- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
válasz
FoxiestFox #49788 üzenetére
kitiltás esetén a kitiltás időpontjától számítva 1 év eltelt;
Nekem is ki kellett várni egy fél évet hirdetés miatt (figyelmeztetés), mert hogy egy account-ot meghirdettem. Az nem számított, hogy milyen játéknak milyen accountja, csak a szóhasználat volt a lényeg, szal vigyázzatok!
-
Inv1sus
addikt
"xart se érő kacatokat akar másokra sózni"
Az ember hitétől függ, hogy ér-e valamit vagy sem. Ha még azután sok hozzászólás után se sikerült ezt felfognod, az a te értelmi szintedet minősíti. Másrészt, nem akartam senkire rásózni, csak szóltam, hogy barátnőmnél lehet kapni, akit ez érdekel. Vagy kaptál 5 üzenetet tőlem, hogy "VEGYél már b+"?
Szerintem ezt kissé túl okostojázod. Örülök, hogy ennyire szíveden viseled mások sorát, de azt nem így szokták gyakorolni. Arra azért még megkérnélek, hogy a jövőbeli hozzászólásaimhoz ne kreténkedjé hozzá ilyen ostobaságokat, hanem tartsd magadba. Az se érdekel, ha a sok okos visszatartott gondolattól felrobban az agyad.
Részemről pedig itt befejeztem ezt a magasröptű beszélgetést veled.
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Remélem nem haragudtok meg, ha beszúrok ide egy aprócska hirdetést:
"Távmunkában vagy Szegeden végezhető designer állást keresek olyan cégnél, mely megbecsüli dolgozóit és versenyképes fizetést tud garantálni. Cserébe színvonalas, minőségi és megbízható munkával tudok szolgálni.
Érdeklődésre referenciákat küldök."Esetleg ha tudtok tippeket, hol próbálkozzak, akkor jöhetnek.
-
Inv1sus
addikt
Srácok, lehet valahol Suspensort kapni?
Védeni kellene a családi ékszert majd Paintballon.
-
Inv1sus
addikt
T-com-on és Digi-n kívül valaki ismer más, jó kábelnet szolgáltatót (t-com területen)?
-
Inv1sus
addikt
ajjaj akkor fifty-fifty, mert kb a kettőtök között lakom.
-
Inv1sus
addikt
Valaki nem tudja, hogy a Hóbiárt basa utcában van-e már diginet? Írtam nekik, csak közben pörög a T-home számla, ki tudja mikor válaszolnak a cukerrmukkerek.
-
Inv1sus
addikt
válasz
ErőVarázsló #48974 üzenetére
+1 Like
-
Inv1sus
addikt
Aqua Essence víztisztító készülék kell valakinek? Ha igen, akkor szóljon 2 órán belül és leviszem SZegedre.
Vadi új, nem használt. Eladó, mert nekünk van már egy másik (tupperware).
-
Inv1sus
addikt
Látom pont a téma közepébe találtam.
Csak hogy témához szóljak: az óvszerek megbízhatatlanok. A nagyobb tempót nem bírják
Persze, aki gyakran cserélget partnert, annak nem marad más lehetőség.
Aki nem, annak a gyűrű használatát javaslom (mármint női oldalon). Havonta 3000, korlátlan alkalomra szól -
Inv1sus
addikt
Nekem eszembe jutott egy olyan esett ezekről a nem alvásos hozzászólásokról, hogy fiatalabb koromba, mikor a Megaman 1-gyel játszottam, volt az Iceman pályáján egy rész, ahol kis dobozkák jelentek, meg amire rá kellett ugrani megfelelő ütemben hogy továbbjuthass.
Este lefeküdtem és ezen agyaltam.
Aztán kb 10-20 perc múlva ágyban rájöttem a megoldásra, elaludtam mnit a tej. Másnap kijátszottam a játékot
Egyébként meg én úgy szoktam, hogy addig nem fekszek le, amíg rá nem jövök a megoldásra vagy míg nem jut eszembe egy lehetőség, ami esetleg megoldja. A remény az már segít...
-
Inv1sus
addikt
válasz
Rhino666 #48676 üzenetére
Nem, mert aztán jönnek a "bonyolult" emberek, akik megmondják a frankót, a páciens elveszti a hitét a dologgal kapcsolatban és az egészségét is, mert már nem hisz benne. Ez sokkal jobban hangzik, igaz?
SirRasor: Én is kipróbáltam volna egy ilyet, amíg még csak kétséges stádiumban voltam (tehát tudtam, hogy egy ilyen gumicucc nem tudd semmit, de sokaknak jót tett). De aztán belevágják az ember pofájába, hogy na tessék, maga a kitaláló letisztázta, hogy semmire sem való. Ezután már hogy hinnék benne?
Úgyhogy az én karkötőm felszabadult, majd megkapja valaki más, akit még nem rontottak meg.
-
Inv1sus
addikt
válasz
SirRasor #48670 üzenetére
A barátnőm hisz benne és úgy véli, hogy jobban érzi magát mióta használja. Anyukája szintén használja és azóta sokkal kipihenten ébred. Bárki, aki eddig odavolt érte, hitt benne, annak működött. Mindenkinél másként.
Most itt dobáljátok a linkeket, hogy így meg úgy, titeket nem lehet átverni, de...Direkt nem mutatom meg neki ezeket, mert azt akarom, hogy higgyen benne és ezt a hitet tovább tudja adni másoknak is nagy lelkesedésével, mert ez csak így működik.
A tapasztalatok azt mutatják, hogy ti szkeptikusok nem vagytok másra jók, mint hogy az ilyen illúziókat, amik pozitív hatással lennének az emberekre, leromboljátok. Hogy ettől miért lesz jobb nektek?Na erről kellene egy blogot írni...
Rhino: Miért verem át? Nem 8-9k-ért áruljuk és nem is úgy, hogy "na jól kihasználjuk az egyszerű lelkeket".
Átverés a Danone meg a többi kaja, amit megeszel. 100% gyümölcsital, rofl.
-
Inv1sus
addikt
válasz
LordVader80 #48667 üzenetére
Már régebben elolvastam. Minek mutogatjátok nekem állandóan?
-
Inv1sus
addikt
Megérkezett a Power Balance rakomány. Akit érdekel a dolog, keressen meg priviben (van többfajta szín, többféle méret).
-
Inv1sus
addikt
Lg gt540-re keresek fóliát. Ho ltudo kszerezni? Esetleg valakinek van eladó?
-
Inv1sus
addikt
válasz
regvoltrossz #48460 üzenetére
Azt a fejet a második képen
Egyébként a sima koszt miért nem jó a macskának?
-
Inv1sus
addikt
Lg GT 540-hez van valakinek eladó fóliája?
-
Inv1sus
addikt
Ha az ember folyamatosan hajtogatja, hogy biztos valami baja van, egy idő után lesz is. Ha nevén nevezi a bajt, akkor még konkrétan az is fog kialakulni neki. Ezt mivel magyarázzátok?
A karkötő nyilván segít a fordítottját elérni: Ha elhiszed, hogy makkegészséges vagy, azzá válsz.
Én magában a működésében nem hiszek, szerintem csak önhitegetés miatt használhat max.Csak felfogom venni dísznek kezemre és kész (
). Ha egy hónap múlva így is fogok változást érezni, akkor marad.
Ui:
Egyébként mindig azok a legokosabbak, akik nem próbálják ki a dolgokat. Ti is úgy nyilvánítotok véleményt, hogy közötök nincs hozzá. Jöttök itt a fizikával meg ilyesmivel... Igen, biztos már 100% tisztában vagyunk az egész világegyetem működésével kapcsolatban csak az a gáz hogy Holdtávolságon kívül még nem jártunk... -
Inv1sus
addikt
Ha érdekel a dolog én tudok szerezni egyet. Barátnőmnek van ilyenje, szerinte használ és árulja is ezeket a karkötőket. Én is fogok kapni hamarosan aztán majd meglátom hogy egy hónap után eldobom-e.
Elvileg sok a hamisítvány belőle, úgyhogy vigyázni kell. Pl Eldorádóban azok nem eredeti karkötők.
-
Inv1sus
addikt
Samsung C3050-es eladó 1 napig! Akit érdekel, pm.
-
Inv1sus
addikt
Újszerű, megkímélt állapotú Samsung C3050-es esetleg érdekel valakit 8k-ért? (vodafone-os)
-
Inv1sus
addikt
válasz
LordVader80 #48142 üzenetére
Kicsit drága a csiszolás meg a számítógépes munkához való lencse, de lehet majd még egyszer benézek.
A másik Optikában meg emlékeim szerint nem nagyon foglalkoztak velünk. De majd oda is benézek.
-
Inv1sus
addikt
Jó áron futó optikás üzletekről tudtok-e, ahol egy magamfajta fiatal tud bogarászni egyedi keretek között?
-
Inv1sus
addikt
Hát most már nem fogok vasalgatni semmit rá, max a következő tulaj (ha lesz). Hátha a következő asztalnál is lesz ilyen probléma
35K-s széknél csúnya lenne ha eltörne. Nézd meg a formatervezését, valószínűleg a megfelelő súlyelosztás miatt olyan
. Ahol a székhez kapaszkodik, ott 2cm vastag, 4 cm széles :I.
-
Inv1sus
addikt
Most készülök asztal és székújításra így a régiektől megválnék. Esetleg érdekel valakit?
A szék (35k újonnan, 3 éves, itt-ott kopott, fenék résznél a varrás kezdi elhagyni magát.)
Asztal talán 5 éves, nem tudom mennyibe került. Egyik elem élénél hiányzik a ragasztott felület (másik oldalra ragasztották az okos emberek) Van hozzá még két cd tartó oszloprács is, csak nincs felszerelve (a nagy füzet helyén lenne)
Szóval gondoltam megkérdezem érdekel-e valakit vagy menjen a padlásra a "hátha még jó lesz egyszer valamire" bútorok közé.
Ja, és nem ingyen adnám, még mielőtt a hozzászólásomból az jönne le.
-
Inv1sus
addikt
Ezzel se lehet változtatni.
Úgy látom csak azt engedi, ami az OSD-ből is nagyából elérhető, csak azokhoz ad néhány plusz opciót. -
-
Inv1sus
addikt
Köszönöm a válaszokat! Egyébként próbáltam keresni fórumtémát, de nem találtam. Lehet rossz szavakkal kerestem...
Classic alatt azt értettem, hogy a legolcsóbb és legegyszerűbb cucc. Csak teszi, amit kell és ennyi.
-
Inv1sus
addikt
Apukámnak szeretnék egy set-top-boxot születésnapjára, csak kicsit homályosak az ismereteim a digitális tv adással kapcsolatban, ezért feltenném őket itt, hátha fel tudtok világosítani:
1) Egy set-top-box-on kívül mire van szükség?
2) Mire kell figyelni egy set-top boxnál?
2) Lehet-e fogni vele az alapcsatornákat (tv2, rtl, stb)?
3) Kell-e előfizetni valahova?
4) Szegeden tudtok valahol olcsó, classic cuccot?Ezek lennének a kérdéseim, remélem, hogy valaki tud segíteni
-
Inv1sus
addikt
Köszönöm a szalonnasütési helyekhez a tippeket.
Bicikli témához hozzászólva:
A prologgal szemközti oldalon van azt hiszem pont egy másik bicikli szerviz. Én oda vittem régen, most már inkább saját kezemmel javítom meg a biciklit. A prologosok rohadtul el vannak szállva árügyileg.
Szóval aki gazdag és szereti pazarolni a pénzét, az menjen oda. Aki meg reális áron akar szervizeltetni, az válasszon bármi mást.
-
Inv1sus
addikt
Szegeden van valahol szalonnasütésre alkalmas hely?
-
Inv1sus
addikt
Ha sürgősen fogorvosra lenne szükségem, hova tudok fordulni?
Most bejelentkeztem az egyik Fogászatra, de ők csak szerdán 4-kor fognak fogadni. Ha addig van valami, hova menjek?
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok! Sürgős kérdés: nőgyógyászat hol van Szegeden és ebben a pillanatban van-e valahol ügyelet?
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Már szerintem egyszer legalább kérdeztem itt fórumban, hogy tud-e valaki jó fogorvost. Azóta sikerült elhúzni az időt, anélkül hogy költenem kellett volna a fogaimra, most azonban már rendes letört egy fogam, így kénytelen vagyok koronát rakatni rá (vagy pedig használhatom úgy ahogy most van a doki szerint. Tehát hiányzik egy harmad része a szájpadlás felőli oldalon).
Az lenne a kérdésem, hogy Szegeden porcelánkoronát hol mennyiért lehet megcsináltatni?
-
Inv1sus
addikt
szerintetek mi történne ha csendháborítással feljelenteném a belvárosi partyzást? Mert szerintem röhej, hogy minden egyes hétköznap másnap 4-ig valami idióta tuc tuc zene megy.
-
Inv1sus
addikt
Én a barátnőmmel a Port royalba szoktunk járni. Lehetséges hogy a gőrit is kipróbáljuk egyszer. EGyébként valamit felszámolnak rá, ha haza akarod vinni?
-
Inv1sus
addikt
A pizza diCasa annak jó, aki éhes és olcsón akar pizzázni.
Nem mondanám minőséginek, de azért fincsi tud lenni az is.
A grafitto olasz pizzázót se hagyjátok ki. Verdura nevű projektük egész finom. Szórólapokon szokták magukat hirdetni, hogy házhozszállítással fél áron lehet rendelni, úgy megéri. Rendes áron nekem már túl sok, inkább Pizza DiCasa...
-
Inv1sus
addikt
Pizza Decasa 32cm-es pizzát 650 Ft-ért oszt. Nincs semmi plusz szállítási és dobozköltség.
Ha minőségibbre vágyik valaki, akkor tudom ajánlni a Graffito-t, ott azt hiszem fél áron szállítják ki a dolgokat.
-
Inv1sus
addikt
Valaki megtudná mondani, hogy mi ez a nagy bulizás mostanában A belvárosban?
-
Inv1sus
addikt
1) Romhalmaz a város
2) Hetente változik a busz- és villamospályák útvonala
3) A bicikliutak betonját keresztülvágják, aztán dolguk végeztével a javítást elintézik némi homok belehordásával.
4) Hajnal háromkor hangosan ugat valahol a zene a városban és annak az idióta lüktetését kell hallgatni. Az a vicc, hogy Tarjánba lakok, még jó, hogy nem a belvárosban...
Amennyire terveztem, hogy itt telepedek le, annyira kezdek elvágyódni inkább másfelé.
-
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Nem tudtok szegeden valahol (web)designer állást? Nem sok lehetőséget látok
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok! Tegnap volt fotózkodás a belvárosban, elvittem a barátnőm is. Ha esetleg van egy kis időtök, lájkolátok az aláírásomban található linket.
Canga mániás, hozta a saját bicaját is, de csak a helyszínen derült ki, hogy kiállított darabokkal kell pózolni. Szegény
-
Inv1sus
addikt
válasz
ErőVarázsló #45359 üzenetére
Bocsi, de nem vagyok képben, melyik is az a klinika. Egy címet tudsz dobni?
Egyébként borzalmasan tud fájni a fog, nem értem ezt a hírt. Talán ez pont olyan dolog, ami megéri a pénzt.
-
Inv1sus
addikt
Van valahol esti fogorvosi ügyelet?
-
Inv1sus
addikt
válasz
macilaci78 #45144 üzenetére
Köszi a tippeket.
A teletál szimpatikusnak tűnik, de viszont kicsit drága is. Valószínűleg azt fogom csinálni, hogy mindenhonnan berendelek egy próbakaját, aztán győzzön a jobbik. -
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy időpocsékolás helyett előfizetnék ebédre valahova. Tudna valaki ajánlani valami jó helyet? Kiszállításos is játszhat, bár szeretnék szocializálódni valamelyest.
-
Inv1sus
addikt
Elmentem a bociba és ettem egy nagy adag túrógombócot a kuponommal. :S
-
Inv1sus
addikt
Most elmennék biciklivel kajálni. Tudtok ajánlani valami jó helyet, ahol finomat ehetek, jól lakhatok és 500Ft alatt van?
-
Inv1sus
addikt
Valaki tud megbízható, olcsó könyvelőt Szegeden? A jelenlegi nem vált be...
-
Inv1sus
addikt
Majd jelentsetek már, hogy mennyibe kerül. Az én érdeklődésem is felkellette. Mókás darab.
-
Inv1sus
addikt
Valakit érdekel Samsung C3050-es mobil még fél év garival 7k-ért?
-
Inv1sus
addikt
Valaki nem tud eladó sűrített levegős sprayt a házam kitakarításához? Vagy hogy esetleg hol lehet kapni normális áron?
-
Inv1sus
addikt
válasz
martonx #43810 üzenetére
Egyelőre még nem. Majd csak most kezdődik el a html 5 kora, egy-két év és meglátod, ugyanaz lesz a szitu. Hogy miért? Ezért
Kb. olyan, mintha 4 osztálytárs (FF,Chrome, Safari, Opera) bevárta volna az 5. osztálytársukat, aki mondjuk egy 130 kilós dagadék (IE9). Megint elkezdenek együtt futni, de aztán megint 4-en lesznek és várni kell majd az ötödikre.
-
Inv1sus
addikt
válasz
martonx #43800 üzenetére
Meg ha szeretné az illető az oldalakat teljes pompájában élvezni.
A webfejlesztők nem Internet Explorer-ren fejlesztenek: Arra csak átszerkesztik, újragányolják vagy lebutítják a dolgokat, hogy hasonlítson az eredeti elképzelésre és ne essen szét az oldal. Szóval gondoljuk meg inkább kétszer a dolgot... -
Inv1sus
addikt
Valakit érdekel kiskapu-s 1000 Ft-os kupon 500-ért?
-
Inv1sus
addikt
Mit ajánlotok arcüreggyulladás megelőzésére?
-
Inv1sus
addikt
Na végül fogtam magam és kimentem a piacra virágot venni. Hát mondanom se kell, hogy szépet és nagyot találtam olyan árban, amiért egy mezei boltban feleakkora girnyót adnak. Ja és még be is csomagolták nekem.
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
S.O.S-be kellene egy tipp a holnapi nőnap alkalmából, hogy hol lehet a belvárosban olcsón szép virághoz jutni.
300Ft-ot sokallok egy szál rózsáért, de ha csak ennyiért lehet beszerezni, akkor természetesen megveszem. Szóval jöhetnek jó tippek, ha vannak.
Előre is köszi! -
Inv1sus
addikt
válasz
macilaci78 #43065 üzenetére
Ott árulnak? Majd megnézem, köszi!
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Tudtok valami helyet, ahol lehet egy jó kis máglyarakást enni?
-
Inv1sus
addikt
Én azért se értem, mert a prósza egy kaja. Ennyi erővel lehetne mondani, hogy virslizik vagy rizsezik.
-
Inv1sus
addikt
És én meg azt hittem, hogy rossz napja van annak a gyökér orvosnak, amikor én voltam. Én este mentem, mert szarul éreztem magam és nem akartam napokig beteg lenni. Hát hogy mit képzelek, miért nem a Kerekegyházi körzetorvoshoz megyek? Talán mert most vagyok sz@rul b+ és nincs kedvem lázasan hazavonatozni + buszozni. Oh hát önnek semmi baja. Ja odamentem megjátszani magam mi? este 10-kor vagy 11-kor
-
Inv1sus
addikt
-
Inv1sus
addikt
-
Inv1sus
addikt
válasz
WindyJoe #42718 üzenetére
Ha én szerzek egy jó kis vágást, bemegyek víz alá és a nyílt sebet kimosom annak ellenére, hogy kurvára fáj. Sima egyszerű, módszer.
A macskáról meg annyit, hogy tanyán nem lakik orvos se, nem hogy állatorvos.
Azt meg nem szeretném, ha azt hinnétek, hogy teljesen hiszek ebben a 'homiban'
Csak túlzásnak találom, hogy a szakértő urak, meg úgy mindenki lázadozik ellene, amikor más gyógyszerek sokkal veszélyesebbek tudnak lenni. Van aki naponta bekap egy tablettát és azt hiszi el van rendezve a vitaminbevitele. Hát nem így megy a dolog.
SirRasor:
-
Inv1sus
addikt
A barátnőm elmondta, hogy a gyógyszertárba kell keresni ezt a sófajtát, amit mi is használunk. Ugyanannyiba kerül, mint a szokványos só, viszont egy picivel többet kell használni.
Olyat kell keresned, ami Nitrit, Nátrium (vérnyomásemelkedés) és Kálium klorid (idegméreg) mentes. A boltban kapható mindegyik sóban megtalálhatók ezek az összetevők ártól függetlenül.
Előfordulhat, hogy ezt külön rendelni kell.
-
Inv1sus
addikt
válasz
bolcsodal #42691 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy ti sokkal betegeskedőbbek vagytok amiatt, hogy gyógyszerpártiak vagytok, mint mi, akik nem annyira szeretjük a gyógyszeripart. Ez nagyon érdekes és elgondolkodtató tény szerintem, ami szintén a természetgyógyászat mellett szól...
Mi se oltattuk be magunkat influenza ellen (családom se) és életben maradtunk. Volt egy két napig tartó lázam, szarul éreztem magam de aztán ennyi. Hogy az most a H1N1-től volt-e franc tudja. De a fekvés, meg a tea megoldotta...
Nekem amúgy is gyerekkorom óta az a meggyőződésem, hogy az ember immunrendszere csak úgy tud erős, ha nem mindig a gyógyszerekkel segítenek benne. Nem véletlenül találták ki
Macskánknak is egyszer felnyílt a mellkasán a bunda, mert beakadt valami kerítésbe és begyógyult neki úgy, hogy aztán nem is látszódott.
Ők értenek a természetgyógyászathoz.
Aktív témák
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest