- TOTP generátor PHP-ra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
Aktív témák
-
-
Ronin-
senior tag
nincs valakinek rendőr ismerőse ?
Minden hétköznap hajnal 3:40- kor valami állat 120-140 -el száguld végig a lehel utcában (mindegyik kereszteződésben kint van a 30-as tábla,mert pár éve elsodort 1 teherautó 1 kislányt) és már nagyon elegünk van! vagy mi a fenét lehetne csinálni? esetleg fekvőrendőr lerakás ügyében hol/kit kell keresni ?![ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
A Viasaton most megy az a reklám, hogy ki mit csinálna ha 5/10 milliója lenne. Már nem az első ember mondja azt, hogy elutazgatná a világban mindenfelé. Az ilyennek még a lottót se adnám oda, nehogy megnyerje... (és nem a gazdagok mondják ezt...)
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
oregcsóka
őstag
Karaoke gép eladó:
Ára: 12.000 Ft
Igény esetén plussz kettő vezeték nélküli mikrofont tudok hozzá adni, kettőezer forintért.
[ Szerkesztve ]
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
Timyyy
őstag
válasz shankeesham #10689 üzenetére
Én ennek a reményét már nagyon régen feladtam. Most meg már nemérdekel, mert elvégzek egy 2 éves sulit és húzok ki Amerikába ismerősökhöz
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
kem
addikt
Eladó cuccok pár hét múlva:
Lap:
Gigabyte GA-K8NSC-939:Socket 939
Chipset:
NVIDIA nForce3 250Gb Platform Processor
Super I/O: ITE IT8712F chip
Marvell 8001 Gigabit Ethernet controller
Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec
Dual channel DDR400/ 333/ 266 -184pin
Max capacity: Up to 4GB by 4 DIMM slots
Internal I/O Connectors
2 x Serial ATA connector
2 x UDMA ATA 133/100/66 Bus Master IDE connectors
1 x FDD connector
2 x USB 2.0/1.1 connectors (supports 4 ports)
3 x cooling fan pin headers
CD in
Expansion Slots
1 x AGP slot (8x/4x-AGP 3.0 compliant), supports 1.5v display card only
5 x PCI slots (PCI 2.3 compliant)Ram:
2*1Gb Kingston DDR 400MHz KVR400X64C3AK2/2G
2*512Mb Kingston DDR 400MHz KVR400X64C3AK2/1GCPU:
AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core 4200+ s939
Ezt nem kell bemutatnomCooler::
AC Freezer 64 PROVGA AGP!
Sapphire X1950 PRO 512Mb DDR3 (256BIT) AGP
Zalman Fatal1ty FC-ZV9 VGA coolerKöszi!
-
a1rl1ne
tag
válasz juliabrilke #10655 üzenetére
Helló.
Valami pontosabb tipusmegjelölést esetleg a hütőről?
Mire lehet felszerelni?
És nem utolsó sorban,mennyi lenne az ára?I was born in a dump my mother died, my daddy got drunk they Left me here, to die or grow in the middle of Tobacco Road
-
Timyyy
őstag
Akkor lesz itt jó világ, ha az öt nyelven beszélő kalauz felsegíti a munkában megfáradt cigányt a mágnesvasútra, amin a gazdag közalkalmazottak utaznak a korrupció miatt elítélt politikusokhoz beszélőre és közben özv. Gyurcsányné bemegy a börtönbe Kókához, hogy megkérdezze ki lőtte le Demszkyt Orbán temetésén.
-
őstag
válasz Timyyy #10683 üzenetére
De azért még két link, ami XP-re is jó:
a google megoldása
a yahoo megoldása"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
pohár
félisten
Üdv emberek! Tudja valaki, hogy mikor megy Pestről, a Stadionoktól Szfehérvárra busz?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
juliabrilke
veterán
Kezdődik a meccs! Sajnos csak fél szemmel tudok ránézni néha, de hajrá!
-
Timyyy
őstag
Ilyen naptárat, időjárás előrejelzést és órát hogy tudok beszerezni? Milyen progi ez?
-
Sub-S
senior tag
Keresek:
- Bill/egér: Logitech S510/S520, MS Explorer/Arc
- Memória: 2GB DDR2
- venti vezérlő panel(fokozatmantes)
- AC S1 vagy hasonló vga hűtő
- valami "komolyabb" CPU hűtő -
Tom5
addikt
válasz juliabrilke #10672 üzenetére
Pár haverom bukott így már jó sok pénzt...igazából két csajszi ismerősömnek jött be Anglia. Ők majdnem 2 évig kint voltak.
-
Anti666
aktív tag
Eladó:
120GB-os Samsung SATA HDD - 6900 pénz
19colos LCD LG 1440x900 pixel wide DVI is. - 17900 pénz
30/827-7751[ Szerkesztve ]
A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!
-
Tom5
addikt
-
Reac^
őstag
Eladó komplett pc egyben 19e-ért:
Asrock K7S8X
AMD Athlon 1700+ 1,46ghz
titan Alu 8cm v. Primecooler 1 réz-alu 9,2cm állítható fordulattal
2x256/333
Radeon 9250 128m agp
80gb maxtor + cooler
ld dvd-rom
szokásos fehér atx ház + codegen p4 táp
van hozzá bónusz 15" CRT1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
kem
addikt
Annyira azért nem jó bár én elvagyok mint a befőtt. Lassan elfogy a pénzem és még mindig nem találtam munkát. Sajnos akikhez kijöttem szarnak mindenbe. Mármint munka szempontból. Hitegettek,h lesz-lesz persze 4-5 nap alatt. Most meg ha rákérdezek kiderül,h csak akkor jut eszükbe amikor éppen kérdezem. Olyankor meg jön a duma,h ja majd legközelebb rákérdezek vagy az, hogy menjek a városba adjam be a CV-met több100 helyre aztán csak szólnak valahonnan mert,h ők is úgy találtak munkát... Persze egyikőjük se úgy talált munkát, már többször végighallgattam,h kinek ki segített...
Most meg, hogy belefutottam a nyárba piszok nehéz munkát találni. Most épp egy moziba jelentkezek egy fél napja kb. Sima alap meló de rohadt nehéz a netes jelenléti ív... Az első munkát mindig nagyon nehéz megszerezni de onnantól alakulnak a dolgok állítólag.A házat a kertből fényképeztem le.
Tessék itt a kedvenc házam
Ő csak 30éves. Amikor kijöttem rá pár napra mászkáltam a belvárosban, és egyszer csak ennek a lábánál találtam magam. Utána találtam még csomó ilyet. Nagyon sokféle hely van. Van kínai negyed, meg Pankokkal teli városrész is. Tegnap olyan helyen sétáltam ahol a legócskább autó az A6os volt. Nincs valakinek itt ismerőse aki picit tudna melókeresésben segíteni? Egyre sürgősebb lesz.Ami pedig a legdurváb, hogy akármikor látok csövest, mindig mindegyiknek újság van a kezébe és olvas...
Köszi!
-
Poiro7
senior tag
Samsung - VP-D352 eladó. Ár: 20.000Ft
Részletes termékleírás:
Rendszer: MiniDV
CCD: 0,8 megapixel
Optikai Zoom: 20x
Digitális Zoom: 900x
LCD: 2,5"
Hangrendszer: 2 PCM 12bit 4 csatorna / 16bit 2 csatorna
Csatlakozók: USB 2.0, Audio/Video, S-Video, Firewire
Memóriakártyák: nincs
Tápellátás: Újratölthetõ Lithium-Ion akkumulátor -
Timyyy
őstag
válasz shankeesham #10666 üzenetére
A márka ok, de a konkrét típus kéne, mert sok van belőle. Volt ilyen kis talpa is, talán sárga ha jól emlékszem, de ez nem biztos.
-
Timyyy
őstag
juliabrilke: persze-persze
Nem tudja valaki, hogy mi volt annak a jégkrémnek a neve, amit anno a Lidl-ben lehetett kapni, de a csomagolása miatt (papírtető) betiltották? Az istenért sem jut eszembe
[ Szerkesztve ]
-
mtade
aktív tag
Jártam én is Angliában, de nekem egy idő után már unalmas volt a sok egyforma múltszázadinak tűnő ház. Híres helyen nem voltam, munkaügyben voltam Skiptonban.
Az mondjuk kiakasztó volt, hogy kinn 22-23 fok volt, a vendéglátóm meg járatta a klímát a kocsiban.Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Timyyy
őstag
válasz juliabrilke #10659 üzenetére
Én is így titkolnám hogy nemtudok kis képre nagyot linkelni
-
Xirtam
veterán
válasz LamerGyuri #10660 üzenetére
Köszi és miről lenne szó??
-
LamerGyuri
senior tag
válasz Xirtam #10656 üzenetére
Szia!Én nagyon szívesen segítek Neked!Én is most múltam 18,csak nekem már nem egyszeres a szorzóm... Nem kell ajánlás,elfogadlak olyannak,amilyen vagy.Csak egyformán jusson munka is,pénz is!
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
deicide
veterán
válasz juliabrilke #10655 üzenetére
Ha a PH!-n nézed, csak baloldali van
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
LamerGyuri
senior tag
-
Xirtam
veterán
Sziasztok, tudna valaki segíteni nekem diák melóban? Most múltam 18! Esetleg valahova beajánlani??
-
juliabrilke
veterán
Érdekel valakit 3db a kép bal oldalán található hűtő olcsón?
[ Szerkesztve ]
-
grade
csendes tag
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó 939-es x2-es cpu?
Ugyanitt Nokia N95 független, dobozostól, mindenestől eladó!
-
Anti666
aktív tag
Üdv! Beárazná valaki?
120GB-os Samsung SATA HDD
19colos LCD LG 1440x900 pixel DVI is.Nincs gar, LCD-n egy centis karc, inkább világos felületen látszik.
Ezenkívül van egy Wayteq x820-as PNA majdnem 1 év garral és
igo83-al full eu-val 28900-ért. 30/827-7751A zene mindig Veled lesz, a zene amit szeretsz, sohasem hagy el, az elkísér a sírig!
-
juliabrilke
veterán
-
kem
addikt
válasz juliabrilke #10629 üzenetére
Ezt Vajtán is eljátszotta valaki a kis medencében jó pár éve de ő ott is maradt...
Erről mindig az jut eszembe amikor abban a magyar filmen(Tibor vagyok de hódítani akarok) fejest akar ugrani a főhős, és egy hatalmas hasast ugrik az iszapba amin egy pár centis víz volt
Aki nem tud fejest ugrani az ne ugorjon, mert a másfél méteres vízben is kitörheti a nyakát, vagy egy napig nem tud mozogni mert hassal csattan a vízre...Timyyy:
iwiw-en vannak
linkelek párat:
Itt lakom
itt jártam
Egyik hídról: London Eye és Big BenNem sok van mert beszart a telefonom, fényképezőm meg nincs.
Köszi!
-
csimav
őstag
Sziasztok!
Nem érdekelne valakit egy jó MP4 lejátszó olcsón?
Link: ITTHa van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
helkis
veterán
Keresek - Abit NF7-S v2.0 hibátlan alaplapot!
püben bombázzatok..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Tom5
addikt
Érdekel valakit egy ilyen nyomtató?!Epson Stylus C64 patron nincsen benne de tökéletesen működik. Ára legyen mondjuk 4-dobozos soproni.
[ Szerkesztve ]
-
Sub-S
senior tag
Eladó USB - PS/2 átalakító-ja volna valakinek?
-
juliabrilke
veterán
Rézmagos gyári Intel 478 hűtő mennyire hűt rendesen? Mekkora procikra ajánlott maximum?
-
Reac^
őstag
jávoll anyós CT-zte
mi meg hallgassuk állandóan hgy igy vigyázz úgy vigyázz...
de erre tényleg azt lehet mondani hogy aki hülye hajjon meg
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál | PH! megbízhatóság: 50+
-
liquidmoon
aktív tag
8Gb-os Sandisk micro SDhc memória kártya eladó 4000Huf -ért. Érdeklődni pm vagy a tel számomon.
-
A@ron
tag
Én kicsit sajnálom, de az örök érvényű mondást emlegetném:
,,Aki hülye, haljon meg!"
Kellemes további hetet mégegyszer mindenkinek, elhúztam nyaralni!
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
válasz shankeesham #10630 üzenetére
A számból vetted ki a szót... nem érdemel sajnálatot szerintem.
-
csimav
őstag
Eladó fasza MP4, kamerás is meg memókaris.
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
juliabrilke
veterán
válasz shankeesham #10630 üzenetére
Pedig úgy néz ki, hogy igen. Egy teljes lebénulást simán lehetett volna kapni. Ha meg nincs ott senki, akkor simán megfulladt volna.
-
shankeesham
tag
Ennyire nem lehet hülye valaki. Sajnálom, de megérdemli.
vivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
juliabrilke
veterán
Ezt olvastátok?
"Fejest ugrott a 80 centis Balatonba
A vízimentők hajójával vittek partra vasárnap Balatonvilágosnál egy 26 éves férfit, akinek megsérült a gerince, miután fejest ugrott a 80 centis vízbe egy stégről vasárnap. A sérült férfit mentőhelikopterrel szállították a székesfehérvári kórházba."
Ennyire hülye hogy lehet valaki?
-
bim
veterán
válasz juliabrilke #10622 üzenetére
Hmmm. Az lehet.
De végre itt a hétfő és újra dolgozhatunk!!! -
kem
addikt
Sziasztok!
Valaki árazza be ezt nekem legyen szíves, viszonylag sürgős.
valami Gigabyte s939 Agp lap
Amd x2 4200+ s939
Kingston DDR400 3Gb (2x1gb)+(2x512mb)
Shaphire radeon x1950pro 512mb+AGP Zalman Fatal1ty
Arctic Cooling 64X coolerKöszi!
-
A@ron
tag
Egy hétig ismételten nem leszek gépközelben.
Az okról olvashattok LOGOUT-on.
Kellemes hetet mindenkinek, illetve
Nyugodalmas jó éjszakát!
-
juliabrilke
veterán
További szép estét és PH-zást mindenkinek!
-
Timyyy
őstag
Ez a kis gyönyörűség áll itt a házunk mögötti parkolóban, asszem megvan mire fogom elkölteni az összegyűjtögetett fizetésem majd a közeljövőben
A képminőség nem a legjobb, úgyhogy elárulom, hogy egy Renault Megane Coupe-ba vagyok szerelmes jelenleg, csakis hófehér színben, metálfény nélkül.
Jobb képek itt: 1 2 3 4[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Biztosan a reggeli témaválasztás nem volt a legmegfelelőbb.
-
bim
veterán
Ezt nem hiszem el!!!
Egész nap nem írt senki? -
juliabrilke
veterán
Túl sok mindent nem tudnak a szag ellen tenni, ha tényleg a disznótelepről jön. Maximum arrébb paterolják őket. De erre elég kevés az esély.
-
-conrad-
addikt
Én is vidékről származom de ez olyan szag mintha anno az ólban aludtam volna.
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig gazdát keresnek az alábbi cuccok:
Thermaltake Shark ezüst Full aluminium számítogépház - 15000ft
Thermaltake PerfectLight 30cm-es kék fénycső 3db - 900ft/db
Valamint Keresek 2X2GB-os OCZ Reaper 1066-os Ram kittet!
-
-conrad-
addikt
Hát igen, este kicsit lehűl a levegő de szellőztetni azt nem lehet, mert akkor meg jön be a disznóbűz.
Kár, hogy a polgármester nem valami panel-övezetben lakik... -
A@ron
tag
válasz juliabrilke #10612 üzenetére
Engem konkrétan a hányinger kerülget tőle.
-
gyenge47
aktív tag
válasz juliabrilke #10610 üzenetére
Sárkeresztes előtt van egy gyesznó telep és a móri árok felőli áramlatok hozzák be rendszeresen ezt a sz rszargot.
-
bim
veterán
Mijjjeezaaa hullaszag?
-
csimav
őstag
válasz juliabrilke #10601 üzenetére
Sztem 2-300 Ft mehetne Tokyora.
Utolsó 5 meccsüket nyerték.Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
Aktív témák
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Poco X6 Pro - ötös alá
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Formula-1 humoros
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest