Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• net84

őstag

éljen a szabadság! :DDD csak azt tudnám, hogy miért vagyok a munkahelyemen :F

A júzerek pedig kezdenek teljesen behülyülni...
    Délelött hívott egy ismerős, hogy mondjam már meg neki, hogy miért van az, hogy XP betöltéskor megnyitja autómatikusan a dokumentumok mappát...hát az összes ötletemet kilőttük, nincs bent a registry-ben semmi, az indítópult és az msconfig is üres. A rendszer friss telepítésű...Ötlete valakinek?

Holnap munka után (mert ahogyan kinéz, holnap is dolgozhatok) pedig mehetek mobil internetet telepíteni asztali gépre, mert egyik vonalas szolgáltató nem volt hajlandó netet bekötni a házba, mert egy embernek nekik nem éri meg. A Vodkafonos nettel szívtam 2 órát korábban, majd javasoltam, hogy inkább adja vissza, vagy vegyen új gépet...most a tmobájl kütyüjével kell próbálkoznom, illetve úgy kell megcsinálni a gépet, hogy menjen rajt - végre eljutottunk oda, hogy a gépbe is bele lehessen nyúlni.

Kb. negyed órája érhettem be dolgozni, amikor bejött egy rendszeres ügyfelünk, hogy cseréljük ki neki az alaplapot a gépbe, mert ami bent van, az szar, túlmelegszik, és fagy vele a gép...egye fene, kicseréltem, de amit itt levágott - neki más típus kell, jobb, ráfizetni nem fog, sőt semmit sem hajlandó kifizetni.
    Természetesen ugyanolyanra cseréltem ki, annyi külömbséggel, hogy gyárilag aktív hűtő van a lapon. Azóta nem fagy, igaz korábban sem fagyott nálunk, csak most már látszott a lapon, hogy melege volt, a matrica megbarnult és lepöndörödött az aljáról...

Nem lenne senkivel semmi gond, ha nem lennének kötsögök és ilyen akaratosak, hisztisek mostanság az emberek.

Ja! és vasárnap még hívott egy "kedvenc" ügyfelem, hogy nem megy a net a gépen, fejböl megpróbálta elmondani a hibaüzenetet...
    - hááát! valószínüleg benyelt valami virnyákot, be kellene hozni hétfőn, és megnézem, ha minden jól megy, akkor hétfőn készen is lesz, mert én keddtől szabin vagyok.
    -hú-há-é-hő...vigyem be?
    - jó volna! Ha el is megyek, akkor is csak annyit fogok tudni csinálni vele, hogy megállapítom, hogy újra kell telepíteni vagy csak írtani kell, de egyik sem oldható meg a helyszínen, ezért mindenképpen a szervízbe fog kikötni.
    - hááááát jó! akkor beviszem. De újra kell telepíteni?
    - nem biztos, de lehet...

Érezhető volt a hangján, hogy nem tetszik neki a módszer, de nemérdekel. Igaz nem is ért be vele, van egy olyan sejtésem, hogy megint elhívta egy ismerősét és megoldotta neki. A multkori után is 3 napomba került, hogy életet leheljek be, és legalább valami minimális adatot tudjak menteni...nembaj! csak megtanulják idővel, ha mindig duplán kell fizetniük...

Új hozzászólás Aktív témák