- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
válasz
cbmfan #45968 üzenetére
Nekem van ilyenem a gépben. Nem valami acélos a sebessége, hangos, és az enyémet egy WD külső házból vettem ki. Hátrány: sata tápkábellel nem indul, mert valamelyik lábat szigetelni kéne. Egy molex-sata átalakítóval tökéletesen működik. Ettől eltekintve hiba nélkül teszi a dolgát. Mint információ.
-
pn4hvq
senior tag
-
pn4hvq
senior tag
válasz
macilaci78 #45837 üzenetére
Jó-jó, de érdekel a teleregény további fejezete: összehoztad az ügyvezetővel, hogy el ne szalasszátok az év üzletét?
-
pn4hvq
senior tag
Nálunk valamelyik BeQuiet hűtő van, szemre az általad választottnak is hasonlóan van rögzítve a ventije: egy acél rugós feszítő, amit a lamellák közé tudsz behelyezni. Én megnéztem, lehet rögzíteni feljebb is a ventit (1, 2, x lamellával magasabbra), bár vélhetően a hűtés hatékonysága romlana és hülyén is nézne ki, de ha a ramot alá akarom tenni, feljebb kellene tenni, hogy beférjen.
Hozzáteszem, nekem is ilyen ram van a gépben, ez még alacsony fajta. A gyerekében valami gskill nemtommi van, az jóval (saccra 4mm-rel) magasabb. A Corsair befért a hűtő alá az eredeti pozíciójában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 27% számlával! HP Omen 17 GAMER Notebook! i7-13700HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Cambridge Audio Dacmagic DAC Kiváló állapot, dobozában!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest