- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
Ilyen Makro könyvet vennék: R. E. Hall – J. B. Taylor: Makroökonómia, Akadémiai Kiadó, 2003
-
ALI_G
veterán
válasz
szumoo #49763 üzenetére
Elég jó véleménnyel vannak róla, igaz 2007-es
Amire kíváncsi lennék, hogy mivel ennek a csatlakozója 90 fokkal el van forgatva, gondot okoz majd, hogy pl. a zsebemben a telefon tetején van a csatlakozó helye és így a zsinórnak hajolnia kell?
igazából az egyenes végű jack lenne ideális. -
ALI_G
veterán
AKG K324 fülese van valakinek? tapasztalat?
5k-ért megéri az árát? -
ALI_G
veterán
válasz
macilaci78 #49703 üzenetére
Kifele menet még jó, de haza már nem tudsz ott jönni, mert bezár kb. 6kor
-
ALI_G
veterán
válasz
lorcsi #49678 üzenetére
Ez nem igaz, én múlt pénteken voltam Szabadkán, tele van a város polgárőrrel de egy se állított meg bennünket.
Viszont a határon még mindig sok a török, főleg visszafelé.userZ: esetleg a sétálóutcákat is érdemes végignézni, olcsóbb eredeti cuccokat lehet kapni mint itthon a kárászon (jóval). Igaz mi csak ettünk, de a piaci termékek széles tárházát megtalálod a vaterán
-
ALI_G
veterán
Szeretnék ajándékba vásárolni egy jó hajszárítót, a Media marktos szuper akciókról lemaradtam (másnap már csak 2 db volt kiállítva doboz nélkül).
Hol kereshetek jó árban? Sajnos rendelés már nem fér bele. -
ALI_G
veterán
E27-es a normális/hagyományos izzó szabvány?
-
ALI_G
veterán
ez tetszik, sőt like-olom
én eddig szerencsére nem futottam lyukra, persze olyan volt, hogy kidobott egy olcsó helyet és nem volt raktáron csak rendelésre, viszont telefonon közölték, hogy idén már nem lesz. Ez tavaly volt és XBOX-ot akartam venni ami elég hiány cikk volt, szóval várható volt az eredmény. -
ALI_G
veterán
-
ALI_G
veterán
válasz
bolcsodal #49208 üzenetére
Az ár egész korrekten néz ki. Közben kiderítettem, hogy több mint 100k az induló a havi 5k mellé.
Nyilván a komondor is jó, de szüleimnél, ami egyébként családi ház nagy portával, sok a macska. Van kutya is ami ugat, de ha a tettek mezejére kell lépni, akkor sztem inába száll a bátorsága
Az egy dolog, hogy mondjuk kapuajtó és beállót riasztóval látom el, de hátul bárki be tud jönni a szomszédból kerítésen keresztül és mostanában ez a divat.
A macskák és kutya miatt meg egyáltalán lehet mozgásérzékelő? Főleg ez a kritikus.Old fox: ez a töltő mitől ilyen király?
-
ALI_G
veterán
illetve még egy dolog jutott eszembe, hogy mostanság piszkosul megszaporodtak a betöréses lopások a szüleim környékén (meg hát nem csak ott).
A riasztós szolgálat drága, havi 5k + sok k induló költség. Milyen értelmes riasztó van ami azért már elriasztja a betörőket, ha nem is a profikat de a megélhetési bűnözőket igen...?
Láttam Metroban ál biztonsági kamerátaz gondolom alap, bár azt meg ellopnák mert kint lenne az utcán.
-
ALI_G
veterán
Hello,
venni akarok 4 db tölthető elemet töltővel. Média marktban nem találtam értelmes árban (persze eszemben se jutott, hogy ott vegyek), de nem is értek hozzá, hogy milyet válasszak. Fontos hogy AA és AAA-t is tudjon tölteni és árban azért jó legyen. Hol nézelődjek, milyet ajánlatok?
-
ALI_G
veterán
Aha.
Akkor végeredményben ezt a csekély(nek nem mondható) különbséget leszámítva kaptam mindenből újat. Igaz garanciáztatni elég nagy macera lenne szóval eladási értéke nem egyezik meg egy új termékkel. -
ALI_G
veterán
Hello,
Múltkor villámcsapás miatt kisült a PC-m, és lakásbiztosításon keresztül most kaptam vissza megjavítva, kaptam új VGA-t meg tápot:
aTI Radeon HD4850 -> hirtelen nemtom milyen márkájú, de low-end HD4770
Chieftec 450W -> Enermax 450WEredetileg mindkettőt használtan vásároltam.
rosszul jártam?(nyilván ahhoz képest, hogy ha nincs biztosításom, akkor enyém a kár)
-
ALI_G
veterán
A class X számokat érdemes nézni, vagy tájékoztató jellegű? class 4-re meg class 6-ra is csak 2 MB olvasási sebességet ír.
ez láma kérdés volt?másik, kellene egy óra szerelő ahol hajlított üveget tudnak cserélni a karórámon. Voltam a horváth mihály utcában meg a retek utcában is, egyik se tudott segíteni.
-
ALI_G
veterán
egyik kollega ajanlott egy webshopot de boseg zavara...:-) szoval mobilba kellene. mit erdemes valasztani?
-
ALI_G
veterán
vennek 8-16-32gb-os micro sd-t. uj foleg. privit varok.
-
ALI_G
veterán
válasz
Rhino666 #46056 üzenetére
Már meg is rendeltem egy Forza Milan-t. Köszi szépen!
ui. biztos isteni lesz
Én szeretem a roxy-t és ott nincs csomagolási költség meg kiszállítási díj se. És hamar ki is hozzák. A pizzafutárt azt rühellem, egyszer küldtek 2 túlsózott pizzát, még szerencse hogy iszonyat másnaposak voltunk és így mindegy voltde betelefonáltam hogy b@sszák meg.
Komolyan csinálsz felmérést? -
ALI_G
veterán
Valaki tudja a Roxy pizzéria számát amin lehet rendelni?
A (62) 423-496-t nem veszik fel
és a netes rendelés szünetel. -
ALI_G
veterán
Vásárolnék légkondihoz tisztító spray-t, hol, mennyiért, milyet? nem értek hozzá.
Kell egyáltalán ilyen, vagy lehet mással/máshogy?Nokia 5800, független, eladó, cserélhető androidosra.
-
ALI_G
veterán
válasz
gabesz82 #44874 üzenetére
nekünk is van telefon is hozzá, csak azt én nem használom.
Az elején ugyanez volt nekünk is, az a cisco router amit adnak, az a fos, és a gyenge láncszem. Vettem egy routert amire egy-az-egyben át van küldve a net forgalom, ki van kapcsolva belőle minden. Így stabil a net, csak lassú.
szutyok hát.Próbáltam már telefonon arcoskodni, de azt leszarják magasról.
Be kellene menni, de az 1-2 óra is lenne. -
ALI_G
veterán
Mit lehet tenni a retkes T-home-mal, hogy vagy értelmesebb netet/TV-t adjanak ha már egy valag pénzt fizetek nekik, vagy valami értelmes más szolgáltatóra váltanék egy normális szolgátatás reményében.
5/1-es net, TV, telefon 8000 HUF-ot fizetek, a net hulladék, sose lehet annyival tölteni se le, se fel. IPTV folyton megakad, router újraindul, kockásodik...többször telefonáltam már nekik, de leszarják, többször mondták, hogy jönnek megnézni, semmi nem történt.
Át vagyok baszva!!!
hely: újszeged, Temesvári krt. -
ALI_G
veterán
válasz
PowerBuldog #44698 üzenetére
Az engem is érdekelne!
-
ALI_G
veterán
Vennék jó állapotú régi tipusú lemez lejátszót hangfallal. Akár újat is.
pü-t írjatok.
-
ALI_G
veterán
vennék olcsó, akár használt squash ütőt! akár 1-2 labdát is hozzá.
olcsóért, privátba -
ALI_G
veterán
válasz
ErőVarázsló #44276 üzenetére
én is xbox-ra szavazok, ott nagyon profi a fit játék, kalóriát számol meg anyám kínnya!
-
ALI_G
veterán
Hol tudok pólót nyomtatni / szitáztatni / ? és mennyiért?
szumoo> a ha'
-
ALI_G
veterán
vki tudja a Konzolvilág telefonszámát? A megadott elérhetőség nem kapcsolható.
-
ALI_G
veterán
Vki tudja hol kapok legolcsóbban szegeden ezt: [link]
-
ALI_G
veterán
válasz
Ted_Beneky #43901 üzenetére
köszönöm, ez szuper.!
Keresek olcsón navigáció frissítő embert és xbox 360 S okosító embert
-
ALI_G
veterán
Konyha tervet kell készítsek, tudtok valami ingyenes szoftvert ami segíthet ebben?
-
ALI_G
veterán
Navigáció frissítést vállal vki? ocsón!
privátba jöhet.rptr: Samsung-ot ajánlom, ár érték arányban talán legjobb. A plazmák már rég nem fogyasztanak annyit, de biztosan többet fogyasztanak. Viszont a LED-es se fogyaszt sokkal kevesebbet mint az LCD, csak a drágább LED-esnél lehet megtakarítani, viszont sokkal szebb a feketéje.
Amúgy van céltopic is hozzá, ott okosabbak vannak. -
ALI_G
veterán
Vásárolnék Lite-on Xbox 360-as panelt. Kizárólag a panel működőképessége számít, a meghajtónak nem muszáj hogy működjön.
-
ALI_G
veterán
xbox 360 S okosítást tud valaki? pü-be írj!
-
ALI_G
veterán
xbox slim okosítást tud vki?
-
ALI_G
veterán
Hali,
tud vki olcsó síkölcsönzőt? sisakot szeretnék bérelni.
-
ALI_G
veterán
media marktban "szabad" vásárolni olcsó hajszárítót vagy ott gagyit árulnak és inkább menjek a piacra?
szóval olcsó, normális hajszárítót hol vegyek? -
ALI_G
veterán
válasz
macilaci78 #42933 üzenetére
Én is ilyet használok irodai munkára, csak USB-s, lehet újabb, de a desing és a kiosztás is ugyanez.
Szerintem ez egy hulladék, fáj rajta a csuklóm. -
ALI_G
veterán
Hali,
tudtok ajánlani megfizethető billentyűzetet munkára?
-
ALI_G
veterán
Eladó IBM Thinkpad R51 laptop, hibátlan állapotban, eredeti Windows XP-vel, 1,6 Ghz-es Intel Mobile Pentium, 1,5 GB memória, magyar billentyűzettel, 60 GB HDD-vel, DVD RW-vel.
A gyári akksi van benne, 2,5-3 órát bír!Ajánlatokat pü-ben.
-
ALI_G
veterán
Most olvastam, hogy a hardver apró fizetős lesz, remélem ezt a bazárt nem sarcolják meg parciék.
De mennyi looser van a fórumában az hihetetlen. -
ALI_G
veterán
Volt már valaki a KLIN Szemészeti Kft-nél szemműtéten vagy amúgy?
rick4: nekem speciel le van fagyva
-
ALI_G
veterán
Kiadó garázst keresek az újhíd lábánál, írj privátot!
-
ALI_G
veterán
szegedi pc bontót keresek,
eladó AMD 2,5+ konfig, alaplap, proci, hűtő, talán tv kártya is van, de lehet csak digitalizáló, este megnézem. -
ALI_G
veterán
A digi-nek van keresője, hogy hol érhető el internet Szegeden?
xbox 360 slim okosítást tud valaki?
-
ALI_G
veterán
válasz
regvoltrossz #41726 üzenetére
nekem török kávéfőzőm van (dugattyús), finom kávét lehet vele csinálni, gyorsabb mint a kotyogós, lassabb mint az expresso főzők.
Itt sok minden le van írva kávéval kapcsolatban: [link]ErőVarázsló: szép noti, kár hogy nincs rá
pénzemszükségem. -
ALI_G
veterán
HDMI kábelt hol kapok olcsón?
-
ALI_G
veterán
hali,
hol tudok szegeden szmokingot és ruhát bérelni, ésszerű keretek között? -
ALI_G
veterán
Az energiatakarékos izzók közül melyiknek van hasonló világítása mint a hagyományosnak?
2500 K (Warm white) vagy a 2700 K-nak? -
ALI_G
veterán
Az mennyire normális, hogy veszek egy táskát a Mikszáth utcában és egy Attila utcai vetőmag bolt-tól kapok számlát?
természetesen kevesebbről. -
ALI_G
veterán
Digi képkeretet szeretnék venni, olcsób, nincs extra kívánság.
Hol nézelődjek? MM-ben voltam, van is olcsó, de félek h. gagyi. -
ALI_G
veterán
válasz
ErőVarázsló #41061 üzenetére
Cora-ban nem néztem, de sztem Tesco is hasonló lesz, hogy csak szett-ben árulják, nekem meg csak kispárna huzat kellene. JYSK-be benézek még.
thxRick4: akkor ez reklám
NHH-nak mondjuk negatív. Jó hogy X milliárdért készült és az adatbázis egy szar. Régen jó votl.
-
ALI_G
veterán
Hol tudok venni magában kispárna huzatot?
voltam a fekete sas-on egy textil boltban, de ott ilyen öreganyámnak való volt csak.
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Asztrofotózás
- Projektor topic
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest