Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
nortol
senior tag
válasz Rellind #49995 üzenetére
Nekem és az asszonynak is teljesen ugyanez a véleménye a pepitarobogóról...
Márpedig ha több, egymástól teljesen független embernek ugyanez a véleménye, akkor ott már nem az emberekben van a hiba...
Pedig mi robogót vettünk volna, nem csak a "segítőkész" tulajnak az idejét rabolni.
-
-
don_peter
senior tag
válasz Rellind #49877 üzenetére
Valaki nagyobb vinyót keresett . Akkor itt van: [ÚJ WD 750gb]
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
-
Varoz
addikt
-
-
don_peter
senior tag
válasz Rellind #48979 üzenetére
Olcsóóééé lehet venni itt: Super Mini ELM327 V1.5 Bluetooth OBD2 OBD-II Car Auto Diagnostic Scanner Tool
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Rellind #48693 üzenetére
Ehhez nem is kell szakinak lenni hogy lássuk Sanyi csak erőszakos de nem csatár. Én sose tudtam mit látnak benne. És ő játszott a Crystal Palace-ban meg a PAOK-ban sőt a Panathinaikosban is. Meg negyvenkétszeres válogatott. Mondjuk utóbbinál még elmegy a gólmutatója. De hogy ki nyomta az számomra rejtély.
Més que un club!
-
Rellind
senior tag
válasz Rellind #48537 üzenetére
Gyengült a forint. pam-pam
-
gyenge47
aktív tag
válasz Rellind #48381 üzenetére
DOrion faterja, gondolom néha ő is besegít.
Félreértés ne legyen nem akarom leszólni a hi sec ajtót, de azért minden ajtót 'biztonsági ajtónak' hívni azért, mert többponton záródik, nevetséges.
Költséghatékonynak költséghatékony, egy átlag panelt rá is bíznék, de ha hosszú távra tervezi valaki az ottlakást, inkább vegyen egy komolyabbat, vagy ha nincs rá lé, először 25-30-ért már kap egy hevederzárat, ami a célnak megfelel, és lehet még hozzá gyűjteni. -
Varoz
addikt
válasz Rellind #47305 üzenetére
Ez ilyen. Aba is.
Csak ez a r.hadt várakozás. Holnap oda telefonálok, hogy b.sszanak valamit.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Rellind #47293 üzenetére
Az frankó, igényesebb és jobb úttartású futómű mint a MacPherson rendszerű. Cserébe macerásabb cserélni meg drágább. Nekem is ilyen van elöl.
Na igen a TC kommentelői is külön álllatfajt képviselnek. Én inkább csak magát a választ olvastam el. Mennyiért vetted a gépet és milyen motorú? Most már ha egyszer összefutunk mosóban akkor 156-ot kell keresnem.
Més que un club!
-
Varoz
addikt
válasz Rellind #47277 üzenetére
F.szt. Abán voltam. Nem ettem meszet, hogy ide menjek.
De már 2 hete. Arra várok, hogy ezek megkapják a jogsimat és megyek érte.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
válasz Rellind #47277 üzenetére
nekem három hete kb öt perc volt az autó ügyintézés. és ebben benne van a várakozás is.
a Zrinyi cukrászda udvarán volt egy autómosó, ott voltam, de ugyanott van az utcában a sika mika is.
[ Szerkesztve ]
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Varoz
addikt
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Rellind #44244 üzenetére
Átalakult autós topikká azon belül is Opel vs Toyota vitává.
Mod: igen de az nem itt ment szerencsére. Bár ha valaki betéved az igazi autós topikba láthat érdekes vitákat. Azok alapján jelenleg a világ legjobb autója most a gázos II-es Punto.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Rellind #44169 üzenetére
Gondolom a V6 is amiatt lenne jó neked.
Van amikor az ember a szívére hallgat és ilyen gépeket vesz.
Néha szoktam viccelődni asszonnyal hogy legközelebb valami dögunalmas autót veszek amit majd nem akar mindig elkunyizni.Ja nem is meséltem neked:múltkor meglestem egy barátom 156-os Alfáját. Asszem 2l-es motorral. Nagyon szép annak a belseje ezt irigylem az Alfáktól.
Més que un club!
-
Pópa
senior tag
válasz Rellind #42460 üzenetére
Nem sokat...
Krézidiesel csinált pár éve tesztet, tökig húzott 1.9 tdi-vel (bőven 200 ló felett tudott- nagy IC, race csúcsok, épített adagoló 3,2x11) és a gyári papírszűrővel + szűrőházzal jobbat ment mint a direkt-szűrővel.. felesleges pénzkidobás. Lóerőt nem ilyen szirszarokkal kell csiholni, hanem rendes turbóval, vezérléssel, porlasztással, hűtéssel, váltóval. Ha 40 fokos töltőlevegőt tudsz adni a rendszernek 70-80 fokos helyett, akkor máris ágaskodik a szekér. A 150 lovas 2.5 v6 amúgy is legendásan problémás konstrukció, az is öröm amikor normálisan működik.[ Szerkesztve ]
Trust is good, control is better!
-
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest