnek szerintem valami borzalom a műszerfala és mégiscsak belülről látja legtöbbet az autót aki vezeti. Erre se mondom hogy olyan szép lenne belül de legalább van valami formája meg egész jó anyagokat használtak fel benne.
Ha most vehetnék új Hondát bajban lennék.
BÁr nemrég vittek egy kört egy 8gen (ufo) Type-R-el de az űrműszerfal nem tetszik benne. A formája se jön be annyira. Mondjuk a féket meg az üléseit elfogadnám.Amúgy néz meg a Subaru Imperezát. Mennyire rohadt ronda lett a legutóbbi 5 ajtós verzió...
Ha jól hallottam hamarosan jön is az utód.
Ami szerintem viszont szép az a Mitsubishi Lancer, de csak a 4 ajtós szedán. Az rohadtul tetszik.Egy szó mint száz az autógyártók a tömegek felé mozdulnak, nekik terveznek félredobva mindent amiért egy kisebb réteg esetleg szeretné. A profit a lényeg.
Més que un club!
-
-
kisza25
félisten
válasz Motaba78 #29495 üzenetére
én most itt konkrétan a japán autókra gondolok, subaru, toyota, honda... köztudottan nagyon jó, nagyon megbízható autók(nekünk van egy 99-es civic újan lett véve 270e km mentünk már vele...), de nekem pl hondából a 94-95 civic volt az utolsó ami tetszett, meg talán az űrhajó, de az inkább merész volt mint szép, subaru az egyik kedvenc, de tud olyan csúnya autókat gyártani, hogy az már ciki, toyotákra is csak nehezen lehet ráfogni, hogy szépek, talán az avensisre...
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Motaba78
addikt
válasz juliabrilke #29489 üzenetére
termelés lesz ott is , a levágott fű, meg az ágak, falevelek nem ugranak ki az udvarból.
-
kisza25
félisten
válasz Napfénysüti #29492 üzenetére
miért van az, hogy egy autógyártó vagy szép, vagy jó autókat gyárt, ha meg mindkettőt tudja akkor meg halandóknak megfizethetetlen
-
Napfénysüti
nagyúr
-
juliabrilke
veterán
Nem lazsálni kell, meg pihenésre gondolni, hanem termelni.
-
Motaba78
addikt
jó reggelit mindenkinek, irány a balaton, friss levegő, fűnyírás, vízbekötés, sövény vágás.
-
juliabrilke
veterán
válasz Napfénysüti #29480 üzenetére
Igen. Bár 1-2 méternél távolabb még nem látok, de igen.
-
SzalaiG
addikt
válasz Napfénysüti #29482 üzenetére
Mi vagy te hittérítő?
30-40Gb-os 2,5"-es vinyót adjon már el valaki olcsón!!!
-
D.Orion
veterán
Boldog Pénteket mindenkinek!
Egyébként ma van a Föld napja. És ezzel mi mit kezdjünk?
-
Napfénysüti
nagyúr
-
juliabrilke
veterán
Boldog pénteket mindenkinek!
-
ch003067
addikt
Sziasztok!
Hibás videó kártyát keresek!
Ami érdekel: Csíkozós - pöttyözős, esetleg képet nem adó
Ami nem: fizikai sérült, zárlatos, megégett
Nvidia kártyák : 7800GTo / GTX-től feljebb, illetve minden 2 magos
Ati-k: HD2600XT től feljebb, és minden 2 magosIlletve amiket szeretnék eladni
Sony PSP Slim 2004 Silver gép
Nincs Flash-elve
Állapota: szép, a képernyő nem karcos
Tartozékai: gép, töltő, USB kábel, 1gb-os memória kártya, eredeti játékHEC minőségi 350W-s 80+os hatásfokkal rendelkező tápegység
A hajtott tesztkonfigot, illetve képet a termékről ITT találjátok
Minőségi ventilátorok
2db Artic F12 PWM / 2 hetet mentek/
S-flex 800
Sharkoon Silent Eagle 2000rpm20db SD ram, főleg kulcstartónak ajánlom, vagy régi gépbe
Ennyit a hardverekről, most jöhetnek az egyéb finomságok
Eredeti dobozos filmek
listát a LINK alatt találtok
G.I. Joe katonák
képeket, illetve "listát" ITT találtok
régi Magyar papírpénzek
részletes, nyomtatási dátummal ellátott lista a hirdetésben
2db 1994-es ezüst 200forintos
Magyar emlékérme
a Törökök Pécsről való kiűzésének 300.-adik évfordulója alkalmából
25-30dkg-s réz érme, kezd patinásodniRégi viasz pecsételő
Képet ITT találtok
LG Shine-hoz kapott mobildísz
Képet ITT találtok
Az ajánlatokkal lehetőleg PÜ-ben keresettek!
[ Szerkesztve ]
-
mtade
aktív tag
Megjött a barebone motyó az IPONból, holnap unboxing...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
juliabrilke
veterán
Szép napot!
Esetleg van itt olyan, akinek az ismerősének az ismerőse szerver alkatrészekkel kereskedik? Kellene egy kis segítsége eladásban/vételben.
-
törölt tag
van pár fölös alkatrészem:
ASUS 4770 512mb GDDR5, dobozos, 2012. júniusig garanciális - 16000
COOLER MASTER 212 hűtés, am2/am3 és 775ös lefogatókkal, és a többi kütyüjével - 6000a CM 212-be beszámítok am2/am3 hűtőkeretet hátlappal, mivel úgy is le kell venni ezeket ha fel akarod szerelni, illetve amd gyári hűtést is beszámolok. szóval ha ezeket adod, akkor -1000 ft az árból.
lesz még pár fölös dolgom, csak nehéz eldönteni, hogy melyiket tartsam meg a 2 gépnyi alkatrészből.
lusta vagyok beirkálni a többi kacatom, így csak linkelem.
[ Szerkesztve ]
-
-
mtade
aktív tag
Starwars téma
Nekem annyiban nem tetszett az "újabbik" sorozat, hogy az időrendben régebben történt események sokkal modernebbnek hatnak, mint a később történtek. (viadalok először ugribugri aerobikgyakorlatok, majd eltelik jónéhány év és később sokkal inkább nagyfateros, hagyományos lovagi stílus)
Másik kérdés, hogy rengeteg ellentmondás van benne, ugye 1983 (a jedi visszatér bemutatása) és a 1999 (Baljós árnyak) között ráadásul rengeteg SW könyv is megjelent, így teljes lett a káosz...A látványért sem igazán éri meg, bár most, hogy van HD TD, lehet letöltöm, hátha...
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
harry potter nagyon bejön.
A SW azóta nem, mióta az első 3 rész volt. látszott rajta a marketing, de a varázsa valahogy hiányzott. lehetett volna benne olyan fordulat, hogy Yoda Anakin apja, vagy valami más baromság...Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
bim
veterán
válasz LamerGyuri #29464 üzenetére
Én amúgy nem szeretem ezt a trilógiát, de mondjuk a Harry Potterre se izgulok fel. A star wars mint gyerekkori nagy kedvenc de felnőttként elég felemás érzés volt megnézni az elé ragasztott részeket.
-
Baga1983
senior tag
válasz LamerGyuri #29460 üzenetére
Igen,jöhet.
Megköszönöm. -
kisza25
félisten
kávé kedvelők figyelem eladóvá vált egy Philips senseo kávéfőző, vannak hozzá extra tartozékok is pl. forró csoki fej és normál őrölt kávé főzéséhez való fej
[ Szerkesztve ]
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül a családjában, ismerősei között megbízható gázszerelő? Asszem sajnos szivárog a gáz a gáztüzhelyből és nem szeretnék felrobbanni .
Esetleg olyan gázszerelő aki már dolgozott valakinél és jó benyomást nyújtott.
Köszi előre is. -
gyenge47
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Motaba78
addikt
válasz LamerGyuri #29450 üzenetére
az aláírásod nagyon tetszik, kiegészíteném, mert az egyik kedvencem közé tartozik,
a tiedet folytatva: "Mordor éjjfekete földjén, sűrű árnyak mezején."
és a teljes, hogy mindenki tudja miről van szó
"Három Gyűrű ragyogjon a tünde-királyok kezén,
Hét a nemes törpök jussa, kiknek háza cifra kő,
Kilencet halandó ember ujján csillantson a fény,
Egyet hordjon a Sötét úr, szolganyájat terelő,
Mordor éjjfekete földjén, sűrű árnak mezején.
Egy gyűrű mind fölött, egy gyűrű kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az egyetlen,
Mordor éjjfekete földjén, sűrű árnyak mezején."J.R.R. Tolkien - The lord of the rings
és ha még mindig nem ugrik be miről van szó, akkor a drágaszágom megmutatja
ÍME:
[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
válasz LamerGyuri #29450 üzenetére
Én kérek elnézést. Amúgy semmi bajom nincs vele de elég pihent.
-
D.Orion
veterán
válasz shankeesham #29449 üzenetére
Erre mondják azt, hogy ha már ilyen emberek felkerülnek a Time címlapra, akkor én nem szeretném Man of Year lenni... Úgy ahogy a lovagi címet se fogadnám el, mert ha egy alkoholista drogos énekes megkaphatja, akkor én abból nem kérek.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz shankeesham #29447 üzenetére
Hmm , végignézve a listán vannak érdekes díjazottak...
Més que un club!
-
LamerGyuri
senior tag
válasz Rellind #29445 üzenetére
Legalább élvezhető minőségű teljes verziót linkelnél: Mistabishi - Printer Jam
Egyébként mi a bajod vele?[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
D.Orion
veterán
válasz shankeesham #29447 üzenetére
Lol... Ez esetben a google se tud mindent jól.
-
D.Orion
veterán
Április 20. Ma egy olyan ember születésnapja van, akit a TIME magazin 1938-ban az év emberének választott. Mondjuk ugyanezen magazin képes volt 5 évvel később Sztálint is kitüntetni ezzel a címmel. Ugye ugye, hogy változnak az idők, még csak 5 év sem kellett hozzá.
Ui.: Eme hsz-emel nem akarok semmilyen vitát elindítani, csak ha valaki netán fekete ruhásokat lát felvonulni, akkor tudja, hogy miért éppen most teszik.
-
Rellind
senior tag
Mai kedvencem: [link]
-
törölt tag
nemsokára lesz egy komplett am2/am2+ gépem fölösbe, így ha valaki ilyen vásárlásán töri a fejét, akkor jelezzen. mivel nekem is hasonló gépen van, így lehet választani tápot, procit, ramot, stb. majd később konkretizálok.
illetve még mindig van egy halom kacatom:
ati 9550 256mb AGP - 3000
512mb-os mp3 lejátszó vagy pendrive - 500
1 gigás mp3 lejátszó vagy pendrive - 1000
kábelek és átalakítók
2,5" - 3,5" ide/ata/pata átalakító - 500
6pin - molex (vga tápkábel) - 500
dvi-hdmi, hdmi-dvi átalakító - 500
crossfire - sli híd - 500
8600gt-re aktív hűtés - 500
morex itx kuckó táppal - 5000 -
10e alatt egy leharcolt kempinget kapsz, esetleg 10e körül ócsógazdaságos bótból származó használt kerékpárt, amiben kb annyi örömöd lesz, hogy nem sok.
Ha ki akarod próbálni a tekerést, akkor irány Gárdony, google kerékpárkölcsönző, és nyomhatsz is egy laza tókört (34km, 2 óra alatt, sörrel, stranddal, hekkel több persze) kb 1000Ft, 10e Ftból mehetsz 10 alkalommal ami pont elég neked és ha nem jön be, akkor sincs a nyakadon egy kacat kerékpár.két okból mondom:
1, 10e Ftért pedált vettem a bicajomra, nemhogy egész kerékpárt.
2, csipkebokor vessző
3, amikor romos állapotban volt a bicajom, évente kétszer használtam. miután rendbe tették, akkor meg hetente kétszer. Ég és föld volt, nem kattogott, pontosan váltott, fogott a fék, nem ugrált le a lánc, szóval öröm volt tekerni, nem pedig nyüg.Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv mindenkinek!
Vásárolnék készpénzért egy Minőségi, min. 400W-os hibátlan tápegységet Szfvár ill. Veszprém környékén!
Jöjjenek az ajánlatok!
Elég sürgős!Ár megbeszélés alapján!
Válaszokat leginkább privibe kérném , ha lehetséges, mert a fórumot ritkán olvasom!
Előre is köszi!
Üdv, Gabesz
-
VINIKOR
senior tag
Bakancs eladó (42-es, soha nem használt, fekete magasszárú): [link].
-
SzalaiG
addikt
30-40Gb pata 2,5"-os winyót vennék.
-
bim
veterán
válasz Napfénysüti #29432 üzenetére
Spórolok a jövő télre. Majd ha összejön a lé akkor fogok költeni. Addig nem.
Nincs is időm játszani. cry2-t végigtoltam átlag 30fps-el extrém beállításokon. Esetleg akkor gondolkodnék el ha a bf.3 alatt teljesen kifekszik a masinám. -
mtade
aktív tag
válasz don_peter #29428 üzenetére
Ha ki van próbálva a dolog, és hosszútávon is működhet, akkor szándékozom valami komolyabbat venni.
Igazából most az optika, felszereltség, kor nem érdekes, csak kibírjon alattam mondjuk 2-3 hetet...De köszönöm, ha ki vagyok próbálva, és invesztálok ilyesmibe, megkereslek.
-
kisza25
félisten
-
Motaba78
addikt
jó reggelt.
szfváron ismertek "olcsó" lelkiismeretes, megbízható robogószerelőt ? lenne egy robim, amit kicsit meg kellene szerelni.
[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
Egész jó ez a GTX580, a Crysis 2 megy fix 60fps-el maxon...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
14adam
addikt
-
mtade
aktív tag
Érdekelne, lenne-e otthon bárkinek megunt, de még használható állapotban lévő kerékpárja.
A helyzet az, hogy el kell kezdjek mozogni, de még nem tudom, mit szeretnék csinálni.
Nem akarnék rengeteget költeni rá, mert lehet, 1-2 hét múlva rájövök, ez nem nekem való...
-
f27
senior tag
ha valakit érdekelne esetleg 20K/db áron vihető fekete színbe!
a gépek bontatlanok tehát egy ESD foliában gyárilag levannak ragasztva!
USB-s HDD re tud számgép nélkül is letölteni.
csere beszámítás lehetséges!
van 4Db[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
SMA csatlakozós antennája van valakinek eladó? A legjobb egy "L" alakú megoldás lenne.
-
Rellind
senior tag
Jah néztem a honlapjukat...
Evo-val Siófok mellett lehet menni...Sőt van a Mol kúton Ferka tesztvezetés is...Persze nem kevés zsét kell leszurkolni érte -
Napfénysüti
nagyúr
válasz Rellind #29407 üzenetére
Lehet vele mennyi rendes pályán is de ahhoz előbb a csak egyenes szakaszost is teljesíteni kell hogy érezd az autót. Bizonyos szempontból megértem mert így közelről nézve tényleg olyat lép hogy majd leszakad a fejed. 3 fázisos programjuk is van de az már összesen vagy 75k.
Egyépként egy Honda K20A blokk van benne (8gen Type-R Civic motorja).
40k-ért balcsi mellett Lancer EVO-t meg Impereza WRX-et is terelgethet az ember murvás, aszfaltos terepen.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Rellind
senior tag
válasz Napfénysüti #29405 üzenetére
Ariel-ről jut eszembe...a Totalcaron lehetett nyerni egy kört vele azaz nem kört...ezért is voltak kiakadva páran.A-ból B-be semmi kanyar. Féltették nagyon.
De biztos "Atom" lehet vele menni[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Tetőtéri ablakhoz tud valaki szerezni rolót, illetve reluxát? Használt is lehet.
Pontosítás miatt majd megadok pontos ablak méretet.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Rellind #29403 üzenetére
Volt de én nem gyilkoltam a technikát. Azért akadt egy-két ismerős akinek szurkolhattam.
Az Ariel Atomon erősen agyaltam de nem éreztem az erőt hogy én ezzel most rögtön mennék (na meg 13k volt), de a tulaj Fodor Donáttal jól eldumáltunk. A tv-ből már ismertem és mondhatom élőben is ugyanaz a laza, jó fej srác.Més que un club!
-
Rellind
senior tag
válasz Napfénysüti #29401 üzenetére
Lacházán sok ilyen rendezvény szokott lenni... Van ott hely az biztos... Gyorsulás volt?
-
shankeesham
tag
Eladósorban:
ExcelStor J9250S 250GB SATAII HDD (Sentinel: 100/100) --> 4,5k
Seagate ST3160215ACE 160GB IDE HDD (Sentinel: 100/100) --> 3,5k
2*512/400 Kingmax DDRI memória --> 5kAsus P5PL2-E s775 alaplap
Celeron D 347 3.00GB s775 cpu
1/800 Kingmax DDRII memória9,5k
vivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
Aktív témák