Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz pn4hvq #45229 üzenetére
Igen, ezen en is izgulok. Elvileg kozel lesz, de meg eppen be fog ferni. A gyakorlat meg par napon belul kiderul.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz pn4hvq #45231 üzenetére
Igen, en is neztem, hogy vannak ilyen felhokarcolo-stilusu ramok, ott mar nem igazan erdemes leghutesben gondolkodni, mert gyenge proci melle nincs sok ertelme, eros procit meg huteni kell, de a megfelelo leghuto + azok a ramok biztos nem fernek el, marad az AIO.
De ujabban ugyis az a divat. Nekem is csak azert nem lesz, mert ha valaszthatok, mindig a leghutesre szavazok, ilyen maradi gyerek vagyok. Aluborda+venti, ott sok gond nem lehet."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
PROTRON
addikt
válasz pn4hvq #45860 üzenetére
De Te arra gondolsz hogy bárki is ellenőrzi az ilyen dolgokat egy laikus kisvállalkozás esetén.
A laikus kisvállalkozás csak bekapcsolja aztán jólvan az úgy a sarokban.Nincsenek ilyen logolási-értesítési dolgok bekapcsolva, mert nem is gondolja mezei villamos tervező hogy megvesz 4 db wd NAS-ba szánt vinyót és minimálisnál is kisebb használat mellett folyamatosan ellenőrizgetni kellene. xD
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest