- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
Köszönöm mindenkinek!
Én se használom, de azért a végéig bepöttyöztem a "soha" lehetőséget. Szóvá tettem, hogy szar a kérdőív, segond, ez is kell a statisztikához.
Aki nem talált magának való közösségi oldalt, annak ott az "Egyéb" lehetőség. -
macilaci78
nagyúr
Egy barátom valami házi dogájához kérdőívet töltet ki. Minél nagyobb minta kellene, így kérem a T. Fórumtársakat a kérdőív kitöltésére.
Természetesen anonim, személyes adatokat nem is kér. A közösségi portálok használatával kapcsolatos a kérdőív.
Köszönöm! -
macilaci78
nagyúr
Nokia útvonaltervező, a hajdan volt map24.com utóda.
Webes, gondolom, Win7 alatt is üzemel. -
macilaci78
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #49728 üzenetére
Petőfi S. sgt-on van egy motoros kiegészítőkkel foglalkozó bolt a Gringo's és a Cserepes sor közt félúton kb ugyanazon az oldalon.
Kint az Algyői úton a Yamaha márkaképviseletben is normálisak, csak lehet, drágábbak.
HMVH-en a 47-esen a Kossuth tér után bal kéz felől.Rolly: Ha van jobb ajánlatod, add be Szeged M.J.V. Polg. Hiv. Gazdasági Főosztály számára.
-
macilaci78
nagyúr
Megrendeled a 2-őt 400Ft-ért és belerakatod egy 100Ft-os alap postakész borítékba, amire nincs súlymegkötés és éppen beleférsz a költségvetésedbe. A feladónak mindenképp postára kell menni, ha postáz, neki nincs plusz dolga.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
szumoo #49665 üzenetére
Boba mutatott hétfőn egy TDK-t 3k-ért 120 centis madzaggal. Ilyesmire emlékszem.
Én pedig egy ilyennek is tudnék örülni. Van valakinek tapasztalata ilyen vezeték nélküli fülesekkel? Hatótávolsága, mennyire szól tisztán? Első sorban mobiltelefon mellé és PC elé szánnám, de a wireless opció nagyon tetszetős számomra. Nem baj, ha a konyháig (kb 6 méter) nem "ér ki". -
macilaci78
nagyúr
Kijelölöd a 2. oszlopot, jobb klikk, cellaformázás. Első fül Szám, listában Szám, beállítod a 2 tizedes jegyet, és ha kell, akkor az ezres csoportosítást.
Ha valamiféle sorozat az első oszlop, megadod a kezdő értéket, jobb klikk a cella jobb alsó sarkára, húzod lefelé és az alsó pont: sorozatok... Van számtani és mértani sorozat is.
Aztán lehet ezt még cifrázni $ jelek beszúrásával, stb. -
macilaci78
nagyúr
Na, kit ismerünk fel a képről?
-
macilaci78
nagyúr
Kelléktár 2000Kft, Szeged, Maros utca 28. 62/426-483
Dél-Copy Bt, Szeged, Nagykörút-Csongrádi sarka, 62/466-486 (4-kor bezárnak)Őket érdemes lehet felhívni.
Utóbbi tonertöltést is vállal, jellemzően másnapra, de ez alku tárgya lehet.Töltéssel kapcsolatban MegaPiCit is meg tudom említeni az "asap" kategóriában. Egy próbát lehet, megér.
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor #49527 üzenetére
A munkahely az önbecsülésében fog segíteni.
De ha kommunikációra épülő teljesítményalapú munkát kap, akkor sütheti a sütnivalóját, amíg nem tudja magát eladni.Más, élő példa: tegnap leszállok a buszról a Lófaránál, nézem, két kiscsaj pakkokkal sasolja a menetrendet. Én Esrtebe be, pénzt felveszek, jövök vissza, ezek még mindig a menetrenden csüngenek. Odaszólok már, hogy "mit skubiztok ennyire?"
"hát, öö, izé, azt nézzük, hogy a 83-as elvisz-e a buszpályaudvarra?"
"Igen, de a 74-es is jó lett volna, ami most ment el."
Kiderült, hogy jogra járnak, javasoltam nekik, hogy kommunikációval kapcsolatos órákat sürgősen vegyenek fel szakiránytól függetlenül, mert ráfaragnak.Szomorú ez a mai ifjúság, én már az ő korukban is kekeckedtem mindenkivel.
Más: Cserepes soron nem láttam fesztiválos pólókat.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
szumoo #49469 üzenetére
Hogy nyitva van-e 5 után, azt nem tudom, de...
A Tisza Lajoson a Centrum felé menet a külső oldalon is van egy a Borpatika után.
Tovább menve a Centrummal szemben a trolimegállónál.
Roosewelt téren az IDC mellett.
Kicsit feljebb a Virág felé a Bajza, vagy milyen utcában.Hátha valakinek eszébe jut valamelyiknek a neve.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ShadowX #49435 üzenetére
Ekkora raktár, amikor eddig is kiszolgálta az ugyanott lévő nem kicsi eladóteret? Elosztóközpont is felesleges, kicsi ez az ország pesti központtal. Pesten felpakolják a cuccot és 5 munkanapon felváltva terítik a régiókat szvsz.
Szerintem ugyanaz lesz a sorsa, mint a néha Euronicsnak, korábbi Balla bútornak a Párizsi krt-on. Kihasználatlanul áll. -
macilaci78
nagyúr
válasz
ritkaság #49321 üzenetére
Mellényúltam a linkkel, HX helyett HD verzió van. Persze ezzel sem vagy kint a vízből a gépigény miatt, de az a Win7 logó ellenére megy XP-n is. Egy 1,2GHz-es Cerkán is kipróbáltam. Ha már egyszer beállt a csatornára, akkor real time tudtam követni az adást. De rögzítésre alkalmatlan volt.
Egy tapasztalat: a távvezérlőnek rá kell látnia a kütyüre, hátra bedugva nem veszi a jelet, ha előre van dugva, ott is van holt tere.Mindenképp USB-s kell, belső nem jó?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78 #49182 üzenetére
Megoldódni látszik az ügy.
Tegnap személyesen vittem be a nagypostára egy kérelmet mellé fénymásolva a szükséges és nem szükséges dokumentumokat. Ma hívott egy postai hölgy, hogy 1-2 napon belül meglesz az igazolás a kézbesítésről, ám mivel túlment a 6 hónapon, így 625Ft-ba kerül. Postai számlát kapok, ergó ezt is elköltségelem.
Lehet boldogulni a Magyar Postával. -
macilaci78
nagyúr
válasz
ritkaság #49286 üzenetére
Egy ilyet tudok kölcsönadni a hétvégére. Semmi esetre sem eladó, mert céges kütyü, de a hétvégén játszhatsz vele.
Más: Nincs kedve valakinek segíteni magyarról angolra fordítással? Volna itt 2×1 oldal baszogós marhaság. Sör, csoki, miegymás játszik.
Sürge, reggelre kellene, de tegnap le sem hunytam a szemem. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Luighi #49171 üzenetére
A hozzáállásuk az, hogy én azt tudom igazolni, hogy én feladtam nekik valamit adott súllyal. Függetlenül attól, hogy ez a valami az adott súllyal megérkezett-e, az a konkrét dolog, amit vártak, nem futott be hozzájuk. Ergó a kerestetéssel maximum azt érem el, hogy tudni fogom a küldeményem legutolsó ismert helyét. Ollé!
Amúgy pályázati elszámolás első körös hiánypótlása, volt némi visszafizetés is. Ez igazolt is, a postára adás napján lett visszautalva, bankkivonat van, sőt, 2 hónappal a befizetést követően érkeztették is az adott összeget. De lényegtelen egybeesés, hogy a feladás napján történt egy rendben lévő visszautalás, a hozzá való dokumentáció nincs meg. És volt pofája leírni, hogy ha megvan az általuk aláírt tértivevény, ami igazolja, hogy átvették a csomagot, akkor azt figyelembe fogják venni. A bosszantó az, hogy én az egészről úgy értesültem, hogy második (utolsó) körös hiánypótlást kaptam, ami betűre egyezik az első körössel. Az ügyintézőnek nem tűnt fel, hogy a támogatási összegből történt lemondás. Á, minek... Dilettánsok gyülekezete!
De ebben a hónapban nem ez az első eset. Barát Bt-ben nem kell többet szigorú számadású nyomtatványt vennem pl...
-
-
macilaci78
nagyúr
Most derült ki, hogy egy 2010.12.14.-én feladott ajánlott levelemet nem kapta meg a címzett. Mivel minisztériumba ment egy elszámolással kapcsolatos paksaméta, így van tétje a dolognak. Van értelme a szelvény alapján kerestetnem a levelet?
azbest: Egy nyugdíjas házaspár tán, aki kiadja a szobákat. Egy betéti társaságot húztak rá. Megoldják.
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
válasz
azbest #49098 üzenetére
Az IFA szubjektív, ha idegenforgalmi célú a látogatás és e miatt indokolt a szállás, akkor fizetendő. Szakmai tanulmányút miatt pl nem indokolt. És erről a kedves vendég nyilatkozik akár szóban és az ő felelőssége. Az más tészta, hogy pl a csempés kóter ezt nem fogadja el és köti az ebet a karóhoz. Ellenben tavaly Gyulán nagyon kellemeset nyaraltunk cimbikkel egyházi koleszban lakva IFA nélkül. Ágyneműt meg ne adjon, csökkentse vele az árat. Hozok saját hálózsákot, ami kisebb térfogatra, mint egy petpalack, és nincs is összeszarva-hugyozva, amit belerakok.
Erre értettem, hogy elkurvultak. -
macilaci78
nagyúr
válasz
pmheros #49068 üzenetére
Én is Avast párti vagyok.
Semmit nem tapasztaltam, ami vírusra utalna, senki sem panaszkodott, hogy össze-vissza linkelgetne a postafiókom, msn-em. A gépigényével sem vagyok összeveszve. Korábbi céges gépeken NOD32 van, az újakon Avast. Egyformán hatékonyak, de a NOD32 fogja a gépeket.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #49012 üzenetére
Én inkább hangtalan VGA-t vennék a helyedben.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Notredamus #48911 üzenetére
boba6 tudni fogja, kérdezd bátran!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Notredamus #48899 üzenetére
Miért feltétel a külső táp? Kevés szabad USB-csati van a gépeden? Sok 2,5"-os külső HDD beéri 1 csatival is.
-
macilaci78
nagyúr
Hol tudok venni GPS-t garival, egész Európa térképpel úgy, hogy a számlán papír-írószer-nyomtatvány szerepeljen?
Szeged-Csanádpalota vonalon lenne érdekes első sorban.
Printkerben nincs navi a honlap alapján.Priviket várok az ötletekkel!
-
macilaci78
nagyúr
Volt kollégám kitesztelte.
LifeStyle-ról, Durexről váltott Rakóra vagy 5-6 éve munkanélküliség okozta pénzhiány miatt. A pénzhiány megvan, ellenben az asszonykája azóta főállású 3gyerekes anyuka.
Oké, eltelt azóta pár év, lehet, hogy jobb a minőség-ellenőrzés a cégnél, szal bizakodj!Egy egységcsomagra én is neveznék. Konzarvatív vagyok és jelenleg facér.
-
macilaci78
nagyúr
Megy valaki a héten Zuglóba? Rendelnék egy 1-2kg tömegű csomagot és a futárköltséget szeretném megúszni.
Sör-csoki, miegymás... -
macilaci78
nagyúr
válasz
LordVader80 #47990 üzenetére
Kötve hiszem, hogy a 2. magas hőmérsékletre optimalizált fogkrém lenNe. Lázas betegeknek fejlesztenek fogkrémet?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Rhino666 #47135 üzenetére
Tudom, mi az ismérve egy jó bringának, hab testem alá is az kell.
Tudom, magamból indultam ki. Nem akarom összeverni a kormányt a fallal, inkább letámasztom. Nem akarom tarkóig összecsapni magam eső után sem a nedves aszfalton, vagy e miatt csiga tempóban menni. Éjszaka látni és látszani. És a hátsó csomagtartóhoz nagyon hozzászoktam, de a kormánykosarat rühellem.
Olyan váltó, és pedálagy, aminek nem lesz lötyögése, holt játéka pár ezer km városi közlekedés után és olyan fék, ami megállít, de nem állok fejre vele.
Viszont csengő nélkül nagyon jól elvagyok.Ránézésre bármelyik bringát lefitymálom, csak próba után döntök, a termetem miatt kívül esek a legtöbb bringa, vagy akár ágy tervezett terhelhetőségén, állíthatóságán.
Egy buszsofőr haverom tizen éve Critical Mass szervező, ért a bringákhoz, csak nem fórumozik.
-
macilaci78
nagyúr
Emberek!
Dániába milyen konnektorok vannak? Mennyire kompatibilisek az itthon használatos dugvillákkal?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
pilóta #46790 üzenetére
Az én sebészeti beavatkozásom is full TB-ből ment, le a kalappal a doki előtt. De ez egy ősz hajú prof volt, aki már nem élvezetből nyúlkál más testében, szemben egy nyikhaj nőgyógyásszal.
Ráadásul a nőgyógyász amúgy is egy bizalmi ember a nők életében, e mellett igen komoly befolyással tud lenni a beteg egészségére. E miatt hatványozattan nő az illető kapott fekete pontja. -
macilaci78
nagyúr
válasz
ErőVarázsló #46781 üzenetére
Ugyanaz a nőgyógyász ugyanannak a lánynak ugyanarra a problémájára szakrendelésen nem tud mit tenni, 2-3 gyógyszert próbáltatott ki vele 6 hét alatt, majd mondta, menjen el magánrendelésre és érdekes módon ott már pénzért egy csapásra meg lett a baj. Köszönjük szépen a TB-nek!
-
macilaci78
nagyúr
Keresek: Sony VPL-EX4 projektorba izzót.
Szerelés, gari (ami ilyenkor szokásos) és számla feltétel.
Priviket várok, akinek érdekes lehet. -
macilaci78
nagyúr
inter89 felhasználó másokat is megtalált pm-.ben?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
PowerBuldog #45829 üzenetére
-3 dioptriás lencsével esetleg?
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Asztrofotózás
- Projektor topic
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest