Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Aktív témák
-
mtade
aktív tag
válasz csaby1984 #29298 üzenetére
No kérem ezért kell olyan helyen dolgozni, ahol zárt, fűtött dohányozda van...
Pizza leért, cigi kávé megvolt, Boldog Pénteket mindenkinek!
-szerk-
Ha minden jól megy, jövő7en megvan a mami gépe is, kis ION procis Barebone lesz a 32"ra lógatva...[ Szerkesztve ]
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz szijartg #29296 üzenetére
Hejj az fasza. Mondjuk én nem szoktam racsingolni szóval nem tűnök ki a forgalomból. Egyébként 2 hete igazoltattak. Mondjuk lehet ők csak a forgalmit nézték de nem szóltak semmiért csak annyit jegyeztek meg hogy tudom-e hogy köv héten lejár a műszakim. Azóta persze friss a műszaki a gépen.
Més que un club!
-
csaby1984
tag
válasz juliabrilke #29292 üzenetére
Hát igen a gép elött nincs rossz idő!
csak ha rágyujtok szétfagyok!www.sziget-elek.info
-
szijartg
őstag
válasz Napfénysüti #29243 üzenetére
Óvatosan. Előbb jöttem haza kondiból, meki mellett a régi széphőnél egy opeles és egy civikes verszenyző meg egy rendőr autó!
Civikes még várt a sorára, opelesről már kapargatták a műszaki matricát a hátsó rendszámról! Közben videóztak.
Bár az opelon full sötét hátsó lámpák, ablakok körbe, kipuff is az a vastag ágyú volt. És még amit nem láttam!
Úgy látszik hozzánk is elértek ezek az intézkedések! -
Rellind
senior tag
válasz Napfénysüti #29291 üzenetére
Szombaton megy futómű upgrade-re.Nyáriasítás nekem húsvétkor lesz,vidéken vannak a kerekek...
-
danih
veterán
Ki szokott ebédidőben étteremben kajolni? Ajánljatok már valami ebédmenüs helyet! Mi a Kiskakasba járunk, de kezdjük unni. A hozzáállás sem a régi, és árakat is most emeltek.
-
Rellind
senior tag
-
csaby1984
tag
jó reggelt mindenkinek!
Már megint rossz idő van!www.sziget-elek.info
-
Napfénysüti
nagyúr
-
juliabrilke
veterán
Boldog pénteket mindenkinek!
madarasz92: F27-nek volt valami ilyen megoldása.
[ Szerkesztve ]
-
madarasz92
őstag
Intel Atom Procis , Mini ITX-es alaplapot keresek !!
Ha van valakinek az irjon rám! -
oregcsóka
őstag
válasz SzalaiG #29281 üzenetére
Hát ez éppen nem olcsó, de tíz évre megoldaná a gondodat: USB vezérlőkarcsi
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
SzalaiG
addikt
PCI USB kártyája van valakinek olcsón?
Vagy ASUS USB/MIR kártyához kábele?
[ Szerkesztve ]
-
szijartg
őstag
válasz juliabrilke #29254 üzenetére
van valami hír a lapról?
-
-
San398
őstag
"A Bada OS nem kiforrott, vannak gyengeségei rendesen. Az egyik legnagyobb, hogy elég kevés program van rá."<--- Ez nem a Bada hibája és nem a "kiforratlansága" okozza szerintem.Biztos vannak gyerek betegségei de melyik új OS-nek nem volt!?
Köszönöm az információt!Max6: Nem jársz mostanában Fehérváron? Jó lenne kézbe venni a telefont és kicsit kipróbálni! Neked is köszönöm az infókat!
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
csaby1984
tag
Nem tud valaki egy faszás am3-as hűtőt?
Persze nem túl drágán?www.sziget-elek.info
-
törölt tag
jövő héten vihető lesz egy asus 5770 1gb gddr5-ös kártya 21000 ft-ért. dobozos, garanciális, és lazán elbírja egy 250 wattos fps táp egy húzott phenom 2 mellett.
-
Max6
tag
válasz San398 #29260 üzenetére
Nekem kb 6-8 hónapja van S8500. A 29267 hozzászólással ellentétben nekem sem az ébresztéssel / pedig minden nap ez a készülék ébreszt, változó időpontokban / sem a memkártya kezeléssel nincs gondom. Azonban Otisz azon megállapításával teljes mértékben egyetértek ,hogy" elég kevés program van rá." kiegészítve azzal , hogy az a kevés progi nagyrésze is megítélésem szerint" vuvuzela "szintű. Tehát ha sok progit szeretnél a telóra akkor lehet hogy egy androidos készülékkel jobban járnál.
Ennek ellenére én elégedett vagyok a készülékkel. -
Otisz
őstag
Nekem 2x is volt ilyenem.
Mindkétszer új, és gyári független.
Kialakítása, összeszerelés minősége nagyon jó. Kamerája minden tekintetben kifogástalan.
Kijelzője káprázatos. Volt iPhone 4-em is, a Wave kijelzője szebb volt egy fokkal, ami elég nagy szám.
Ellenben mindkétszer túladtam rajta.
Random szerűen nem ébresztett. Volt, hogy miatta el is késtem a munkahelyemről.
A Bada OS nem kiforrott, vannak gyengeségei rendesen. Az egyik legnagyobb, hogy elég kevés program van rá.
Másik dolog, hogy egyszer csak fogta magát, és úgy döntött, hogy nincs benne memóriakártya. Utána olvashatatlan lettek rajta az adatok, így a rajta lévő képeket recoveryznem kellett. Mindezt nem csak 1x és nem csak 1 kártyával játszotta el.
E-mail kezelése eléggé botrányos volt.
Így ezek tükrében akármennyire is jó volt kézbe fogni, akármennyire is tetszett, a funkcionalitását tekintve megbízhatatlannak tartottam. Ezért is nem kellene még egyszer.(OO[IIII][IIII]OO)
-
janos80
senior tag
keresek 256mb-os sd ramot! 1-2db-ot
valamint p3(s370) pentium procit![ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
San398
őstag
válasz madarasz92 #29263 üzenetére
Csak ezért nem akarok bemenni, sorba állni, és ők úgy is azt mondják, hogy így jó mag úgy jó (mindenki a saját lovát dicséri) Egyébként meg vodás vagyok, de nem szeretnék szolgáltatóhoz tartozó készüléket venni.Eddig mindig "lánc" nélküli telefonom volt és most se szeretnék ettől eltérni.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
törölt tag
mondanám, hogy nézd meg a topikját, de csak a cikkhez tartozó topik 35000 hsz-ből áll. így max youtube-ot tudom ajánlani a mobilarénás cikken kívül, amit valószínűleg már elolvastál.
[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
Használ valaki Samsung S8500 Wave telefont? Szeretnék egy ilyen telefont venni de előtte jó lenne kézbe venni,kipróbálni.Csak ezért a szolgáltatókhoz nem szeretnék menni,na meg olyan valakitől szeretném hallani a tapasztalatait aki használ ilyet.
-
szijartg
őstag
válasz D.Orion #29257 üzenetére
elvileg 30nap alatt megvan a cucc. (WD oldalán volt)
német országba kellene küldenem... mikor cruical ramjaim mentek angliába akkor 2hét alatt itt voltak új ramok. pénzbe ~3k volt posta, visszafelé ők fizették.
azért kérdeztem itt, hátha valaki valaki már postázott wd-nek és tud valami konkrétat írni -
szijartg
őstag
válasz juliabrilke #29254 üzenetére
miért?
-
Rellind
senior tag
Jóárasítva még mindig eladó ez a jó kis Msi 775-ös lapocska !!!!
-
szijartg
őstag
valaki WD-nek küldött már vissza vinyót?
azaz, gyári garit érvényesíttetett már úgy? -
VINIKOR
senior tag
Üdv Fehérváriak!
Asus F5Z-009 laptopom van. 5400 rpm-es a HDD-je. Érdemes 7200 rpm-esre cserélni? Érzékelhető gyorsulást eredményezne? Mennyivel hangosabb a 7200 rpm-es HDD?
Köszi!
-
D.Orion
veterán
válasz deicide #29247 üzenetére
Thx, még lebeszélem apával meg ugye nagyszülőkkel. Milyen vastag és kb hány méter?
bim: Thx. Először amit lehet beszerzünk így, utána meg akkor tűzép. Sok minden kell: Külső szigetelésre ugye 7-8cm-es nikecel(meg rá a háló meg vakolat meg egyebek), padlástérben tetőtér szigetelés, legfelső szinten mennyezet szigeteléshez cuccok. Stb stb.
A@ron: Neked is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Figyelem!
Ha maradt tetőtér vagy házszigeteléshez építőanyag, akkor pár héten belül azt felvásárolnánk. Mamámék házának lesz nekiállva és ugye nem két forint lesz a mutatvány. Továbbá érdekelne, hogy hol érdemes ilyen építőanyagokat beszerezni, hol a legolcsóbb?
-
hoby36
senior tag
válasz Napfénysüti #29243 üzenetére
Nekem csak a gyári kipuf van.A vég van hegesztve más rá,de semmi extra.Haver rovere olyan hangos,hogy el is ment a kedvem a sportdoboktól.
A logikában semmi sem véletlen!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz hoby36 #29242 üzenetére
Jaja valahol kifúj. Most érdekes hangja van, picit Ladás.
Köv hónapban megcsináltatom. Épp ma beszélgettem a szerelőmmel meg a boltos barátjával, agyaltam milyen cucc legyen.
Skunk2 Megapower 126k lenne...
Lehet HD Racing cuccok kerülnek bele, majd elválik. Kérnem kéne pár helyről árajánlatot.Més que un club!
-
hoby36
senior tag
válasz Napfénysüti #29241 üzenetére
Én is kellemesen csalódtam a felni javítás árán.3E volt centírozással együtt.Kipufogód lyukas?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz hoby36 #29238 üzenetére
Nekem meg kész a kocsi. Most hoztam haza Pestről. És kevesebbe fájt a munkadíj mint gondoltam.
Még picit szépült is (normális emblémás maszk, rendszámtábla az eredeti helyén, működő ls nem törött antenna). Olyan jó érzés volt újra vezetni. Már csak a nyári alufelniket kell feldobni meg majd a kipuffot hamarosan rendbehozni.Més que un club!
-
hoby36
senior tag
válasz Napfénysüti #29225 üzenetére
Kész a felni.Nem görgőzték,hanem végülis kinyomták a hibát valami levegős hengerrel.De jó lett.Még a festék se sérült rajta.
-
deicide
veterán
Először feldobom ide, mert akciós...
Nokia 6700 Classic, 22k, új, ki sincs bontva, ajándékba kaptam, de nem kell.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
törölt tag
kicsit rendszereztem a dolgokat, és találtam "pár" fölös dolgot:
morex itx ház + paneltáp
van egy 8600gt hűtésem
512megás mp3 lejátszó
1 gigás mp3 lejátszó
és rengeteg kábel, átalakító és hátlapi kivezetés, stb.
egy ide/ata dvd olvasóm is akad még, illetve pár ps2 klavi van még útban.kisebb értékű dolgokra mehet a milkabiznisz
[ Szerkesztve ]
-
a1rl1ne
tag
NOKIA telók újraélesztésével foglalkozik valaki Székesfehérváron?
Konkrétan E51-el.I was born in a dump my mother died, my daddy got drunk they Left me here, to die or grow in the middle of Tobacco Road
-
szijartg
őstag
Raptor vinyó nem lenne valakinek eladó?
-
janos80
senior tag
max 5k-s rafizetessel keresek a jelenlegi procim (polirozott E4300) beszamitasaval erosebb procit. ajanlatokat pm-ben
-
A@ron
tag
válasz madarasz92 #29216 üzenetére
hát, vinném amúgy, de már túlságosan hozzászoktam a QWERTY billentyűzethez...
-
A@ron
tag
válasz Napfénysüti #29215 üzenetére
Legalább az eső nem zuhogott. De azért mocsok szar idő van.
-
hoby36
senior tag
válasz Napfénysüti #29223 üzenetére
A belselyébe bele van ütve a BMW.Amúgy nem tudom.
-
hoby36
senior tag
válasz Napfénysüti #29219 üzenetére
Nagy kátyúnál és nagyobb sebességgel akármilyen drága a felni,ha nem magas a gumi akkor sérül.Lehet az 100e ft-os felni is.Annyi,hogy persze nehezebben mint egy olcsóbb.Enyém gyári és mégis sérült.
-
Derlie
tag
válasz madarasz92 #29195 üzenetére
Tudtad hogy ezt itt szerelik össze Székesfehérváron?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz janos80 #29218 üzenetére
Nem megy valaki holnap Pestre Fehérvárról?
Dodi72 éb is ezt mondom: rohadtul nem mindegy milyen minőségú egy felni. nem véletlen hogy ami nem gagyi az már vagy 40k/db-tól indul a határ meg a csillagos ég...
Technomagnesiot néztem anno annak lett volna 46k darabja. A gyárim meg Enkei lenne aminek örülnék csak valamelyik előző tulaj lecserélte egy nagyobbra ami viszont nem épp minőségi (dög nehéz és ki tudja milyen anyagú).[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
törölt tag
Hy!
Már vagy 5 éve felniket festegetek.A régi alufelnik még anyagból voltak a mostaniak lásd NORAUTO felnijei 15' 10.000ft/db és CHINAI egy komolyabb kátyunál lotty.
Gőrgőztetés a JSI-nél van egy gép ami tágitja ill. préselgeti.Ha már nagyon űt a felni akkor Bp és lángot is használnak.Ott lágyulhat az aluminium.Sajnos teljesen le kell szedni róla a festéket azaz homokszórás majd ujrafényeztetés... -
madarasz92
őstag
Valakinek nem kell Nokia 5310 Xp nagyon olcsón ?
Új kék ház van rajta!
6k-ért vihető! -
bim
veterán
Segítőkész metrokártya tulajdonost keresek!
Kártyát szeretnék szerválni a tankoláshoz és bárkinek akinek van kártyája igényelhet még 4 db. kártyát más nevére. Nyilván a számlát neki fogják kiállítani de ez engem nem érdekel. Metro honlapjáról idézet:-Amennyiben nem csak Ön jár személyesen vásárolni, lehetősége van további 4 darab, úgynevezett társkártya igénylésére.
metro
Valaki tudna ebben segíteni? -
A@ron
tag
Elég mocsadék idő van készülőben :S
-
hoby36
senior tag
válasz Napfénysüti #29210 üzenetére
Oké.Majd villogok,ha meglátlak.Sokat vagyok fehérváron is,mert ott melózok.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz hoby36 #29209 üzenetére
Előlről olyan rövidnek tűnt a hátulja. Bár az látszott hogy 2 ajtós. Coupe tényleg sokkal szebb a compact olyan kis nyomi lenne. Én is elfogadtam volna egy 6gen béka coupét de 4 ajtós lett (kúpból elég ritka a VTi). Viszont egy hecsi is szép lenne csak abból se találtam megfelelőt. Na sebaj ebbe legalább sok cucc fér.
Majd ha legközelebb Móron járok sasolok hátha meglátlak.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
hoby36
senior tag
válasz Napfénysüti #29207 üzenetére
L:/dl/upc/2011-04/12/61168_rvqffyfmgaqfm4wr_s8002357.jpg] Coupe kivitel.Ez sem túl olcsó.[
[ Szerkesztve ]
-
hoby36
senior tag
-
t1
addikt
Mini Bluetooth USB 2.0 adapter eladó.
Ár: 1000ft -
izé. én könnyűfémfelnit nem görgőznék.
alapból ridegebb mint az acélfelni, görgőzéskor (ha jól tudom valójában préselik) ezért fel kell melegíteni, hogy lágyuljon és visszapréselik karikára. kétlem hogy egy gumis műhelyben ez után újraedzik az egészet kereket.
lehet javítani, még hegeszteni is szokták a repedést (max10-20mm), de én ilyen kerékkel nem mennék bele kátyúba, mert másodjára lehet nem csak horpadni fog, hanem törni. kátyúból meg egyre több lesz.amúgy a felnijavítás régen engedélyköteles volt, a műbizonylat számot beleütik a felnibe. ha javítod, akkor olyan helyre menjél, ahol főleg ezzel foglalkoznak, nem pedig vettünk egy ilyen gépet is...
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
hoby36
senior tag
-
madarasz92
őstag
Valakit nem érdekelnek matricák? :
van kb 14db Intel Celeron-os fekvőm ilyen
-Sapphire ATI fémes 2db
-Arctic Cooling 4db
-AMD Athlon II 1db
-HIS Power UP! 1db