- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Aktív témák
-
htibor
tag
TTLnek írja tapétát is sok kereső...
Akkor még ilyet találtam:
[link]illetve vannak a Sokszín-X festéküzletek a Csapó utcában a Spar mellett, és a Jancsár buszfordulónál, szerintem ők is foglalkoznak tapétával.
Mondanám még a Marcosy-t is, de mintha csak a pesti üzletükben lenne tapéta a honlapjuk szerint: [link]
-
siti
őstag
d-link, dir-300 volt és működött. két hétig. persze számlát meg garipapirt nem raktam el, mert úgyse romlik el. kb 4-5 óránként ledobta a netet, majd töbszöri kikapcs/bekapcs/reset/izombólföldhözvág után se működött. Majd gondolt egyet és megint ment egy darabig. de már nincs meg. még a dobozát is elégettem.
az új router még nincs itt, addig directben lógok a neten.
-
tzimash
őstag
TP-Link WR642G v3. kb. 1 hónapja van diginet, eddig remekül bírja a strapát. 4 gépet szolgál ki kábelen. ezekből egyen folyamatosan megy a torrent. (linux disztribúciók és freeware programok főleg
) néha van ugyan lassulás, pár percre, nem hiszem hogy a router miatt. a nemrég említett sávszél hiányom sem a router sara, azt kihagyva is kevesebb a feltöltési sebesség.
szóval eddig teljesen elégedett vagyok vele.
beállítások: semmi extra, annyi hogy amikor ADSL-ről váltottunk, vissza kellett állítani a gyári beállításokat, de ha Te egyből digire teszed, ilyen gondod nem lesz -
törölt tag
Hali rrobi!
Tudnál küldeni egy élesebb képet az Albacomp-os MP3 lejátszó csatlakozójáról? Mégis csak lehetséges, hogy ez egy szabványos USB Micro-AB vagy Micro-A csatlakozó. Tegnap ahogy a kezembe vettem a telefonomonat feltűnt, hogy az azon lévő USB Micro-A dugasz nagyon hasonló ehhez.
-
ttower
aktív tag
ilyen kábelem van, de sajnos használom. a low-budget kategóriában nézz körül(esetleg szervizekben, vagy kukában), mert nem egy lejátszónál láttam ilyen érdekes csatlakozót.
más:
keresnék olyan programot amivel real time lehet videót vágni. a felvételi eszközök egy usb-s kamera és egy tv tuner. létezik ilyen és ha igen hány kameráig bővíthető? -
törölt tag
Attól, hogy valami nem szabványos még működhet...
Viszont ha USB kompatibilis kütyüként árulják és nem felel meg a szabványnak, akkor nyugodtan beperelheted a gyártót. Ha ebből valami hátrányod is származott ( pl. nem tudtad használni adott ideig a kütyüt ), akkor meg biztosra is veheted, hogy megnyered a pert...
-
D.Orion
veterán
Hm, először azt hittem, hogy miniUSB, de ez nagyon eltér tőle. De nem is mini-firewire.
-
André
tag
Sziasztok!
rrobi: ment pü vga-val kapcs.
Keresek olyan dvi->dsub átalakítót, aminek nincs a hosszú tüskéi körül más tüske. Ilyen dvi foglalatból kéne dsubot csinálni.
-
juliabrilke
veterán
Nos.
Erre most így hirtelen nem tudok válaszolni, mert páromnak kellene. A munkahelyén használ ilyet, de kellene neki egy privát is.
Én azt gondoltam, hogy ez csak 1-2 méretben van.
módosítás: annyit mondott, hogy közepes méretben. Ne legyen túl nagy. Használtan egyáltalán lehet ilyet kapni?
-
Tom5
addikt
Nagyon nagyon talpraesettnek kell lenned és ez mellé még jó adag szerencse is kell. Igazából nemtudom eldönteni melyikből kell több...tán utóbbiból. Környezetemben lévő emberknél kb 6-ból 2-őnek jött be úgy, hogy hazajött és megérte neki...többiről inkább nembeszélek...
mod - bár ha belegondolok nálunk is ezkell...
fostos a helyzet.
-
gyenge47
aktív tag
-
pd
tag
-
Kloden
senior tag
Ok, ez esetben értem, köszi szépen!
A tatabányai élményfürdőt meg ajánlani tudom mindenkinek, 1600 a diák belépő (diákot nem kérték el
) és nagyon szupi, sajna a külső részt most hétvégén zárják, de belül is van minden. Télen is ki lehet ülni mint Agárdon a meleg medencébe, kb 30 fokos a víz. Tegnap az eső miatt alig voltak, de mi csúszdáztunk ezerrel pár elvetemült társaságában
Belül 2 csúszda van az egyik töksötét, ilyenben még nem voltam!
-
kem
addikt
Fateromnak tuti megvan csak nehéz lenne megoldani
Bár lehet öcsém menne vele egy kört egy sörértf27
Nem nekem kéne hanem bátyámnak. Spanyolországban dolgozik és nagyon nincs eleresztve pénzügyileg. Egy halott V3-at próbálunk neki feltámasztani éppen, meg egy másik motorolát tudnék szerezni ingyen de ahhoz sincs töltő
-
juliabrilke
veterán
Tudom. Ez az ország minden évben azt mondja, hogy csak ezt az évet kell kibírni, utána pedig jobb lesz majd. Ezt sajnos túl régóta hallgatjuk. A legtöbben már el sem hiszik.
Azért az várható, hogy minél nagyobb sz@rban lesz Magyarország, annál nagyobb az esélye, hogy végre történik valami pozitív változás.
-
JohnnyX
őstag
-
kem
addikt
Innen valamik nem érdekelnének noticserére?
Bár a 400-as Celeron nem az én idegrendszeremnek való -
D.Orion
veterán
József utcában van egy Simon autóalkatrész bolt. Egy tízemeletes alatt van, a csarnoktól nem messze asszem. Ha megfogadsz egy tanácsot: Ha két teleszkóp emeli a csomagtartót és az egyik megdöglött, akkor jó alaposan vizsgáld meg a másikat is, mert ha veszel egy újat és a régi eddig jól működő nem 100%-os, akkor nagyon hamar el fog romlani az is. Nálunk is meghalt az egyik a Peugeot 307SW-ben és kicseréltük újra, rá 2 hétre meghalt a másik régi is, mert nem egyenlően oszlott el a terhelés. Kb. 6ezer egy új.
(#5820) rrobi: Ilyen időben sztem még a kézifék sem kell hozzá.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túraautó topik
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest