Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
-
vinikorn
aktív tag
-
Tizedes1
aktív tag
""Kérdés: Ha nem számítjuk a cipő árát, mennyi a boltos vesztesége?"
Az eset végén a boltos kára 4e Ft illetve az elvitt cipő. Amiből nem kell számítani a cipőt. Ennyi."
Az eset végén abban a pillanatban ,amikor a boltos ad 10.000 forintot a postásnak, ott
keletkezik 10.000 ft vesztesége.Itt feltesszük a kérdést:
1., Ha a cipő árát IS számoljuk, mennyi a boltos vesztesége?
Adott 10.000 forintot a postásnak a hamis bankóért. Eddig -10.000ft.
De van 6000ft, azaz a cipő ára a kasszában. A kérdés miatt beleszámolhatja a cipő árát!. +6000ft
Tehát -10.000ft + +6000ft = -4000ft, ennyi a vesztesége a boltosnak.2., Ha a cipő árát nem számoljuk, mennyi a vesztesége a boltosnak??
Adott 10.000 forintot a postásnak a hamis bankóért. Eddig -10.000ft.
De van azzal a 6000 forinttal, azaz a cipő árával a kasszában, nem számolhat a kérdés miatt.
Olyan, mintha ott sem lenne.
Tehát -10.000ft a vesztesége a boltosnak.Mintha én megkértem volna a boltost, hogy passzolja el az én cipőmet. Amint eladta, felhív, hogy mehetek a pénzért. 1 perc múlva átmegyek, megkapom a 6000 forintot és megköszönve távozom.
Amikor megérkezik a postás, a boltos ad neki 10.000 forintot a hamis pénzért.
Majd kiszámolja, hogy mennyit bukott pontosan?!?!
Adtam egy tízezrest a postásnak....
Hmm, a cipő nem az enyém volt , mert ha az enyém lett volna, akkor a vevő 6000 forintja itt lenne a kasszában és ahhoz csak 4000 forintot kellett volna hozzátennem, így 10.000 ft helyett csak 4000ft lenne a veszteségem....Megpróbálok nem reagálni ezzel kapcsolatban itt, hogy másról is folyjon a téma, ne csak erről . Privátban várom a többit, ha valaki meg akar győzni
A pszichomókusokat megkérdeztem: Nem néztek utána, hogy igaz e a 4000 forint, sőt, kettő végig sem követte a feladatot. Hogy a đ[Đ]ä[Đđ]Ää-nánka meg
-
pd
tag
Egy Linksys WRT54GL van nálam eladósorban.
-
D.Orion
veterán
Maximum kölcsönbe tudom odaadni a régi routerem, 10/100-as, wifi nincs. Egyébként milyen igényeket kéne kiszolgálni az új routernek? Nemrég vettem egy újat, úgyhogy a mostani típusokról(főleg TP-LINK) nagyjából tudom, hogy mi mit tud.
juliabrilke és lacko99: Unokatesóméknak több éve én is ilyen alapokra raktam össze gépet. Netezésre tökéletes és a kisebb játékok simán mennek rajta(+7600GT SPII).
[ Szerkesztve ]
-
Ronin-
senior tag
rossz szokás, sony vegasban renderelés de ha úgy jobban tetszik, akkor kódolás
amúgy még erre is jó pl.
Boldog Decembert !
-
törölt tag
Ez nagyon cool cucc! Nekem is kellene egy ilyen...
( van egy Spartan fejlesztőkészletem aminek a tápja USA csatis )
Megnézem e-bay-en...
...már rendeltem is 5 darabot. 4,99 dollár szállítással együtt.szerk.: Az 5 darab együtt annyi.
De ha kell van 0.99 dollárért is darabja, szállítással együtt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
Az milyen fajta? A thermaltake nem ciripelt, semmit nem csinált, gyakorlatilag nem lehetett megmondani, hogy be van-e kapcsolva a gép, mert a procin is egy óriás TT borda volt csak, de olyan szinten forralta egymást minden odabent, hogy inkább nem erőltettem.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
helkis
veterán
esetleg:
-DFi Infinity 975X/G 775-ös alaplap - 12k
-P4 640 3200Mhz/2Mb/800-as proci 775 - 8k
-Asus HD3850/512Mb dualslot COH edition - 15k
-Gyári Q6600 rézmagos quad cooler - zsírúj - 2k"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
LamerGyuri
senior tag
Ha nem is adod el,egy kölcsönkérés-kapás beleférne?Sokat segítenél!
bim,julia:most nincs vicces kedvem,adatmenteni kellene.
oregcsóka:köszönöm,de a hirdetés 2 éves,az illető honlapja pedig már nem él."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest