Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- A dilemma
Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Valaki tud ajánlani egy kiváló, színvonalas éttermet? Barátnőmnek születésnapja lesz és meg szeretném lepni egy jó kis vacsival.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Inv1sus
addikt
Uh, köszönöm szépen. Talán még túl sok is Nem tudok választani
Még mondok pár szempontot:
- A barátnőm nem szereti a zsíros ételeket, inkább ilyen vega párti
- Szeretném, hogy az étterem kényelmes és fényűző legyen, elvégre egyszer van szülinapja
- Kellemes legyen a kiszolgálásCsak futtában néztem át az éttermeket (sajnos valahol a honlapot se találtam meg ) Eddig az Alabárd jött be. A legtöbbnél az volt a gond, hogy nagyon kényelmetlen faszékeket láttam a képeken :/.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Látom akadnak itt ötletek Köszönet mindenkinek, legalább tudom miket nézzek meg!
-
Inv1sus
addikt
válasz ErőVarázsló #35445 üzenetére
Miféle István?
-
Inv1sus
addikt
válasz kalmarattila #35474 üzenetére
De ez most mire is jó? Mondjuk ha tudsz szaltót ugrani, meg ilyenek, akkor szerezhetsz egy kis pénzt Kárászon, de akkor is.
-
Inv1sus
addikt
Ajánlom figyelmetekbe a Kárász utcán lévő sarki fagyizót. Van egy új pultos csávó és akkora fagyikat add, hogy a szokásos adag majdnem kétszeresét teszi ki. Nyalintsatok egyet, amíg nem késő!
-
Inv1sus
addikt
Holnap körbeutazom a várost. Alabárd, Gőry és Matuzsálem a célpont . Egy fontos kérdés: Ezeken a helyeken kell borravalót adni a pincéreknek? Ha igen, mennyit?
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Valaki tud ingyen elvihető fehér macskakölyökről?
-
Inv1sus
addikt
Megnéztem az éttermeket.
Gőry
Minusz:
- Messze van
- Drága
Plusz:
- A húsokhoz a köreteket mi választhatjuk ki
- Nagy kínálat
- Hangulatos kerti részMatuzsálem
Minusz:
- Átlagos környezet
- Nincs kétszemélyes asztal
Plusz:
- Jó árak
- Jól hangzó, sokféle kajaAlabárd
Minusz:
- Kevés kajaféleség
- Túl extrás kajaalapanyagok
- Kevés vegás kaja
Plusz:
- Kellemes környezet
- Barátságos, segítőkész személyzetÉn legszívesebben a Matuzsálembe mennék. De nemtudom, argh.
-
Inv1sus
addikt
Adobe Photoshop CS4 Biblia érdekel valakit? Pénzhiány és kihasználatlanság miatt eladó.
-
Inv1sus
addikt
Esetleg tudtok olyan helyet is mondani, ahol gravíroztathatok? Nem, nem gyűrűbe akarok, hanem pohárba.
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Most költözünk új albérletbe és be szeretnénk köttetni olcsó, kábeles netet. Tudtok jó szolgáltatókat ajánlani?
Ez a dáma díjcsomag jónak tűnik.
-
Inv1sus
addikt
De gondolom a digitv nem mindenhol elérhető. Küldtem nekik egy e-mailt de kitudja, mikor válaszolnak rá...
Icenet-hez tudnál linket adni, mert én valami szerverbérléses honlapot találtam csak meg.A lépcsőházban egyébként ki van rakva egy goodnet-es szórólap is. Utánanéztem neten és egy-két véleményes topikot találtam, egyikbe se dicsérték agyon... Pedig az áraik jók. Lehet a kábelnejükkel nincs is semmi baj...
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Valaki tud egy jó és olcsó fogorvost Szegeden? (inkább jó legyen)
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Nemrég fogorvosra kaptam pár jó kis tippet, most szeretnék olcsó kulcsmásoló helyekre Már ha valakinek van és megossza velem, akkor azt nagyon szépen megköszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Valaki érdekel eladó GXT10 Gaming Headset? Ez itt ni
2 napot volt használva csevegésre a főnökömmel, ennek ellenére egy baleset következtében megrepedt a tetején. Sajnos túl masszív ahhoz, hogy kettéváljon, szóval simán lehet használni így is.
Nagyon nincs szükségem rá, úgyhogy a legnagyobb licitálónak el tudom adni. Már ha kell
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy újabb tippet kérni tőletek. Olcsó virágüzlet Szegeden?
A rózsa szálankénti 200Ft-os ára nem számít olcsónak*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Inv1sus
addikt
válasz kalmarattila #39090 üzenetére
Én megyek. Mondjuk szerintem rohadt sokan lesznek
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy jó, megbízható szegedi könyvelőt? Ha lehet, akkor olyanoktól várnék véleményt, akiknek van tapasztalata velük kapcsolatban.
Előre is köszi!
ui: Most szeretném vállalkozóit kiváltani. Az ügyfélkapura épp most regisztráltam be. Valaki nem tudja, mennyi idő, míg hivatalosan vállalkozó státuszba tudok lépni?
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz Rhino666 #39509 üzenetére
Szerintem se. Én mellesleg diák vagyok még, úgyhogy így még nekem elvileg kevesebbet is kell fizetni.
Most nagy nehezen rájöttem, hogy kellene elintézni elektronikusan, de...
Már csak abban nem vagyok biztos, hogy egyéni vállalkozói kell-e nekem. Szerintetek az kell, ha egymagam dolgozok suli mellett, mint weblap tervező?*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Inv1sus
addikt
Valaki? [link]
-
Inv1sus
addikt
válasz Ted_Beneky #39736 üzenetére
Nem lehet visszaváltani?
-
Inv1sus
addikt
válasz martonx #40554 üzenetére
Minekünk asp-t tanítottak Web-programozás szakon, de mindenki utálta, mint a *****. Egyrészt nehéz volt szerezni egy épkézláb fejlesztői környezetet hozzá, másrészt nem tudtuk sehova feltölteni a weblapjainkat kipróbálásra, szóval tanulói nyomásra szépen beszüntették a kurzust félúton és Php-t kezdtek el tanítani.
Én alapból ellenkezem minden olyan dologgal, amihez a Microsoftnak köze van.*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Inv1sus
addikt
Tud valaki olcsó bélyegzőkészítőt mondani Szegeden? Lehetőleg olyan kellene, ahol logót is rátudnak tenni.
-
Inv1sus
addikt
Eladó új, nem használt Logitech Dual Action gamepad 2 helyett 3 év garanciával 5000Ft-ért. Csak egy teszt erejéig volt beüzemelve.
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok megint!
Gondoltam egy merészet és szeretnék barátnőmnek egy babzsákfotelt ajándékozni karácsony alkalmából. Nézegettem neten az árakat, egy kicsit sokallom őket, ezért szeretném megkérdezni tőletek:
Nincs valakinek olyan ismerőse, aki tud babzsákfotelt varrni? Töltőanyagot megtudom szerezni, csak kellene egy belső meg egy külső huzat. Elvileg egy sima varrógéppel is meglehet őket varrni.
Körülbelül ekkora lenne jó, esetleg egy picit kisebb méretben.Árfüggő
Érdekelhetnek kész huzatok is.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Időközben megbeszéltem a barátnőmmel, hogy nem veszünk egymásnak semmit. Babzsák probléma megoldva Persze a későbbiekben lehet beruháznánk közösen egyre, szal ha azóta lett valami infó, akkor jöhet.
-
Inv1sus
addikt
A szillér súgárúti Sparban már sokadik alkalommal fordul elő, hogy a kasszánál más összeg jön ki, mint amiket a termékcédulákon látok. (És mindig nagyobb az összeg. Érdekes nem?)
Aki esetleg arra vetemedne, vegyen egy 159 Ft-os tejet majd írjon be a vásárlók könyvébe...
-
Inv1sus
addikt
válasz szumoo #42599 üzenetére
A nagyobb, azt hiszem a non-stop melletti. De szerintem a kicsiben is volt már hasonló esetem.... Nem szeretem, amikor hülyének néznek.
Legközelebb majd rendesen bejelentgetem őket, meg irkálgatok nekik a könyvükbe.Persze lehet ez sima bakizás is, de akkor meg figyeljenek jobban oda, azért küldtem most nekik egy e-mailt.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
válasz SirRasor #42619 üzenetére
Az ilyen dolgokat nem feltétlenül reklámozzák túl. Nagy veszteség lenne a mikrogyártóknak. Nyilván nem annyira jelentős veszteség, mint a gyógyszergyártóknak, akik viszont tényleg rengeteg dolgot eltusoltatnak.
Ha valaki előáll valami új ötlettel, ami azt eredméynezi, hogy valami elterjedt cikk kikerül a forgalomból, azt elnyomják úgy is. Szóval lehet inkább ilyen cikkekbe kellene hinni.
-
Inv1sus
addikt
Én személy szerint várom pilóta a tesztet.
Barátnőm természetgyógyász, ő is vevő az ilyenekre meg én is.De nagyon durva hogy a tisztított víz mennyivel jobb.
-
Inv1sus
addikt
válasz bolcsodal #42649 üzenetére
Benne van a nevében: természetes módszerekkel próbálnak meg gyógyítani, nem pedig mindenféle drága gyógyszerekkel. Ha valami bajod van és az orvosok nem tudják rá a választ, akkor menj természetgyógyászhoz. Sőt, inkább menj rögtön oda.
De engem ne kérdezgess, mert nem vagyok természetgyógyász, nem értek hozzá.
-
Inv1sus
addikt
válasz Agyasima #42652 üzenetére
Nem kívánok veled elkezdeni a homeopátia hatásáról vitatkozni, de azért megkérdezném, hogy szerinted miből következik az, hogy aki az egészséges életmódot híve, az a homeopátiához is kötődik. Ezt magyarázd el légy szíves.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- EAFC 25
- Befellegzett az xDefiantnak
- Spórolós topik
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest