- Ingyen kellene, de tegnapra
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Aktív témák
-
-
finest
addikt
válasz SirRasor #49492 üzenetére
Mindenki elveszíti az élete szerelmét, anélkül nem is lehet az. Nincs állandóság, egyensúly, kár rá törekedni. Marad a remény, h a keserű csodák ideje még nem ért véget, mondatja Lem Chris Kelvinnel, vagy ahogy Madách mondaná; ember.....
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
userZ
aktív tag
Egy kis segítség kéne jövőhét keddre! Kellene egy autós gps kölcsönbe fél napra, tud valaki segíteni? Pestre mennék de jelenleg még nincs meg az új okostelóm, gps nélkül meg vak vagyok.
Sör, csoki, megbeszéljük!Stop the Earth, I want to get off!
-
veze
őstag
válasz SirRasor #49492 üzenetére
senki sem tökéletes, mindenkinek lehetnek fura dolgai.. megitélés kérdése kinek mi az..
"de ő az első, aki úgy szeret, ahogy vagyok. Talán soha többé nem lesz ilyen."
a mélypontok azé vannak hogy szembenézzünk vele, nem azért hogy meghátráljunk.
Persze ha odáig jutottál, hogy megfordult a fejedben hogy akár vége legyen, akkor talán már nálad nincs minden ugy mint rég..talán már másra vágysz..
Különben csak az jutna erről eszedbe rola, hogy nem bírnám ki ugy hiányozna..
A jóhoz könnyen hozzászokhat az ember és akkor értékeli, amikor már nincs.. -
SirRasor
addikt
válasz FoxiestFox #49491 üzenetére
A jó döntés..hát igen, ez az, ami a lényeg. És talán éppen erről szól az egész élet, semmi másról. És az b*zerál folyamatosan, hogy rosszul döntök, és életem szerelmét veszítem el. Tény, hogy nem tökéletes minden, sőt, van pár nagyon fura dolga, de ő az első, aki úgy szeret, ahogy vagyok. Talán soha többé nem lesz ilyen.
És ilyen gondolatokkal döntsön megfelelően az ember.
Make Love not war!
-
félisten
válasz SirRasor #49490 üzenetére
Én eddig összesen egy csajt mutattam be otthon, őt is csak mert meglátták
Nem szeretném ha külső szemlélő belezavarna a nézőpontjával az enyémbe.
Na igen. Az örökké szeretésben én is hiszek (szintén energiavámpír csajt fűzögetek ), de én tudom hogy ez mivel fog járni, ha összejön. Van akiért lehet vállalni, van akiért nem.
Csak egyszer kell meghozni a jó döntést.
Persze mondani könnyű -
SirRasor
addikt
válasz LordVader80 #49487 üzenetére
Ezt nem értem. Pls. explain De most komolyan nem értem
finest az önértékeléses dologra már rájöttem, de attól még bánt a dolog. Viszont így tényleg jobb lesz..nekem. Hát igen, bizonyos szinten mindnyájan önzőek vagyunk. Hogy miért dumálnak bele az otthoniak? Mert őket csak az érdekli, hogy nekem jó legyen, és azt mondják, hogy az utóbbi időben eléggé megyek lefelé. Nem tudom, nem látom magam kívülről. Bár gondolom csak igaz Az tény, hogy egyre kevesebb az energiám.
dying_star hát igen, de akinek azt mondtam már 1x, hogy örökkön örökké szeretni fogom és jóban és rosszban is kitartok mellette, akkor az bárhonnan nézve árulás, akár energiavámpír lett-e, akár sem.
Make Love not war!
-
félisten
-
finest
addikt
válasz SirRasor #49486 üzenetére
Ne bánkódj! Egy jó házassághoz sosincs későn, egy rosszhoz mindig túl korán van.
Csak érdeklődésképp, otthonról minek dumálnak bele a kapcsolatodba? A következő elég jó lesz nekik? - Szerinted? Nem tudom, h mennyire volt komoly, de ha komoly, akkor szerintem a régi családnak kuss, úgy is csak rosszul jöhet ki belőle apuci, anyuci, meg a fiatalok is.
Más, ha nincs kellő önértékelése, nem lehet jó a kapcsolatban, tiplizz![ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz finest #49485 üzenetére
Most baromira nem vagyok vicces kedvemben. Nem vagyok lány, és mindent megteszek a másikért. Csak már háromnegyed éve nem talál munkát, végzettsége sincs, ami normális lenne, és ehhez még hozzá jön az is, hogy passzív, de mint az állat. Nagyon szeretem, de így ebből nem lesz semmi, pedig lassan már gyerekeket is szeretnék. Otthonról meg folyamatosan bombáznak a viselkedése miatt (merthogy visszahúzódó) és már nem bírom. Azt se, hogy minden nap hazaérek fáradtan, és amiért az önértékelése egyenlő a 0-val, még az én energiámat szívja le jobban.
És nem, a világra értettem, hogy mocskos. Ha mindenkinek lenne munkája, akkor nem lenne ilyen probléma, és örökkön örökké boldogan élnénk. Csupán ez b@ssza a csőröm!
EDIT: és akkor majd úgy járom a társkeresőket, hogy bocs, van felsőfokú végzettséged és hozzá stabil munkád is? Szánalom a köbön. Most azt próbálom emészteni, hogy tönkretettem egy ember életét..végül is nem nagy ügy.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
finest
addikt
válasz SirRasor #49478 üzenetére
Szerintem szexeljetek és ne filozofáljatok!
Jól értem a hsz-edet, ha azt feltételezem, h ez a kedves, jólelkű, félénk lány nem illik hozzád, mert Te egy szemét állat vagy és a világ söpredékéhez hasonlóan rohadsz? Vagy Te vagy a kedves, jólelkű leány? Ez esetben meghívlak egy kávéra, küldd el a telszámod!
[ Szerkesztve ]
-
boba6
senior tag
eladó lehet az egyik gépem:
Gigabyte MA78GM-S2H alaplap (rev 1.0)
AMD Phenom X3 720 CPU
ASUS X70 +AC 9cm PWM hűtő
2x 1GB DDR2-800 RAM
Antec NSK1480 350W
Pioneer 107D DVD író PATA fekete
OCZ Vertex 32GB SSD
XP Home HUN OEM matrica +telepítőállítva/fektetve is használható, gyakorlatilag hangtalan, ideális HTPC-nek
lehetőleg egyben ha csak 1-2 alkatrész nem kell az még rendben van
i.ár: 65000Ft... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
-
válasz macilaci78 #49476 üzenetére
A 220asat már ajánlottam de azt kérték ha lehet ne legyen több "mágneses teret gerjesztő" kütyü
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
SirRasor
addikt
Qrva *sten ***** ******** hogy eddig tartott a mostani kapcsolatom is
Bocs, ez az első hely, ahova felléptem.Azért roppant elkeserítő, hogy egy kedves, jólelkű, de félénk lány nem tud sehogy se boldogulni ebben a világban
..én meg szeretnék normális életet élni, tehát muszáj valamit lépni. Rohadna meg az összes ember a földön, velük együtt én is. A világ söpredéke az emberi faj, amit művelnek egymással, és ehhez elég csak egy híradót megnézni.
Make Love not war!
-
macilaci78
nagyúr
-
válasz macilaci78 #49473 üzenetére
2x 90 fok van benne meg egy ajtókeret
a görény 20 cm megy bele, de mivel alultervezte vmi marha, a csatorna 4 kábelt tud fogadn. a megtépettet sem tudom kirángatni mert az építkezéskor összetekeredve rakták bel, v kötegelve.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
szumoo
senior tag
válasz macilaci78 #49470 üzenetére
Ez a borpatika utáni az nem vmi ingatlan iroda lett? Mintha az rémlene, de majd megnézem, mert úgy is arra vezet az utam.
Köszi[ Szerkesztve ]
A nyúlon túl?
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
4 daram 1 gigás ilyet cserélnék, 4 darab 2 gigás valamilyenre, ráfizetéssel.Modul neve Kingmax KLED48F-A8KI5
Memória sebessége DDR2-800 (400 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége SSTL 1.8
@ 400 MHz 5-5-5-18 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)Priviben irj, ha érdekel. Próba mindenképpen nálam!!
-
Csatornaváltással kezdtem.
Egy szomszédos wifi látszik, de olyan gyenge hogy Mlítésre sem méltó.
De az igazán idegelő, hogy nincs opció más eszközbe mert:
1: hely nincs
2. nem lehet több madzag és eszköz
3: egy 40 millás házat nem illik megfúrni
4. t-home-osok a becsatornázott kábeleket beletépték!Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
macilaci78
nagyúr
válasz szumoo #49469 üzenetére
Hogy nyitva van-e 5 után, azt nem tudom, de...
A Tisza Lajoson a Centrum felé menet a külső oldalon is van egy a Borpatika után.
Tovább menve a Centrummal szemben a trolimegállónál.
Roosewelt téren az IDC mellett.
Kicsit feljebb a Virág felé a Bajza, vagy milyen utcában.Hátha valakinek eszébe jut valamelyiknek a neve.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
szumoo
senior tag
Sziasztok.
Dugó tér környéki gsm boltot keresek, ami 5 után is nyitva van még.
Előre is köszi a segítséget!Sz.
A nyúlon túl?
-
Vki seggíccsenmán.
K..va t-home-os cisco router wi-fi-je 3 kibaxott métert nem képes áthidalni egy ajtón át.
vmi 5let?
ami volt.
titkosítás kikapcs- semmi javilás
hidalva eghgy wrt54g linksys-sel- semmi javulás.
wifi kártya csere-semmi javulás.[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
pintyesz
senior tag
Toshiba Tecra S1 laptop HDD milyen csatolós lehet?
SATA vagy IDE?
Guglival nem találtam semmi kézzel foghatót
Köszi...Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
WindyJoe
aktív tag
Így már értem... (:
MÁS:
Valakinek egy ViewSonic GS790 monitor? Jó állapotban van, az eleje fehér, a hátulja kicsit sárgul, de tökéletesen működik. 1 hét próbagarit adok rá, és ha valakinek a mai napon kell, akkor Szegeden házhoz viszem...
Irányár 5k
Továbbra is eladóak 2,5" samu HDD-k:
HM160HC 10k keveset használt
HM121HC 9k gyakorlatilag új, még particionálva sem volt...Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
oltis12
csendes tag
tiszteletem,eladnám thermaltake w0162 tápegységem...részletek,ár,képek pü-ben
-
lorcsi
veterán
eladó csak a mai nap folyamán:
3 fő részére horvárországi szállás, Makarska
200 euro
holnapi indulással[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
macilaci78
nagyúr
válasz ShadowX #49435 üzenetére
Ekkora raktár, amikor eddig is kiszolgálta az ugyanott lévő nem kicsi eladóteret? Elosztóközpont is felesleges, kicsi ez az ország pesti központtal. Pesten felpakolják a cuccot és 5 munkanapon felváltva terítik a régiókat szvsz.
Szerintem ugyanaz lesz a sorsa, mint a néha Euronicsnak, korábbi Balla bútornak a Párizsi krt-on. Kihasználatlanul áll.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
ALI_G
veterán
E27-es a normális/hagyományos izzó szabvány?
-
fecus
őstag
Még egy up neki, hogy senki se maradjon le róla
"Van itt a cégnél egy Rittal rack szekrény. Tök üres. 19"-os és amolyan 3/4-es lehet, mert kb. a vállamig ér ami olyan 140cm lehet.
Kell ez valakinek? Gondolom számlát is lehet kapni róla, mert leltárban van.""Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Keresek 2db UCF 9A tranzisztort.
Pü-ben, köszönöm!
- Alex -
-
kispéé
senior tag
Notebook ramot tudtok? DDR 266Mhz-es 512 megás, olcsón?
-
ritkaság
aktív tag
Hali!
Valakinek E8400-C0 eladó!
-
sss
őstag
válasz WindyJoe #49438 üzenetére
A vasútállomás közelében lenne dolgom, ezért terveztem vonattal menni. De a hídfelújítás miatt ez most körülményesebb. Ezért lehet, h busszal megyek inkább, így hogy már tudom hogy a vasútállomás közelében is megáll. (Mondjuk időben nem tökéletes, de azért megfontolandó.)
Remélem érthető. -
ShadowX
őstag
válasz macilaci78 #49431 üzenetére
Csak egy tipp, de lehet megmarad raktárnak?? Vagy mondjuk egy Dél-Alföldi elosztóközpontnak??
-
WindyJoe
aktív tag
Kérlekszépen, a vasútállomás bejárata elég közel van?
Meg kell nézni melyik busz megy arra (a volános gyorsjáratok, amik a régi repcések helyett vannak odáig mennek), de a népkert megálló előbb van, a szegedi út mellett, sztem ott is van valahol buszmeg...
De amúgy miért kell 2× átszállnod, ha hódmezőre mész? Ha meg nem oda, akkor miért nem mész végig busszal?(#49377) dying_star:
s3 state-> suspend to ram, azaz a készenléti állapot
s1 a régi készenléti állapot, amikor a proci is áram alatt volt még, csak eszközöket kapcsolgatott le.
Az s3 annyira energiatakarékos, hogy a proci egyáltalán nincs áram alatt, egyszer véletlenül sikerül s3 alatt procit (775) cserélnem de visszajött a winfos rendesen, igaz még a régi proci típusszámát írta ki...[ Szerkesztve ]
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
-
ShadowX
őstag
A jónép ellepte a médiamárktot. Tülekednek, megvadulnak, tapossák egymást... mint a vadállatok.
Amúgy 20494 Ft-os távhőszámla érkezett szeptemberre. Azt hittem a guta üt meg pár perce. Még egyetlen napot sem kellett fűteni május óta. Mi lesz itt december/január/február idején? Panaszkodás és gondolatkifejtés befejezve.
-
sss
őstag
Utazott vki mostanában Hódmezővásárhely felé vonattal? Most olvasom, h Algyőtől pótlóbuszokkal viszik az utasokat a Hmvhely-népkertig, onnantól meg újra vonattal.
-
ErőVarázsló
aktív tag
valaki esetleg pestről eltudna hozni nekem valamit?
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
ShadowX
őstag
válasz Inv1sus #49415 üzenetére
Mérey utca/Mars tér sarka. Shop Builder bolt
-
-
Inv1sus
addikt
Srácok, lehet valahol Suspensort kapni? Védeni kellene a családi ékszert majd Paintballon.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
kispéé
senior tag
Sziasztok!
Keresek virtualizációval foglalkozó könyveket, szakirodalmakat, akár pénzért vagy kölcsönbe. Szakdolgozathoz kell. TIK nem játszik, mert ott csak egy xen-nel foglalkozó könyvet találtam.
Aki esetleg ilyennel foglalkozik és van elfekvőbe ezzel kapcsolatos könyve, akár angol nyelven is ,elsősorban vmware érdekelne. Ugye tudtok segíteni? -
kovari
tag
BAJAJ SUNNY robogóhoz keresek gyújtás elektronikát.
-
félisten
-
SirRasor
addikt
Alaplapon felpúpososdott kondi eredményezhet irreálisan lassú win xp telepítést? 20 perce csinálja azt, amit más gép 3 perc alatt kivégez.
Make Love not war!
-
ALI_G
veterán
ez tetszik, sőt like-olom
én eddig szerencsére nem futottam lyukra, persze olyan volt, hogy kidobott egy olcsó helyet és nem volt raktáron csak rendelésre, viszont telefonon közölték, hogy idén már nem lesz. Ez tavaly volt és XBOX-ot akartam venni ami elég hiány cikk volt, szóval várható volt az eredmény.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest