- Ingyen kellene, de tegnapra
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Aktív témák
-
Rhino666
addikt
válasz ErőVarázsló #48795 üzenetére
Nem hangzik rosszul, de csak net kellene. Melyik szolgáltató ez??
2025 - a szólásszabadság halála
-
-
pintyesz
senior tag
2Gb-os SD kártyát vennék!
Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
Vigyori74
csendes tag
de mindenki azt gondol amit akar az igazat úgyis csak én tudom
"Nem minden arany ami fénylik":)
-
Rick4
félisten
válasz bolcsodal #48744 üzenetére
Egy ismerősöm az mondja, van valami szívgyógyszer, bekap a dolog előtt egy órával belőle, és 2 óráig ki se húzza, csak a nőt forgatja..
Természetesen a hölgypartner "átélése" a cél, főleg nálunk egy több mint 10 éves kapcsolatban. Itt már régen nem a bizonyítás az elsődleges...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rawulf
őstag
Jelenleg az új cuccok ára padlón van. Mindenki csak eladni akar. Ergo el lehet döntened, hogy vársz 3hónapot, mire 80%-át megkapod, amit szeretnél érte, vagy eladod 40%-os áron és nem rohad rajtad, mert karácsonyra 20%-át fogja érni. Ennyi a véleményem a használt cuccokról!
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
pmheros
őstag
válasz Zoli1222 #48771 üzenetére
szerintem áraztasd be a GÉP / ALKATRÉSZ beárazás (olvasd el az 1. hsz-t!) (korábban a Mennyit adnál ezért a gépért topik néven futott) topikban, majd linkeld az eredményt.
Engem lehet a cpu, mobo páros érdekelhet
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
Zoli1222
addikt
CPU, alaplap, ház, hdd-k, dvd író nem érdekel senkit sem?
Mert akkor még akármi is lehet a dologból.
De ha csak 1 alkatrész is marad, amire nincs vevő, akkor marad az egyben eladás.
Nem is hirdetem meg, mert a postával vagy futárral se akarok bajlódni. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Keresek külsőre és kijelzőre jó álapotú, filmnézésre alkalmas notit. Aksi nem érdekes, hálózatról menne. Lehetőleg olcsón. Min. P4 legyen. Celeron nem! Privit irj pls!
-
-
Zoli1222
addikt
Srácok! Ha lehet, akkor 1ben adnám el. Nem akarok megint a gép szétszerelésével és darabonkénti eladásával vacakolni. Max annyira meg lehet bontani, h külön a gép és a monitor.
(#48762) pilóta: amióta ez a gépem van, egyáltalán nem figyelem a használt alkatrészek árait.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Zoli1222
addikt
Szisztok!
Az adatlapomban szereplő konfig érdekelne vkit?
-
bakker itt agyalunk ilyen-olyan módszereken alvásra, de a legegyszerűbbet senki nem veti fel:
gumikalapács
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
rptr
tag
válasz pschio #48749 üzenetére
Jaja. Linksys-nel volt reset, downgrade regebbi firmware-re, ..... A TP-Link-eknel csak resetelgettem, mivel nincs nagy valasztek firmware-bol (brazilt inkabb nem rakok ra ).
A hiba kivalto oka szerintem diginel keresendo, de mivel direktbe kotve megy, igy termeszetesen qrvara nem erdekli oket.
-
rptr
tag
válasz pschio #48737 üzenetére
Itt router problema van (nem a gepen nincs net, hanem a router rohad le, de egyebkent 5 gep nem lehet egyszerre szar router-rel, mikozben egyebkent mind ok direktbe WAN-on).
Meg arra tudok gondolni, hogy a digis kabel szar ahogy van. Gepben a halokartya lekezeli a szakadast, vagy zajt, vagy akarmit, a router-ek meg megdoglenek miatta.
-
veze
őstag
válasz bolcsodal #48744 üzenetére
szerintem a legfontosabb.. hogy az igény, és amit kap a másiktól, az összhangban legyen.. mindenki más, de ha azt kapja amit/ahogy szeretne és ez kölcsönös, akkor és innentől kezdve tök felesleges egzakt módon mérni bármit is, mert senkit nem érdekel. csak az hogy pont olyan a másik , amilyet ö szeretne
-
-
bolcsodal
addikt
válasz Rhino666 #48734 üzenetére
(#48733) veze , (#48732) Rick4
Ha 1-2 óra alatt a hölgypartner nem éli át az együttlét célját, ott komoly gondok vannak... Persze ha többszörös dolgokat él át ennyi idő alatt, akkor le a kalappal!
Anno volt ilyen lidokainos óvszer (Durex racer, vag ymi?) a 1-5 perces emberek számára... Meg foszforeszkáló, csak a poén kedvéért...
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
boba6
senior tag
van még valahol túrabolt (cipő/bakancs kéne) a Gogol és Oroszlán utcain kívül?
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Old fox
tag
Félkonfigot keresek: lap+proci+memo+vidkártya.
Ajánlatokat privben várok.Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
Rawulf
őstag
London óvszernél szerintem nincs jobb, de kinek a pap, kinek a papné.
Ismerősöm pl. Masculan-ra esküszik.
Egyébként érzésre akár kesztyűt is lehetne húzni... ...[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
pschio
őstag
nekem egy szaros WR543G-van. 50/50-et viszi simán (kábelen). a hálókártya sem mind1. az alaplapi gagyi realtekkel nekem is nagyon szar volt. bobánál sikerült beszereznem egy pci-e 1x intel nic-et. azóta betonstabil. lehet nem is a routereddel van baj, hanem a hálókártyáddal. mert először én is azt hittem hogy a router a szar.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
rptr
tag
DIGI-nel ki milyen router-t hasznal?
Miota levagtak a TNW-os halozatrol (ez aprilisban tortent meg), azota a Linksys-szel abszolut nem megy (90% loss, allandoan ledobal).
Egy TP-Link 340-essel max 10MBit-et volt hajlando produkalni (40/20-bol), de legalabb nem szakadt a net.
Most egy 841N--et nyuzok 2 napja es allandoan lerohad, szetfagy. Addig a pillanatig, amit ezek a b@lfaszok nem raktak at a sajat osszetaknyolt halozatukra minden frankon mukodott. A 841N kivetelevel a masik ketto router mashol teljesen jol megy.Melyik router-rel kiserletezzek meg? (kozvetlen geprekotve minden szep es jo egyebkent)
-
Rick4
félisten
válasz bolcsodal #48731 üzenetére
Nem, persze, de ugye van a 3 perces ember, meg van az 5 perces, meg az 1 órás. Én utóbbiról tudok nyilatkozni, a gumi bírja, de a másik két ember nevében nem nyilatkozhatok....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
-
userZ
aktív tag
válasz macilaci78 #48726 üzenetére
Ha durex olyan minőségi lenne, mint ahogy állítják, akkor én se váltanék, és megfizetném a felárat továbbra is érte, de a közelmúlti 3 db szakadás után úgy vagyok vele, hogy nem tud semmivel se többet, mint az olcsóbb riválisai. Egyébként tényleg nem bírják a strapát a kondomok, tehát gumiban csak finoman!
Stop the Earth, I want to get off!
-
macilaci78
nagyúr
Volt kollégám kitesztelte.
LifeStyle-ról, Durexről váltott Rakóra vagy 5-6 éve munkanélküliség okozta pénzhiány miatt. A pénzhiány megvan, ellenben az asszonykája azóta főállású 3gyerekes anyuka.
Oké, eltelt azóta pár év, lehet, hogy jobb a minőség-ellenőrzés a cégnél, szal bizakodj!Egy egységcsomagra én is neveznék. Konzarvatív vagyok és jelenleg facér.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Old fox
tag
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
Inv1sus
addikt
Látom pont a téma közepébe találtam. Csak hogy témához szóljak: az óvszerek megbízhatatlanok. A nagyobb tempót nem bírják Persze, aki gyakran cserélget partnert, annak nem marad más lehetőség.
Aki nem, annak a gyűrű használatát javaslom (mármint női oldalon). Havonta 3000, korlátlan alkalomra szól[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Inv1sus
addikt
Nekem eszembe jutott egy olyan esett ezekről a nem alvásos hozzászólásokról, hogy fiatalabb koromba, mikor a Megaman 1-gyel játszottam, volt az Iceman pályáján egy rész, ahol kis dobozkák jelentek, meg amire rá kellett ugrani megfelelő ütemben hogy továbbjuthass.
Este lefeküdtem és ezen agyaltam.
Aztán kb 10-20 perc múlva ágyban rájöttem a megoldásra, elaludtam mnit a tej. Másnap kijátszottam a játékot
Egyébként meg én úgy szoktam, hogy addig nem fekszek le, amíg rá nem jövök a megoldásra vagy míg nem jut eszembe egy lehetőség, ami esetleg megoldja. A remény az már segít...
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
ben800
aktív tag
Eladó 5800 vegyétek vigyétek
-
Rhino666
addikt
válasz macilaci78 #48707 üzenetére
És még érzed is amit csinálsz, nem utolsó sorban...
-
vmi
tag
esetleg valakinek olcsó óvszer?
-
SirRasor
addikt
-
Rhino666
addikt
válasz SirRasor #48700 üzenetére
Igen, a valóság relatív. Van akiknek a tudatmódosító drogok számítanak valóságnak, van akiknek a tudatmódosító vallási nézetek számítanak valóságnak stb. Nekem a épeszű józanság a valóság, kövezzen meg aki akar. Mutass ennél valósabb valóságot.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Zotac Trinity 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 10600 / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GARIS/ROBOSZTUS EVGA RTX 3070 8 GB FTW 3 ULTRA
- GARIS/ROBOSZTUS - RTX 3070 8 GB ASUS ROG STRIX
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest