Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
viragdani01 #5 üzenetére
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
Luck Dragon #2 üzenetére
Nem, bocs és köszi a jelzést, ott én fogalmaztam hülyén, ki is vettem a mondatból az aláhúzott részt. Csak 12/256 GB van a Pro modellből, szóval az a legolcsóbb és a legdrágább változat is.
-
kbyte1024
veterán
Már megrendeltem egy kéket. Várom,hogy itt legyen
nekem szimpik a gyártó,a frissítések jönnek,pörgős,pattogós a rendszer és brutál jó az üzemidő.
-
Garada
őstag
3a ütős lett ezzel a színnel és kamera elrendezéssel, a Pro az valami borzalom, nekem eléggé átgondolatlannak hat.
-
Phone (3a) Pro viszont csak egy hét múlva, március 11-től lesz megvásárolható és ott 186 500 forintot kell majd a legolcsóbb változatért fizetni.
Lemaradtam valamiről? Lesz belőle másik változat is? Azt hittem, csak a 12/256 GB-os verzió lesz csak érhető.
-
Ádám16
addikt
Nagyon jó ez a kék, jó a dizájn. Szerintem jól sikerült mindkettő, de a Pro-ra nem fizetnék rá csak a kamerák miatt, annyival elvileg nem lett jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Phone (3a) kifejezetten pofás a kék színben, a Phone (3a) Pro hátlapját viszont határozottan szoknia kell a szemnek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Villanyszerelés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One mobilszolgáltatások
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256gb független, bontatlan
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 (Cn) kék csak kicsomagolt
- LG K41S 4G kártyafüggetlen + dual sim okos készülék, jó állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- Samsung Galaxy A12 4+4 GB RAM kártyafüggetlen + dual sim okos készülék, újszerű, AKCIÓS ÁR!