Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz juliabrilke #37732 üzenetére
nagyon durván sötét emberek vannak és ezt még közzé is teszik,ezeknek való a F@szbuk
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz Napfénysüti #37336 üzenetére
nekem 6/1 van és itt ez a csúcs volt 8/1 is, de akkor sem volt gyorsabb, mert nem tud annyit a kábel
-
kisza25
félisten
válasz madarasz92 #37296 üzenetére
újabb sonyericsson nem érdekel? pl. nekem van egy eladó W150 8hó garral
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
-
kisza25
félisten
válasz madarasz92 #37215 üzenetére
na akkor a szomszédoknak meglesz a heti pletyi
látod Józsi én mindig mondtam mekkora csibész ez a szomszéd gyerekAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz madarasz92 #37213 üzenetére
ez mekkora, persze elég egyértelmű volt, hogy viszed magaddal a telefont
erre mondják, hogy csőbe húztak, ne hagyd annyiban,
igazából, ha nincs nálad akkor is le kellett volna adnod, mert különben meg abból lett volna bajod, ez a 22-es csapdája[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz madarasz92 #37204 üzenetére
ez mekkora durva, telefont sem veszek többet használtan
bár már olyanról is hallottam, hogy valaki szalonban vett autót és kiderült, hogy lopott
mikor mentél rendőrségre ki sem derült csak ott, hogy miért kell tanúskodnod[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz MacCaine #37174 üzenetére
igen van benne szénhidrát is, de a cukor az csak 37g
a szénhidrát tartalomban az a nem mindegy, hogy milyen sebességgel szívódik fel, két termék aminek azonos a tápértéke papíron, teljesen más a glikémiás index-e...de ebbe most ne menjünk bele[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Xirtam #37106 üzenetére
én ezt így szoktam mikor csak a hobbimnak élek
MacCaine: glikémiás index-ről hallottál már
a tömegnövelőkben fehérje van)[ Szerkesztve ]
-
-
kisza25
félisten
válasz Pancsermeste #37085 üzenetére
az fura, mert nekem HD5850-el ami erősebb teljes VGA limitem volt fulLHD ultrán,
3Ghz-en ua FPS, mint 4,5Ghz-en és amúgy is 99%-on ment VGA,
másnak is E8400-al HD5850-el azonos FPS-e volt, szóval nem értem a cpu limited 4Ghz-elAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
eladó:
sony ericsson független w150 8hó gari
NIKON coolpix s3100 full extra, 14MP,35mm 26-130m 5x optika HDready video, tok, tartalék aku, 4GB sd
újra!! ÚJ 2TB külső USB3.0 3év garancia(belseje WD caviar green 2TB 64MB SATA3,könnyen kiszerelhető)
és még sok másAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
-
-
kisza25
félisten
ilyenem volt ez már HT-s meg minden, ha jól emlékszem, vettem rá egy AC Super Silent 4 Ultra TC-t azzal csendben elvolt
ez az 5guriga a hűtővel értendő irányár?[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz juliabrilke #36496 üzenetére
a wifi/mobilnet telepítésénél mindig a városok központjára gyúrnak rá, hogy a legsűrűbben lakott részeken jó legyen, ha a sin a város peremén halad ott már nincs net, nem tudom a 25kW felső vezeték mennyire zavarhatja amúgy,
kisebb faluknál elképzelhető, hogy egyáltalán nincsen
Amúgy valamelyik szolgáltató, talán a telenor kötött szerződést az IC vonalon biztosítsa a netet, de ebben nem vagyok biztosAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz Napfénysüti #36362 üzenetére
a múltkori szurkolós balhé is holnap dől el?
szorítunk, hogy ne legyen semmi, az elég gáz lenne, pláne ismerve a történteketAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz juliabrilke #36347 üzenetére
nemgond, csak rá kell íratni, hogy törékeny
-
kisza25
félisten
ELADÓ:
Sapphire HD4850
2TB külső HDD USB 3.0Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz Napfénysüti #36205 üzenetére
jól van írok le párat, de most nincs időm, majd este, úgy csinálom, hogy akinek kedve van az írhat le recepteket és az elejébe majd kigyűjtöm, hogy egybe meglegyenek
-
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
frissített eladási lista
aki most akar HDD-t bővíteni csak az elszállt árak miatt nem tud az jelezze privátban,
tudok pár 2TB USB 3.0 külső HDD-t 3év garral, bele WD caviar green garvesztés nélkül kiszedhető, aki nem külső, hanem beépítettként szeretné használni[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz juliabrilke #35784 üzenetére
9hsz-el ezelőtt volt neki, ha jól számolok
-
kisza25
félisten
válasz juliabrilke #35781 üzenetére
Azt hittem zárva van a piac(mert ez is az), te írtad
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz Rellind #35726 üzenetére
én erre építettem annó mini-itx gépet, én Ausztriában dolgozom egy évben 7hónapt, igaz én kocsival megyek, azt nem tudom, te mivel, de már azt is meguntam hurcolni és én is vettem asztali mellé egy K53TA-t, mondjuk én a kisebbik cpu-val így csak HD6650-em van, de mikorra kevés lesz nekem veszek bele egy 4magost így bővítve lesz a VGA HD6720G-re és a CPU is 4magra
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Rellind #35714 üzenetére
azért, mert még nem volt hozzá driver amikor lemérték, nézd meg, hogy sima HD6650-hez képest semmivel sincs előrébb a 480SP vs 800SP
de higgy csak az ilyen tesztoldalaknak ami besorol egy kártyát 3Dmark alapján driver nélkül[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Rellind #35707 üzenetére
gondolom notebookchek-ről szedted az összehasonlítást, kicsit korán tesztelték még nem volt hozzá rendes driver, már nagyon sokat fejlődött,
mint írtam a CPU szorzózár mentes tehát az alap 4mag 1,4Ghz-et 2-2,3Ghz-re fel lehet húzni, a GPU meg ugye HD6720G2 én a helyedben kicsit utána néznékAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz Napfénysüti #35695 üzenetére
én játékra gondoltam, ha már játék laposról volt szó
ebben az a vicc, hogy most asztaliban i3-540+HD5850 4GB RAM fullHD-ben(1920x1080) HIGH beállítás mellet visz mindent pl. BF3 50+ FPS, i7-870 is felesleges volt játékra,
egy ilyen gépet CPU+ LAP+ RAM+ VGA= 23 + 20 + 6 + 32= 81eFt +24"monitor + ház + táp=45 +10 + 8= ~144eFt-ból össze lehet rakni, de az i3 helyett rakunk bele egy i5-760-at használtan 25eFt azzal is benne vagyunk a 150eFt-ba és azon tényleg lehet játszani[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Rellind #35688 üzenetére
ha nem akarod a gatyádat is elfizetni egy laposra, de szeretnél rajta játszani akkor 170eFt-ért lehet venni ASUSK53TA-t A6-3400+HD6650-el 6GB 640GB win7, aminek az a különlegessége, hogy a proci szorzózármentes így húzható, a 4maggal 2-2,3Ghz-re szokták tudni felhúzni alapfeszen, a CPU(APU-ban lévő) mellé integrált IGP 320SP-t tartalmaz ezt HD 6520G-nek hívják cf-be(dual grafics) működik a HD6650-el(480SP) így a kettőt együtt HD6720M-nek hívják,
nem mondom, hogy ezt vedd, csak nézz utána
amúgy az a 12GB RAM akkora parasztvakítás, nekem asztaliban volt i7-870 HD5850-el és elég volt 4GB RAM-al ez meg hol van ahhoz képest teljesítményben[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz gyenge47 #35589 üzenetére
nekem van HD6650/HD5850 volt HD4670/HD5670/HD4830 tudom mi a játszható és az élvezhető, az a 320x240 még 6éve is vicc kategória volt, de egy 1280*1024/1366*768 ban is lehet élvezhető is, én fullHD ban játszom az asztalin és 1366x768-ban a notin, mind a kettő szép képet ad mert natívban vannak használva a kijelzők...
mekkora felbontásban játszanál gondolom 1680x1050-ben a monitorodat nézve, arra a felbontásra kevés lehet[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
Eladó cuccaim:
Broadcom Crystal HD gyorsító kártya, net/notebookokba HD filmek/ flash-ek lejátszásához(720/1080p) 12990Ft
Arctic cooling Alpine 11 Pro Rev. 2 1490Ft
Új gyári amd am2/am3 hűtő (AthlonII phenom II-re) és gyári intel i3/i5/i7 hűtő 590Ft/db
Vámpírkönyvek:Inni és élni hagyni(True Blood), Rettegés, Álarcban és sok más 990Ft-tól
Fantasy könyvek ERAGON I-III, Beautiful creatures(Lenyűgöző teremtmények) Pokoli báléjszakák sok más 1490Ft-tól
NIKON coolpix s3100 full extra, 14MP,35mm 26-130m 5x optika HDready video, tok, tartalék aku, 4GB sd 27990Ft
Asrock m266A (SD és DDR ramot is fogad) intel celeron 1,7Ghz, 256MB SD RAM, 30GB alku szerint
frissűlt lista10.01.!PCjátékok:CoD,DIRT,AoE,MEDALofHONOR,BATLEFILD, Moorhun, Colin Mcrae5 490Ft-tól
összes hirdetésem[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz madarasz92 #35475 üzenetére
ha nem gond a használt akkor 1156 i5-760 lappal együtt megvagy kb.40eFt-ból és annál több nem is kell még játékok alá sem
-
kisza25
félisten
válasz Napfénysüti #35430 üzenetére
na felrakták a continentál papucsokat, akkorát fogott az autón, hogy egyből nyúltam a kézifék felé, hogy rendesen kiengedtem, vagy mi van,
úgy érzem ez jó választás volt a télre a hegyekbe, most azért még biztos megdobja a fogyim, de idén nagyobb gumihiány van, mint tavaly volt
a pontos típus continental wintercontact ts 830 185/65/15 18eFt/db[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz D.Orion #35416 üzenetére
a Hiace ráadásul hátsó kerekes, vagy tévedek?
kint szinte minden helyinek van egy 4kerekes gép, mindre hólánc difizár be oszt had menjen,
ezt a videót megnézve teljesen át tudtam érezni Winkler Robi helyzetét, mert a kéglihez ahol lakom pont ilyen út vezet, én arra jöttem rá ahol nem tudsz felmenni előre lükiben még van esély, én pont így csúsztam vissza kb3x aztán lükibe meg simán felmentem[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz D.Orion #35413 üzenetére
nekem ki kell a hegyekbe, mindig minden havas, március végéig aszfaltot sem látok
a barum polárisal megtanultam hóban fék használata nélkül vezetni, mert nem sokat ért
van ahova csak hólánccal lehet felmenni, de van ahova még azzal is rohadt nehéz,
pl. haver 550méterrel dolgozik feljebb, mint én(1450méteren) mindössze 4km az út tőlünk és volt, hogy 1óra alatt ért fel, de még lefelé is fél óra, számoljátok ki milyen meredek a szerpentin és mennyivel haladt Gábor[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Napfénysüti #35391 üzenetére
ez a konti az alpin4-et verte a 2011-es ADAC tesztben, csak hát én sem hiszek a teszteknek szóval eredetileg alpin4 lett volna, csak jelenleg nem lehet kapni, mert hiány van az miatt, hogy Romániában is kötelezővé tették a téli gumit, ezért néztem helyette mást, csak az a fura, hogy az a conti ami verte alpin 4-et 3eFt/darabbal olcsóbb 18 vs 21eFt, ez bizonytalanított el
finest: na erről beszéltem szépen ott virít a teszt élén[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Napfénysüti #35389 üzenetére
mennyire vagy otthon gumikban continental, vagy michelin téligumi azonos áron, nekem azt mondták conti azonos áron jobb, michelin-nél a nevet kell megfizetni, igaz ez?
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz Napfénysüti #35088 üzenetére
ja olvastam, szerintem nagyon igaz, reagáltam is a cikkre a milyen autót vegyek topikban
minden benne van a cikkben ami miatt én inkább az új autó mellett döntöttemAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz juliabrilke #35085 üzenetére
ja igen, na azzal már jobb
elég jók ezek a fogyimérők, persze csalnak +/-5-10%-ot, de én méregettem, sokat mennyit jelent 1-1 HDD, tuning... és nekem reálisnak tűnik.
Napfénysüti: biztos ilyen is van, de ez elég szomorú, de gondolom ez 1-2% esély míg használtnál 90% lutri[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz juliabrilke #35077 üzenetére
pedig adatlapodon lévő géppel az nem olyan jó
nekem i7-870+HD5830+4GB+30GB+1TB+4venti idle60W load 200W,
majd i3-mal is lemérem, csak most sehol nem találom a mérőtAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz Kloden #35072 üzenetére
- Miért dobta le Truman elnök az atombombát? - ??? - Mert azt gondolta, hogy ez sokkal humánusabb, mint Chuck Norrist bevetni.
-Amikor Chuck Norrist műtik, az orvosokat kell érzésteleníteni.
-A Halálnak egyszer Chuck-Norris-közeli élménye volt.Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz Kloden #35059 üzenetére
jó az aláírásod
én is tudok párat:
Chuck Norris igazából már tíz éve meghalt, csak a Kaszás még nem mert Neki szólni...
Chuck Norris elszamolt vegtelenig........ketszer is
Chuck Norris egyszer rúgott mellé azóta kék az ég!!!
Chuck Norrisra nem hat a gravitáció, hanem Chuck Norris hat a gravitációra.
Isten saját arcképére teremtette az embert. Chuck Norris a saját arcképére teremtette Istent!
Chuck Norris tud egy kézzel tapsolni!!
Isten 7 nap alatt teremtette a világot, Chuck Norris egy körbepörgőrúgással lerombolhatná!
ha chuck norris bemegy a vízbe,nem chuck norris lesz vizes, hanem a víz lesz chuck norris -osAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz D.Orion #35032 üzenetére
ja elég halk(minimális szélzaj 5-10cm-ről, de a 60.4 m3/h azt valahogy meg kell mozgatni),
nekem ilyen van a tápomban, meg van 2db PWM-es(800-1700) egy a procin, egy meg a gép hátuljában,
csendes szélvihar van a kuckóban
ja meg a gép elejében van 2db aerocool 5V-re kötve(650rpm) azokat hallom a swif-eket nem[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Napfénysüti #34877 üzenetére
de bármit ki lehet cseréltetni ott garancia idő alatt bármire(persze, ha elromlik) vittem vissza rossz vasalót és hoztam el helyette mikrót, rossz wifi billentyűzetet és hoztam el helyette egeret bill.t és egérpadot...
-
kisza25
félisten
válasz Napfénysüti #34867 üzenetére
na ja volt olyan, hogy leplombált csomagban nem volt benne a termék, na azt nem volt egyszerű visszavinni, hogy gyerekek ebben semmi sincs(tusco)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest