Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
sedo
tag
válasz Rellind #2310 üzenetére
Véleményem szerint ahol nincs a környéken digi (perpill itt van) ott a chello a legjobb választás. Amúgy a UPC kínálata szerintem előnyére változott most a régihez képest, kár, h a régi előfizetők nem élhetnek az új akciókkal, csak az újak. Ez a te esetedben meg mondjuk nem gond.
[ Szerkesztve ]
-
oregcsóka
őstag
válasz Rellind #5122 üzenetére
Régen, sok-sok évvel ezelött volt ilyen a Zichy liget végében, az órás melett, cserébe, náluk kellett kötni a kötelezőt is, (ebből volt némi hasznuk gondolom).
Nézz el arra, hátha megvan még...''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
törölt tag
válasz Rellind #5170 üzenetére
Én csak azt nem értem miért akarsz 1x is elmenni a képek miatt? Van egy rakás on-line digi fénykép bolt ahová feltöltöd a képeket és a készeket kapod vissza. Őseimet már évekkel ezelőtt rávettem erra dologra. Jól bevált...
szerk.: Ja igen, ebben az esetben vagy utalod a pénzt vagy a futár kezébe perkálod le.
[ Szerkesztve ]
-
Kloden
senior tag
válasz Rellind #5165 üzenetére
Mi a Rossmanban nyomatjuk így a képeket amikor akcióban van.
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
bandiras2
senior tag
válasz Rellind #12279 üzenetére
Mennyit kérsz érte? Madélután el tudnék menni érte?
Priviben adom a telószámomatA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Ronin-
senior tag
válasz Rellind #12355 üzenetére
bah, nekem mondod.. 2 hónap alatt 28 ? nekem is megvolt annyi szerintem volt, amikor 1 hét alatt küldtem el vagy 6-ot.. most már úgy tűnik végre felvettek, holnap megyek aláírni a szerződést (ma már a papíros dolgok zömét elrendeztük) és munkába is állok végre
[ Szerkesztve ]
-
rrobi
senior tag
válasz Rellind #12355 üzenetére
shankeesham, Richie146: Tudom, nem lesz egyszerű! Ismerőseim, barátaim ígéreteivel tele a padlás... Nem tudom miért olyan nehéz bemondani az őszintén! No mindegy, ha nem jön össze itthon semmi, akkor menni külföld! Ez van! Amúgy is megmondták, h akinek nem tetszik, az mehet, nekem meg nagyon nem tetszik!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest