- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
-
-
-
Nekem nem a mostani fejlesztés utáni tapasztalataim vannak, hanem régebbiek. Pl programot frissítettem rajta keresztül, mire lekorlátoztak mondván hogy torrenteztem. Mondom nekik nem. Erre közlik h hülye vagyok üljek le. Mondom: az hogy egy program amit megvettem, felhőből frissül, nem lehet ok a korlátozásra. Mire megmagyarázták h ha torrent alapú akkor igenis de.
-
-
válasz
macilaci78 #49935 üzenetére
Megvolt, bár hiányoltam a választási lehetőségek közül a "K..va anyát az összes közösségi portálnak" lehetőséget.
-
-
-
-
válasz
regvoltrossz #49896 üzenetére
Utolsó szóig igaz!
Tudok-unk valamiben segíteni? -
-
Ezért kérdeztem hogy mire kell , mert az Igo warezolható, és jelen pillanatban a legjobb offline navigáció: WinCE alatt tökéletesen mén. Nekem kocsi 2 dines fejében az van oszt mindenfele megyek vele. És egész kelet EU 2 gigában benne van.
Ha Szegeden vagy és unatkozol megnézheted a kocsimban mit tud!
-
-
-
Azért azt ne gondoljátok hogy odakint minden szép és jó. Én sokáig dolgoztam Európa szerte de mindenhol csak egy bevándorló voltam.
Igaz hogy a számláimat bőségesen ki tudtam fizetni, de azért megviselt a dolog. -
http://www.sony.hu/product/vn-s-series/vpcsb1v9e
Eladó egy iljen. Iá 280k, gyári még nem használt.
-
De viccet félre: szerintem nem helyes ez a hozzá állás.
-
-
-
Fogalmam sincs mi zajlik itt, de meglepő a sok geek között dúló érzelmi vihar.
-
-
-
válasz
LordVader80 #49633 üzenetére
Erre kínálok én egy megoldást
-
-
-
Nem ismertek vkit aki nagyon meg van szorulva és van neki egy új szériás iMac-e?
-
-
válasz
macilaci78 #49507 üzenetére
Az én fejemnek nincs lágya
olyan kemény mint a beton.
Egy dolgot viszont magamévá tettem egy életre:
Nincsenek előítéleteim...mindenkit egyformán utálok!
-
-
válasz
SirRasor #49498 üzenetére
Én most vagyok 33.
Gimiben megismertem egy lányt. 7évem ment rá, miközben volt hogy én tartottam el, mindezt esti tagozatra átjelentkezve meló mellett. Sok évvel ezelőtt egyszer csak elment Nyíregyháza környékére és gyereket szült egy srácnak.(A gyerek mellett szerzett jogi diplomát, amire én vagyok büszke
Utána megismerkedtem egy orvostanhallgatóval, akivel nem jöttem össze, de míg tanult én voltam az életében az egyetlen fix pont: autóztattam, lakást rendeztem, a tánccsoportjával járkáltam, és minden kapcsolatából én segítettem ki ( lehet hogy csak beképzelemErre elment majd 5 évem.
Tapasztalat: soha ne bízz meg egy emberben, aki minden hónapban napokon keresztül vérzik és nem hal bele!
-
-
válasz
macilaci78 #49476 üzenetére
A 220asat már ajánlottam de azt kérték ha lehet ne legyen több "mágneses teret gerjesztő" kütyü
-
válasz
macilaci78 #49473 üzenetére
2x 90 fok van benne
meg egy ajtókeret
a görény 20 cm megy bele, de mivel alultervezte vmi marha, a csatorna 4 kábelt tud fogadn. a megtépettet sem tudom kirángatni mert az építkezéskor összetekeredve rakták bel, v kötegelve. -
Csatornaváltással kezdtem.
Egy szomszédos wifi látszik, de olyan gyenge hogy Mlítésre sem méltó.
De az igazán idegelő, hogy nincs opció más eszközbe mert:
1: hely nincs
2. nem lehet több madzag és eszköz
3: egy 40 millás házat nem illik megfúrni
4. t-home-osok a becsatornázott kábeleket beletépték! -
Vki seggíccsenmán.
K..va t-home-os cisco router wi-fi-je 3 kibaxott métert nem képes áthidalni egy ajtón át.
vmi 5let?
ami volt.
titkosítás kikapcs- semmi javilás
hidalva eghgy wrt54g linksys-sel- semmi javulás.
wifi kártya csere-semmi javulás. -
válasz
macilaci78 #49431 üzenetére
Űr...
-
-
-
-
-
A legnagyobb baj hogy a ház is lehet gond
Amikor még a megboldogult SZÜV-nél dolgoztam egy hónapom ráment egy IBM gép szervizére de nem tudtam rájönni mi a baja. visszaküldtem, és ott egy hét alatt kiderítették, hogy a ház földelési problémás. Igaz hogy a Magyar IBM iroda létezése alatt soha nem vlt ilyen, de nekem sikerült megtalálnom azt az egyet -
-
Hihetetlen ez a hozzá nem értés: a legjobb megoldás egy gyerekkorától döglött macskával simogatott, és lágszóróval etetett legalább 80 kg+ roti. Igaz a gazda sem tud majd bemenni , de a cél a betörők távoltartása.
-
-
-
válasz
Old fox #49238 üzenetére
A 72 a minimum. És a 16:9 jó lenne ha már van usb-t kezelő set-top-boxom ami divixet játszik. Nekem is csípi a szemem a 40k plusz szállítás, de a teve leírása egészen biztató.
5-10 ért vmi megoldás ami a fentit tudja? És nem elhanyagolható h most nincs tv-nk itt Siófokon mer behalt
r-go mánis kell
-
-
-
http://hardverapro.hu/apro/panasonic_tx-32pb50f_p_32_os_16_9-es_sikkepcsoves/hsz_1-50.html
Sztetek ez mennyit ér?
-
-
-
-
Segítséééééééééég kell!
Vki tud ajánlani Siófokhoz közel használt CRT-tv-t?
82 cm (de a 72 is elmegy), 16:9 lenne jó.
Nem ismeri vki a köv hirdetőt? Próbáltam már sms-ben de nem válaszolt.
http://hardverapro.hu/apro/panasonic_tx32ps12p_tv/hsz_1-50.html -
-
válasz
Luighi #49181 üzenetére
Ha nincs benne a szerződésben akkor Torkosborz
-
válasz
Luighi #49171 üzenetére
Sajnos ez egy létező kiskapu!
Senki nem videófelvétel közben bontja ki a borítékot, és onnantól bizonyíthatatlan. Erre jó megoldás az e-mail,-tértivevény,-sms kombó. Ezt azért már nehéz letagasdni.
Macerásabb, de a legbiztosabb ha személyesen mész oda és veteted át papíron amit adni akarsz nekik.Ha nyomatnak rá pecsétet, akkor jónapot. -
válasz
macilaci78 #49163 üzenetére
Nemtom mivel kapcsolatos, de ha sámít az hogy Te feladtad, akkor a feladó szelvény másolatát mindenhova küld szét: Posta, minisztérium, kiegymás.
-
-
-
válasz
macilaci78 #49133 üzenetére
Akkor most Szegeden sok-sok dolgod van
-
Ha vkit érdekel van egy ilyenem.
-
-
válasz
FoxiestFox #49106 üzenetére
Sajnos a jobb füles meg több pénzért...ami ugye nem van
-
válasz
FoxiestFox #49099 üzenetére
Audigy 2 zs
-
-
-
válasz
Notredamus #49090 üzenetére
Nem is verekedni akarok
De ha márn kell akkor legyen normális: nem feltétel az 5.1, de a jó sztereo hangzás minimum. Plusz jó lenne ingyijé -
Bexarás: tönkrement a fülhallgatóm!
Mi jöhet még?
Hol nézzek körül MOST Szegeden egy újért? -
Lehet h belexarok én winfosba oszt visszatérek a jó öreg kubuntuhoz meg vm-hez.
-
-
-
Kérek javallatot vírusirtóra. f-secure van most de idegesítően önálló még akkor is ha valamire azt mondom hogy okés-letörli.
-
-
-
-
-
-
-
-
Kell vkinek Euro középárfolyamon? Van 320.
-
-
Én sem vagyok bexarva: ugyan nálam nem volt elévülési idő, mert rövid időn belül átadták követeléskezelőnek. De akkor amikor a jogi képviselőmmel ( a párom) elmentünk és kifizettük az ügyfélszolgálaton amit kértek, akkor közölték h lezárt az ügy.
Adalék: 4 x kértem áthelyezést, ehelyett 4x új előfizetést aktiváltak. amikor rákérdeztem, elismerték h tévedtek. Kifizettettek velem 17k-t modem be nem szolgáltatás címén. amikor bevittem a modemet, akkor nem adták vissza a pénzt, közölték h kérvényezzem méltányossági alapon. Non plusz ultra kiderült h gyári szám szerint a modemem Kecskeméten van aktiválva évek óta.Én mindezt leírtam a követeléskezelőknek, és érdekes módon 3 éven át a tényvázlat után mindig más és más behajtó cég jelentkezett
most van egy kitartó, aki telefonon közölte anyámmal hogy "Sokba fog ez kerülni a fiának!". Nos őket a PSZÁF-nél és az ombucman-nál felnyomtam
Hogy ne érhesse szó a ház elejét, mindegyik behajtónak felajánlottam hogy az aktuális munkabéremből -szigorúan- bírósági végzéssel vonhatja amit akar, de valamiért eddig senki el nem jutott idáig...
-
-
-
-
-
-
-
-
bakker itt agyalunk ilyen-olyan módszereken alvásra, de a legegyszerűbbet senki nem veti fel:
gumikalapács
-
-
-
-
-
nokia 3G booklet eladó.
Most járt le a garija, tavaly németből lett rendelve. nem volt használva, mert az első bekapcsolás után fagyott. majd egy évig garizták, és a végén kicserélték az egészet.
mindeközben vett a cég másikat, uh most itt van egy refurbished booklet kihasználatlanul. -
válasz
WindyJoe #48636 üzenetére
Én is autós állat vagyok , de szerény nyomott véleményem szerint ki kell hívni a pókot.
Tegnap édesanyámék kapubejárójába beállt egy kamion: mert a szomszédjuknak hozott fát...
Persze hogy neki állt feljebb amikor megjegyezték, hogy nem tudnak kiállni a trabival elvinni az unokát. -
válasz
Attix82 #48633 üzenetére
Semmit nem érne, sajnos: a most szabálytalankodók kétharmadának van jogosítványa. Csak Sz@rják le
És akkor még nem is beszélünk az átmenő forgalomról. külön szokott tetszeni amikor a szőregi dombra felfelé menet előznek meg. És jellemzően nem vmi 3-5 literes batárral, hanem az alap 1.1-1.6 Opel meg Dacia meg hasonszőrű x@rokkal.
-
válasz
Agyasima #48627 üzenetére
Én már csaptam el biciklist. Szilléri -Debreceni kereszteződés: gyöttem a SPAR meg a tanszék közül ki, és a tanszék oldaláról öregasszony 1k val a járdán át akart rongyolni előttem lassítás meg minden nélkül. Hát nem sikerült neki. Kiszálltam, telefon a kezemben hogy hívom a mentőrendőrtűzoltót.. erre elkezdte szidni az anyámat hogy mér telefonálok.
Megemlítettem neki, hogy nem telefonálok percek óta-igaz a főnököm azonnal látni akar uh igyexem de nagyon, és mivel nem ittunk pertut ha még 1x szájára veszi anyámat a drótszamarával ütöm agyon. Erre lekushadt, megadtam a számom-mivel nem akarta hogy kórházba vigyem- és elváltunk egymástól.Remélem azóta már lábbal előre közlekedik.
-
Vki tud nekem ajánlani egy olcsó és SATA 1-2-3 felületű vincsit?
Csak Szeged és elmegyek érte.
Oprendszert mentnék rá.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest