- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
-
htibor
tag
TTLnek írja tapétát is sok kereső...
Akkor még ilyet találtam:
[link]illetve vannak a Sokszín-X festéküzletek a Csapó utcában a Spar mellett, és a Jancsár buszfordulónál, szerintem ők is foglalkoznak tapétával.
Mondanám még a Marcosy-t is, de mintha csak a pesti üzletükben lenne tapéta a honlapjuk szerint: [link]
http://htibor.freeweb.hu(Járműfotók Volán autóbuszokról)
-
d-link, dir-300 volt és működött. két hétig. persze számlát meg garipapirt nem raktam el, mert úgyse romlik el. kb 4-5 óránként ledobta a netet, majd töbszöri kikapcs/bekapcs/reset/izombólföldhözvág után se működött. Majd gondolt egyet és megint ment egy darabig. de már nincs meg. még a dobozát is elégettem.
az új router még nincs itt, addig directben lógok a neten.
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
tzimash
őstag
TP-Link WR642G v3. kb. 1 hónapja van diginet, eddig remekül bírja a strapát. 4 gépet szolgál ki kábelen. ezekből egyen folyamatosan megy a torrent. (linux disztribúciók és freeware programok főleg ) néha van ugyan lassulás, pár percre, nem hiszem hogy a router miatt. a nemrég említett sávszél hiányom sem a router sara, azt kihagyva is kevesebb a feltöltési sebesség.
szóval eddig teljesen elégedett vagyok vele.
beállítások: semmi extra, annyi hogy amikor ADSL-ről váltottunk, vissza kellett állítani a gyári beállításokat, de ha Te egyből digire teszed, ilyen gondod nem lesz -
N!tRo
tag
Hallottál már a faltetoválásról? Azok olyan matricák melyek spec ragasztóanyaggal tapadnak a falra. Ha gondolod, utánajárok milyen papír az és ha érdekel, akkor megrajzolom ezt Neked számítógépen, amit csak ki kell nyomtatni és felrakni a falra.
My Frist Android Logic Game -[ Frame It! ]- keresd az Android Market-en!
-
törölt tag
Hali rrobi!
Tudnál küldeni egy élesebb képet az Albacomp-os MP3 lejátszó csatlakozójáról? Mégis csak lehetséges, hogy ez egy szabványos USB Micro-AB vagy Micro-A csatlakozó. Tegnap ahogy a kezembe vettem a telefonomonat feltűnt, hogy az azon lévő USB Micro-A dugasz nagyon hasonló ehhez.
[ Szerkesztve ]
-
ttower
aktív tag
ilyen kábelem van, de sajnos használom. a low-budget kategóriában nézz körül(esetleg szervizekben, vagy kukában), mert nem egy lejátszónál láttam ilyen érdekes csatlakozót.
más:
keresnék olyan programot amivel real time lehet videót vágni. a felvételi eszközök egy usb-s kamera és egy tv tuner. létezik ilyen és ha igen hány kameráig bővíthető?[ Szerkesztve ]
It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
törölt tag
Attól, hogy valami nem szabványos még működhet...
Viszont ha USB kompatibilis kütyüként árulják és nem felel meg a szabványnak, akkor nyugodtan beperelheted a gyártót. Ha ebből valami hátrányod is származott ( pl. nem tudtad használni adott ideig a kütyüt ), akkor meg biztosra is veheted, hogy megnyered a pert...
-
D.Orion
veterán
Hm, először azt hittem, hogy miniUSB, de ez nagyon eltér tőle. De nem is mini-firewire.
-
-
André
tag
Sziasztok!
rrobi: ment pü vga-val kapcs.
Keresek olyan dvi->dsub átalakítót, aminek nincs a hosszú tüskéi körül más tüske. Ilyen dvi foglalatból kéne dsubot csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
Nos.
Erre most így hirtelen nem tudok válaszolni, mert páromnak kellene. A munkahelyén használ ilyet, de kellene neki egy privát is.
Én azt gondoltam, hogy ez csak 1-2 méretben van.
módosítás: annyit mondott, hogy közepes méretben. Ne legyen túl nagy. Használtan egyáltalán lehet ilyet kapni?
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Nagyon nagyon talpraesettnek kell lenned és ez mellé még jó adag szerencse is kell. Igazából nemtudom eldönteni melyikből kell több...tán utóbbiból. Környezetemben lévő emberknél kb 6-ból 2-őnek jött be úgy, hogy hazajött és megérte neki...többiről inkább nembeszélek...
mod - bár ha belegondolok nálunk is ezkell... fostos a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
gyenge47
aktív tag
-
pd
tag
-
Kloden
senior tag
Ok, ez esetben értem, köszi szépen!
A tatabányai élményfürdőt meg ajánlani tudom mindenkinek, 1600 a diák belépő (diákot nem kérték el ) és nagyon szupi, sajna a külső részt most hétvégén zárják, de belül is van minden. Télen is ki lehet ülni mint Agárdon a meleg medencébe, kb 30 fokos a víz. Tegnap az eső miatt alig voltak, de mi csúszdáztunk ezerrel pár elvetemült társaságában Belül 2 csúszda van az egyik töksötét, ilyenben még nem voltam!
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
kem
addikt
Fateromnak tuti megvan csak nehéz lenne megoldani
Bár lehet öcsém menne vele egy kört egy sörértf27
Nem nekem kéne hanem bátyámnak. Spanyolországban dolgozik és nagyon nincs eleresztve pénzügyileg. Egy halott V3-at próbálunk neki feltámasztani éppen, meg egy másik motorolát tudnék szerezni ingyen de ahhoz sincs töltő
[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
juliabrilke
veterán
Tudom. Ez az ország minden évben azt mondja, hogy csak ezt az évet kell kibírni, utána pedig jobb lesz majd. Ezt sajnos túl régóta hallgatjuk. A legtöbben már el sem hiszik.
Azért az várható, hogy minél nagyobb sz@rban lesz Magyarország, annál nagyobb az esélye, hogy végre történik valami pozitív változás.
-
JohnnyX
őstag
Igenyek:
400-as celeront kezelje, lehetoleg slot1 atalakito nelkul.
ps2 port elony, minimum 2 usb, isa slot a hangkartyanak, vagy integralt hangkari is jo,
agp port, vagy integralt vga is jo, 2db sd ramnak hely.
Es mindez lehetoleg az 1k buvos hatar alatti aron._Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
kem
addikt
Innen valamik nem érdekelnének noticserére?
Bár a 400-as Celeron nem az én idegrendszeremnek valóKöszi!
-
D.Orion
veterán
József utcában van egy Simon autóalkatrész bolt. Egy tízemeletes alatt van, a csarnoktól nem messze asszem. Ha megfogadsz egy tanácsot: Ha két teleszkóp emeli a csomagtartót és az egyik megdöglött, akkor jó alaposan vizsgáld meg a másikat is, mert ha veszel egy újat és a régi eddig jól működő nem 100%-os, akkor nagyon hamar el fog romlani az is. Nálunk is meghalt az egyik a Peugeot 307SW-ben és kicseréltük újra, rá 2 hétre meghalt a másik régi is, mert nem egyenlően oszlott el a terhelés. Kb. 6ezer egy új.
(#5820) rrobi: Ilyen időben sztem még a kézifék sem kell hozzá.
[ Szerkesztve ]