Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
domerator
üzenetére
Persze nincs vele dolgom, de ez kisváros 1 elégedetlen ügyfél 100-at csinál tudod ez a vidéki élet hátránya. Tudom persze nem kell vele foglalkoznom én már így is többet tettem mint kellene, de szeretem ha rendben vannak a dolgok körülöttem. Ezt mondjuk valószínűleg nem fogom tudni megoldani, de megpróbáltam.
-
_Petya_
őstag
válasz
domerator
üzenetére
Régebben is csak kevés helyen lehetett kapni fali (=tömör) kábelre valót. Most néztem, újabban olyanok is vannak már, amik mindkettőre jók, csak fali kábelre valót tényleg nem látok már, úgy néz ki felváltotta ez az univerzális megoldás.
Egyébként, nem tudom elképzelni azt a szabványos telepítést, ahol szükség lehet arra, hogy RJ45 csatit tegyél fali kábelre...
Petya
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
domerator
üzenetére
Kb. 90-95%-a mentve van.
Az új sztorikhoz már nincs lelkierőm billentyűzetet koptatni.Kb. tegnap volt Sangháji
ferdeszemű sárga nigggggggerekkelkínaijómunkásemberekkel több, mint 2 órás esetem... Sikítok és kitépem a hajamat azonnal, ha eszembe jut és nincs egy liter viszki a kezem ügyében. Az ilyet már nem lehet leírni, csak stand-up comedy live-show-ban előadni hulla részegen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Eredeti játékok OFF topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen házat vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SoundBlaster X-Fi
- Mikrofon topic
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
filóztam is rajta, hogy minek kéne neki, talán nyitott számtech helyett gumis műhelyt? ismerősnél csak Playboyból kiszedett plakátok vannak mindenhol. pl. wc ajtó teljes felülete belülről