Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulcsi
tag
ebben a megveszem máshol nekem az a kedvencem h jó hogy megveszi máshol de mivel errefelé lakik hozzánk jön be ha baja van a géppel de ha mondjuk (90%) le van ragasztva akkor nézünk rá hogy bocsi vidd oda ahol vetted és akkor megkérdezi - MIÉRT hát azért mert nem lesz garis és kimegy idegesen hogy mst viheti a város másik felébe mert ott olcsóbb volt 5ezerrel így meg oda vissza furikázik kocsival vagy rosszabb esetben metróval csak mert 5ezer forint számít
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
george11 #898 üzenetére
Nekem igen. Egyik felén qtyarágta kábelem is van, (a másik csait még fel tudom használni) forrasztani tudok, a cégnél villany is, meleg is van, már csak azt kell eldönteni, hogy megéri-e, mert ha sokat vol ki-be cimbálva, akkor a fiók csatlakozója is rendesen oda lehet...
Asszem mégis inkább vennék egy újat, a régit meg elajándékoznám olyan valainek, akiből kinézen, hogy bemegy egy boltba bele való kábelért... -
george11
addikt
válasz
Sándor -P20- #897 üzenetére
1400Ft egy vatta új mobilrák. Nemtom megéri-e szenvedni vele
-
george11
addikt
-Jónapot !
-Jónapot, miben segíthetek?
-Mobilrackbe keresek ide kábelt.
-belülre?
-Igen azt a rövidet.
-De annak a másik vége rá van forrasztva a csatlakozóra.
-Nembaj azt meg tudom oldani, van vagy nincs?
-Nincs.
-Viszlát. -
TheReMiXeR
senior tag
-Használt cuccokal foglalkoznak?
-Nem, semmilyen használt termékünk nincs...
-...és használt monitorjuk sincs?
-Az sincs, ha nem foglalkozunk használt termékekkel...
-Pedig nekem besz@rt a monitorom és nem akarok újjat venni...
-Új LG 17''-os sík moncsi 26ezer 3 év garival...
-ááá az sok a gépet a monitorral együtt 16ezerért vettem 2001-ben... szal akkor biztos nincs használt monitor?
-...de van, az én 19es LCD-m eladom 50ért...
-...na ne vicceljen... viszlát...
NoKomment... -
net84
őstag
válasz
#64791808 #888 üzenetére
már nagyon rég óta nem lehet 100%-osan megélni a ''vas'' eladásból...ha mégis, le a kalappal az elött a kisker elött
Mi is hatalmas technikai és emberi erőforrást biztosítunk a szerződéses partnereinknek a kiszolgálására.
Vas eladásánál pedig tény, hogy kell foglalkozni a nagy cégek termékeivel is. Az átlag felhasználók és kissebb cégek, iskolák még mindig (legalábbis mifelénk) a szerelt gépeket kérik...
A notis részhez kapcsolódik is egy történet, ami két napja nálam kiverte a biztosítékot.
ü - laptopot szeretnék vásárolni
é - milyen elképzelése van? ár, teljesítmény? vagy van esetleg konkrét típus?
ü - hát 2 típust választott ki, és érdekelné az ára ... (itt jött a két típus)
közöltem vele az árakat
ü - egy hét alatt ennyit emelkedett az áruk? mult héten mikor telefonon kérdezte az olcsóbbikra a kollégája 313.900 forintot mondott... (én olyan 350k körüli árat mondtam neki bruttóba)
é - egy kis türelmet kérnék rákérdezek a kollégánál
kolléga egy cseppet már ideges volt, mert egy kicsit elhavaztunk a munkával, kolléga emlékei szerint 5 százalékkal olcsóbban ajánlotta ki...közöltem vele az új árat, ami dorván 320k-ra jött ki.
ü - ez már közelít a múlt heti árhoz. nincs esetleg kedvezmény a visszatérő vásárlónak? Az előző laptopomat is itt vettem. (mellékesen megjegyzem, hogy sem kolégának, sem nekem nem volt ismerős - nem valami gyakran járhat ide)
é - ez már a kedvezményes ár, ez alá nemnagyon tudunk lemenni.
ü - de az interneten egy webshopban talált jóval olcsóbban, de hát, ha olyasmi áron maguk is meg tudják hozni, akkor inkább itt venném meg
é - sajnos ennél lejjebb már nemnagyon tudunk menni (a beszerzési bruttó árunk kb 10k-val volt olcsóbb, mint ami árat ő mondott)
é - ha ilyen olcsó és le is tudják szállítani, akkor náluk kell megvenni
ü - hát akkor az lesz, mert ez drágatedd azt! csak nehogy utánna meg hozzánk futkozz, hogy ezt kellene, meg azt kellene megcsinálni
egyszerűen nem tudunk versenyezni egyes webshop-os árakkal...de nem is akarunk. aki meg akarja onnan venni, tegye meg, olyan jó árat úgysem lehet neki mondani, hogy ne onnan rendelné.
Amultikkal viszont már lehet versenyezni, mert hála a jó égnek egyre többen rájönnek arra, hogy ''nem mind arany, ami fénylik''
közel azonos árért szolgáltatást és szaktanácsadást is kaphatnak...igaz nem szivesen rakok össze olyan gépet, mint amit a MM is most akcióba nyomat a 15''-os a 16ms-es TFT-jével -
george11
addikt
válasz
#64791808 #888 üzenetére
Szerintem inkább arról van szó, hogy a régebbi időszaknál nagyságrendekkel több bolt van városonként, így a forgalom is boltonként kevesebb.
A másik dolog, hogy most van a sulinet suxpress vége. Mindenki sulinetes gépet akar(bár nálunk már jó ideje nincs sulinet), így mennek oda, ahol van komplett gép bulinetre, és megveszik azt.
Jövőre azért ez meg fog változni. -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
#64791808 #888 üzenetére
Ezzel tökéletesen egyet tudok érteni.
Eddíg minden bővítés ami a gépembe került, új, garanciális alkatrész lépében realizálódott. A jövőmet tekintve, sajnos ennek egyenlőre vége.
Most még csak kollégák, ismerősök számára, tippet adni nézegettem az aprónetet, de bármennyire nem tetszik, és is oda fogok kényszerülni.
Pedig nagyon nem akarom... -
törölt tag
válasz
TheReMiXeR #886 üzenetére
én nem teljesen erre gondoltam.
1., A gazdag, nem IT userek rábízzák a PC kérdést egy nagy cégre, és IBM-et, Dell-t, stb-t vesznek.
2., A gazdag menedzser-style emberkéknek laptopjuk van.
3., A szegényebb, de IT-s emberkék kéz alatt üzletelnek.
Satöbbi satöbbi, a lényeg, hogy a PC-kiskereskedések forgalma csökken, mert szűkül az a réteg, aki ott kénytelen gépet venni, mert nem PH-zik/apronetezik de nem is brandet vesz.
Hogy érsd: hány gépet adsz el egy hónapban? Szorozd meg hárommal, egy laptopkereskedés annyit. Az emberek anynira elszegényednek, hogy mindenki keresi a kiskapukat, mert nincs pénze 200 ezret adni egy kéz alatt 130-ért kapható gépért. Ennyi.
A PC haláláról meg szó nem volt.
Viszont a rádió jó -
george11
addikt
válasz
Szten Márs #884 üzenetére
Én csak annyit mondtam, hogy nekem volt már nem 1 AMD rendszerem, sőt most is azt használok éppen, sőt el is adtam már jópárat(főleg az Athlon XP/Barton időkben), és érdekes módon nem fagynak, hacsak nincs valami HW hiba.
Aztán igyekeztem másfelé terelni a szót, mert elég parttalan vita lett volna
Teljes kikészülök az ilyentől, mikor látott egy jó P4-et, meg egy rossza AMD-t, és ebből levonja a következtetést, hogy az AMD szar -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
#64791808 #885 üzenetére
Egyszer megszűnik majd a gépjárműipar mert felváltja más... de ennyire ne ugorjunk előre az időben. Tény, hogy sok helyen már régóta a számítógépek halálát híresztelik.
Ez volt 2 éve is mikor az első MédiaCentert meghozta a főnök, hogy nézzük meg, mert ez a jövő... Lehet, hogy ez a jövő, de 2 év után sem ismerek egyetlen egy olyan embert sem akinek pl. ilyen ''jövőmasinája'' lenne...
MédiaCenter előtt (5évvel) meg az volt a szöveg, hogy eltűnnek majd a deszktop pécék, mert majd mindenkinek laptopja lesz. Ja, csak amikor a vevő láptopot nézeget és levezetem neki, hogy egy jobb asztali pc árát 2x kell megszorozni (minimum) hogy jó lábtóóópja legyen olyankor mindig az asztali gép mellett döntenek...
Addig amíg nem tudja mindenki megvenni az új iMac-et 24''-os kijelzővel addig a MédiaCentereknek, a Laptopoknak és az asztali - Boltban összerakott - gépeknek is van jelenük és jövőjük.
Márpedig valszeg ez egy ideig még így lesz... mert a tömeg még nem képes kitermelni a jövőt... -
george11
addikt
Nekem szombaton ismét elmagyarázta egy kedves ügyfél, hogy az AMD az nem jó, mert fagy
Kérdezem,hogy miért is fagy, vagy hogy kell ezt elképzelni?
Hát ugyan azokkal a programokkal ,mit Ő használ, az összes AMD gép fagy.
Most erre mit lehet mondani?
Ha bólogatok, akkor magam (is) minőstem, ha meg nem,akkor elkezd vitázni.
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Egy ismerősömnek adtam tanácsot notebook vásárlás ügyben, és a beszélgetés egy részletében kifejtette, h miért nem jó neki az xyz notebook:
es az a rosz benne hogy nem core 2 duo hane windows media player 2005 -
Necc
addikt
Nem vagyok nagy előadó művész, de azért én is hallottam pár hülyeséget egyik haveromtól aki az euronicsben dolgozik.
Vevő: kő pécé Underground kettőre /akkoriban az volt a menő/
haverom mutatott neki egy remek kis gépet 150.000Ft-ért amin csutkóra levett grafikán 640×480-ban éppenhogy szaggatás nélkül elment a gem, a vevőt egy cseppet se zavarta a szar grafika sőt fel se tűnt enki, de ő ''pró gémer''
Idő közben a bót átalakította palettáját egy morzsányival jobbra, és már raknak a gépekbe valami k***a szar végéát, de mégsem integráltat... éppen benéztem hozzá mert unatkoztam, néztem a kínálatot, jót nevettem az ár/érték arányokon. Néhány gépben már oldalt a procihűtőnek lukak voltak kivágva, gondoltam belekukucskálok a gépbe... nézem: Videokari: Asus xyz belenézvén a gépben egy passzív borda látszódott, ami oldalról nézve az MSI feliratot adott vissza, az alaplap (Asrock) passzolt, de a típusa nem, és a legdurvább: Intel Celeron volt megjelölve és a hűtőn ott vigyorgott az AMD logó
láma userek kérdeztek ismerősömtől:
- a számítógépre lehet menteni?
- beleraktam a floppy meghajtóba egy darab papírt és nem olvassa be a meghajtó!
- mi az a hangkártya?
- a PDA-n elfutnak a windózos játékaim? páldául a legújabb karbon? -
Rover623
félisten
válasz
dvdbackuper #876 üzenetére
Öreg csóka bemegy a boltba, asszonypajtás az oldalán...komoly tudományos fokozatok az öregnél, nyomtatási gondok, windows gondok...
Szaki kérdezi: ''Word alatt dolgozik?''
Mire a bátyó kis töprengés után: ''Nem...a második emeleten''... -
Calibos
addikt
Mi lenne ha ez a oldal megint arról szólna amiről szólnia kellene
-
Hequila
őstag
Azt hiszem félreértettél (illetve én nem írtam le), nem retkes és büdös vagyok, hanem szakadt. Pufajkában (igazi, zöld) járok, ami idősebb nálam, szakadt bakancs és kopott nadrág, mindez tetézve egy elrongyosodott sapkával.
Szóval én erre gondoltam, mert látásból sokan engem is csövesnek titulálnak (a vonaton érdekes mód az a kabin telik meg legutójára, amelyikben én ülök).
-
TheReMiXeR
senior tag
Én spec tudom 1-2 vevőről, hogy mi a hobbija...
Az egyik lovakkal foglalkozik és erősen szivarozik...
A másik meg szereti a hagymát nyersen zsíroskennyérrel fogmosás nélkül...
Ilyenek vannak, de ugye nem vagyunk egyformák. Attól mert valaki nem szeret fürödni még lehet ''szakember''...
Egyébként én sem csípem az ilyet. -
g@bo
nagyúr
gondolom ha vacsorázni mész az asszonnyal, sem mész el retkesen.
ha vásárolsz, miért kell úgy kinézni mint egy kukabúvár?
azokról már nem is beszélek, akik hamburgert majszolnak, csepegtetik az asztalomra a kecsöpöt, és teli pofával kérdezgetnek.
csak nekem kell a tiszteletet megadni, mert a vevő az első... -
george11
addikt
válasz
anjani182 #867 üzenetére
Ha neked így jó, akkor : [link]
De attól, hogy megadom a webcímet, nemtom kinek lesz jobb
Nem szánalmas dolog ez, elvileg az alapelvek tiltják, másrészt, az érintettek, akikről a történetek szólnak, így elég jól be tudják azonosítani(ha véletlen ide tévednek), hogy jártak-e a boltban, és nem vagyok benne biztos, hogy ők is csak poénnak fogják fel a leírtakat.
Szóval szerintem ezt a bolt megnevezősdit talán hanyagoljuk, ha 1 mód van rá.
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
válasz
anjani182 #867 üzenetére
Ha vmelyik olvasónak az itt leírtak ellenére megtetszik valaki, majd megkéri a kezét priviben...
Amúgy engedtessék már meg minden fórumozónak az anonimitás...
Vagy a többi 70-80.000 fórumtársunktól is elvárod hogy beírja ide iskolája, munkahelye, stb. címét...mert ha nem, akkor szánalmasak...? -
anjani182
őstag
válasz
george11 #865 üzenetére
szvsz te se szólalj meg, aki nem vállalta magát..meg itt még jópáran, nem merik megmondani hol dolgoznak, csak a történeteket mesélik, inkább az ilyenek bujjanak el, és éljenek a maguk kis nickje mögött, szánalmas...
bocs, ha durva volt, de ez a véleményem...
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
Nem hajlok részre, félreértés ne essék, de nem tudtam kihagyni a cégbejegyzéses poént! Ha számodra nem tűnt annyira poénnak, elnézést érte.
Egyébként engem is idegesített, amikor elkezdték írogatni, hogy ki milyen géppel kezdte... és még csak OFF-ba se rakták. Egy kis pucolás valóban nem árt a topicnak.
A továbbiakban megpróbálok nem offolni. -
Racecam
nagyúr
Ha esetleg megtennétek, hogy részlehajlás nélkül visszaolvasnátok, akkor kiderülne, hogy a topic kezd hasonlítani egy Help Desk-re, az egy smiley-s hozzászólásokról nem is beszélve.
Gondolom a topicnyitó nem erről álmodott, amikor megnyitotta,
Tartsuk tiszteletben a szándékát! -
eziskamu
addikt
Miért, aki elad(ni szeretne), még ha ideiglenesen is valamilyen számítástechnikai eszközt, és eközben érik kellemetlen dolgok, az már nem is írhat ide? Amúgy az igaz, hogy túllőttem a célon a konkrét nick közlésével (ezért magam kérvényeztem a törlést, de megelőztél), de ezt az általános megszorítást, amit említesz, tulzónak tartom. Valamint egyes történetekben, maga az eladó nem volt korrekt, és körültekintő, amit szerintem érdemes kritizálni, akár egy kivülálló részéről is. Szerintem igenis szükség van a másik oldal szabad véleményére is ebben a topicban.
-
Racecam
nagyúr
Tartsuk be a topicnyitó kérését, és csak ''valódi bótosok'' írjanak a topicba.
Továbbá visszaolvasva is rengeteg ''idegen'' OFF-ot találtam, ha lesz időm talán ki is takarítom, de ezt jó lenne sürgősen befejezni, mert a topicot nem szeretném zárni, így az érintettekkel szemben más megoldást kell alkalmaznom... -
monstre-nak igaza van, és különben is a topic nem erre van, nem itt kéne OFFolni. ezt értem azokra a help request kérdésekre is amiket itt láttam feltenni...van külön topic azoknak, tessék átfáradni.
-
Digital
addikt
válasz
bolondember #847 üzenetére
-
Digital
addikt
Azt mondta ma egy pali,hogy csak márkás notikkal foglalkoznak,Gigabyte-al nem
Szerintetek kedves boltos fórumtársak ez valami gagyi low end noti volna -
Sándor -P20-
senior tag
- Ja és van valami olyan speciális cucc, amivel 5.25 helyre be lehet rakni vinyókat!
- HDD beépítő keret, 480Ft
Megmutatom. Nagyon speciális....
- Wow! Jövő héten viszek majd kettőt...
-------------------------
Rosszul csináltad. Mutattál volna neki egy ilyet: [link] örömében kapásból vett volna belőle kettőt...
Szal elég speciális a cucc, és 5.25-ös helyre fér be. Sőt ott helyben eladhattál volna neki egy komplett rendszert is, hogy használni is lehessen....
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
válasz
george11 #823 üzenetére
jaj, hát ilyen van sok.
bejön mesüge.
tft monitor kéne neki.
ránézek, látván a retkes nadrágját gondolom valami olcsóbb...
belinea 17 colos 40 bruttó.
á, neki samsung kell.
ok, samsung xyz 17 colos, 5x bruttó.
de neki 19 colos kell.
ok, samsung xyz 19 colos, 6x bruttó.
hány milisecces? 8 mondom.
nekem 4 ms kell.
az is van, samsung xyz 4 ms 7x bruttó.
fekete?
nem, szürke.... ya, neki teljesen fekete kell..
és igy tovább.
a végén nem volt neki semmi jó. megkérdeztem azért:
nehezedre esett volna, teljes mondatban megkérdezni, van e samsung 19 colos teljesen fekete moncsi 4ms 3 év garral bruttó 20é raktáron?
büdösbunkó.
az ''olcsóbb van'' xarrágó rendszeres. -
ML320
senior tag
válasz
Sándor -P20- #833 üzenetére
Szerintem engem tesztelnek
Mai adagon is túl vagyok... Mozgássérült a srác, csak hozzánk tud bejönni...
Valami nagyon speciális Zalman hűtő kell neki, meg még speckóbb Termálték, de az is kérdés, miért nincs az árjegyzéken DDR3 memória...
Mondom, egyenlőre csak VGA-n...
- Nem, létezik!!!
- És mibe rakod?
- Hát van már DDR3-as alaplap is!
- Pontosan?
- Már tesztelik!
- Milyen procihoz?
- Hát olvastam, hogy van, de az lenne a kérdés, hogy milyen processzorhoz lesz az az alaplap...
- khmm... KRVNYDT...
- Ja és van valami olyan speciális cucc, amivel 5.25 helyre be lehet rakni vinyókat!
- HDD beépítő keret, 480Ft
Megmutatom. Nagyon speciális....
- Wow! Jövő héten viszek majd kettőt...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
És vagy fél órán keresztül itt volt... -
Messa
tag
Sziasztok!
Bár nem vagyok számtech boltos és a storym is inkább mobiltelefonos,de gondoltam itt ti is jót derültök rajta.
Ismerősöm kedvese a Vod@fon-nál dolgozott értékesítőként. Egyszer bejön egy öreg néni a boltba és mondja,hogy ő egy ''brútuszos'' telefont szeretne vásárolni az unokájának karácsonyra -
Rover623
félisten
válasz
anjani182 #838 üzenetére
Mielőtt leszólnátok, én csináltam a honlapot e107-es rendszerben, nem komoly de jobb mint, ami akkor volt amikor odakerültem...
Segítek hogy még jobb legyen: a CO-RUN már egy ideje GO-RUN...
P.S.:
Egyébként igen...
Félek hogy elkezdenek bejárni hozzánk olyanok is, akikre nem vok kíváncsi...
Aki megérdemelte, az megkapta a címet priviben és boltoltunk is...igaz, egy kezemen meg tudom számolni az eseteket... -
anjani182
őstag
féltek belinkelni hol dolgoztok?
[Szerkesztve] -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
#64791808 #828 üzenetére
Nekem a héten volt, hogy bejött egy pasi 45-50éves és nem tud dvd-re irni.
Itt a gépe és behozná, hogy mutassuk meg neki...
...a következő dolgokat :
- gyári dvd másolása
- divx-ből dvd készítése
- saját videó anyag dvd-re kiírása...
Nos, ha valaki csinált már egészen véletlenül ilyet, az tudja, hogy nem 1-2 program ismerete kell hozzá és nem 2 perc alatt lehet elsajátítani. Pláne ha sügér az illető, azaz éppen hogy csak a gépet tuggya bekapcsóni.
Mondtam neki, hogy iratkozzon be egy tanfolyamra, mert mi ilyet nem vállalunk...
Több órás kattingatás lenne és valszeg csak az 1/10-e maradna meg a fejében...
Erre sértődötten távozott...
Pedig milyen jó lett volna, óránként 2-3ezer Ft-ért elmutogattam volna a dolgokat... -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Sándor -P20- #822 üzenetére
No ez az, hogy utána még mennyi időt elb@szik az ember...
Amúgy az a Mercury amit most lehet kapni mint legolcsóbb termék az k@ki.
Ez valami új förmedvény.
Egyébként utoljára egy médiacentert láttam tv tunerrel jól digizni...
...illetve az én plextor usb-s eszközömetamivel nem kell még órákat pötsölni utána és csak 18-20K volt egy féléve mikor még lehetett kapni...
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Szerverkarbantartási munkálatok folynak... sajnos ez is pc
-
eziskamu
addikt
válasz
Sándor -P20- #833 üzenetére
Bocs mi az a camis fimus ?
-
Sándor -P20-
senior tag
Nem gondolod, hogy ezek a szimpla szivatás kategóriába tartoznak..
Szal nem téged szivatnak, (közvetlenül) hanem a haverok bedumálnak a szerencsétlen emberkének valami esztelen baromságot, hogy azzal menjen a boltba...
Szal mint annó a reszelőzsír, vagy amikor felírták az inasnak egy pappíra, hogy menjen el a gyógyszertárba canis fimus -ért.... -
Solad
addikt
válasz
belaazallat #824 üzenetére
regifajta fenykepezobe filmet [link]
bazz csak egy hsz-t kellett volna tovabb olvasni
Szoroban vs abakusz: a szoroban osszetettebb es okosabb
sz:[link]
a:[link]
en legalabbis igy tudom. anno meg tanultam is szorobanon szamolni, de inkabb mindig csaltames kiszamoltam fejben a cucccot aztan meg ''kiirtam az eszkoz kijelzojere'' es meg gyorsabb is voltam mint a degeneralt osztalytarsak
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
válasz
#64791808 #828 üzenetére
Szerintem(legalábbis ez nálam eddig bejött) a legjobb. ha azt mondod, h most nem érsz rá, majd később elmondod. Úgyis keres vki mást, és akkor te mentesülsz a feladat alól. Persze nyilván ez boltban nem műkszik, de privátban meg lehe próbálni.
(#829) ML320
Olyanokkal kereskedek, ha esetleg rendelni szeretnél, írj privátot
[Szerkesztve] -
törölt tag
Háj mindenki!
Olyan kérdésem van, hogy kinek mi a tapasztalata: a fullosan hozzánemértő usert hogy lehet leszerelni, ha hülyeséget akar? Ezekre a mutasd meg, hogy kell internetezni, hogy kell e-mailezni, stb stb.
Szóval ha valaki 5 perc alatt akar megtanulni kb 300 oldal írott szövegnek megfelelő gyakorlati tudást, akkor azzal mit lehet csinálni?
A kérdés vérkomoly, tehát tudom, hogy agyon kéne verni, de azt a törvény bünteti. -
BlacKSouL
addikt
válasz
belaazallat #824 üzenetére
Ne viccelj már, hát egyértelmű: 110-es filmformátumú film
De vicc nélkül: [link] S hogy miért telefonkagyló? Szerintem jobban el sem magyarázhatta volna: [link]
Nektek nem volt gyerekként? Pedig amúgy nem is egy komolytalan dolog, nekem is volt, minigéphez, most elő is szedtem. Dobjak fel képet a szerkezetről? Nagyon súlyos
[Szerkesztve] -
belaazallat
addikt
Hali!
Vevő: Jónapot! filmet keresek?
Én: milyen filmet? DVD, VHS, fényképező? Diafilm?
Vevő: Őőőőőőő, Olyat aminek telefonkagyló alakja van!
Én.
Van vkinek sejtése mit kereshetett? Megfejtéseket, ide kérem! -
george11
addikt
válasz
''Majd el felejtettem. Rádió miért nem megy? Az oldal sem jön be..''
Dettó nálam sem. Ez tűrhetetlen állapot(kínomban John Digweed-et hallgatok
)
Tessék szépem megcsinálni, mert majd jönnek az elvonási tünetek.
De, hogy ON is legyek :
Csóka bejön:
Jónapot kívánok!
Jónapot, miben segíthetek?
Házak érdekelnének engem.
Rendben, melyik lenne a szimpatikus(kinnt van a pult tetején vagy 20 féle)
Öööö, hát nem is tudom, az mennyi?
15.000
És az ?
12.000
És amaz?
5600
Na ez ment egy darabig( kettő kivételével mindet végigkérdezte), aztán végre rákérdezett:
És melyik a legolcsóbb?
2500Ft, de az nincs kitéve, mert már nem volt neki hely.
Na az pont jó lesz, azt kérem.
Kérdem én: miért nem tudja azzal kezdeni, hogy egy olcsó ház kell neki? Akkor talán nem kérdezte volna a Chieftec/Casetec/Aerocool házakat ...
Végülis a mai forgalom mellett belefért a dolog, de azért -
Sándor -P20-
senior tag
válasz
TheReMiXeR #821 üzenetére
Most mé szidod a Mercury csodát...
Nekem is az van, és évek óta csodásan dolgozik, szinte zero frame eldobással, (2-3 óra felvételbe csúszik be egy-egy eldobott kocka..) pedig aztán megy rengeteget. Igaz nekem a Phillips csipes förmedvény van, de azon kívül hogy nem sztereó, semmi pénzért nem cserélném L.
Kompozit bemenetről + egy gagyi videóval simán digitalizálok..
Az igaz, hogy PICVideo M-JPEG 3 -as kódekkel rögzítem aviba, és a cuccost utána szoktam VDubbal, gatyába rázni. Hang elcsúszás korrigálása, Reklám kioperálás, STB... + kép korrekciók, hang tömörítés, szal utána még pár órát elgazsolázik rajta a masina...
Mod: Majd el felejtettem. Rádió miért nem megy? Az oldal sem jön be..
[Szerkesztve] -
TheReMiXeR
senior tag
Nálunk meg Celeron 3000+ -os...
Ma kegyetlenül éreztem magam.
Emberem bejön, hogy digitalizálót keres.
Hoppá, mondom ez az én emberem mert én is foglalkozom ilyesmivel...
Táskából elő Sony hendikem, régi valami vhs-c vagy mia csöcsöm...
''No ezt akarom rákötni a digitalizálóra''
No, mondom és kb. mennyit szándékozik fordítani az egészre?
''7-8ezret''
Úúúúh, ilyenkor mindig leülök magamban egy picit, kifújom szép lassan a levegőt...
''Neki azt mondták a másik boltban, hogy ez simán működik''
Mercury valami 6-7ezres tv tuner aminek még bemenete sincsen...
Elmesélem neki szépen mit miért és hogyan lehet csinálni...
Már többi vevő is szenvedett az értetlenség láttán...
A végén elvitt egy csodakütyüt, mer az majd jó lesz...
Mondom, ez csak videó cédét képes ''gyártani'' végeredményként...
''Nem baj, az pont jó lesz...''
Na akkor vigyed és várd ki a tömörítések végét amit természetesen majd jó kis frémdobálással is megtűzdel majd az ál-realtime felvevő ketyere...
Anyám
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
Legelső számológépem az oviban volt, ilyen kis szines golyókat kellett tologatni rajta...
-
- iSO -
tag
Hááát nem tudom... Én csak ahhoz viszoníítok, hogy megvettem a 486 dx120-at 96 ban.
Utána volt 5x em utána SOKKAL 200 mmx@233
És utána lett Celeron A 300@450-em
de ezek között évek teltek el !
És a celit anno megjelenése után nagyon hamar megvettem.
Szal nekem is sántít az időpont !
iSO -
HavocS
senior tag
Voltam vásárolni a pixelshadermonitoros helyen
Előttem egy család ment be (jézusom, gondoltam, csak egy gamepad kell, de ez legalább fél óra lesz), amint kiderült, nyomtatópatronért... persze kérdezték tőlük a patronszámot, a nyomtató típusát, csak annyit tudtak, hogy fehér
Anyuci mondta, hogy na akkor viszünk egyet, de a srác rutinos volt, mondta, hogy jó, de ha rossz, nem tudjuk visszavenni. Megkérdezte apuci, hogy na de mégis mennyi a patron? Hát, 600-tól 10 000-ig. Na akkor nem veszünk mégse
A gamepadet mondjuk kicsit benéztem (logitech dual action), mert azt hittem, hogy támogatja a vibrálást (sőt, a srác is azt mondta), de közben kiderült, hogy mégsem. Persze valószínűleg az zavarta meg őt is, hogy a neve meg a kinézete is nagyon hasonlít a Playstation 2 irányítójára... de az durvább, hogy én meg előtte 1 órát nézegettem a logitech honlapját, mégse vettem észre, hogy egy kanyi szó nincs vibrálásrólNa de így is jól jártam, 5800 volt az, amit máshol 7800 körül árulnak
-
törölt tag
megeloztek
[link]
-
_Gomba_
tag
Látom már rég nem arról szól a topic amiről kellene
Első gépem C64 dátumot már nem tom
Második 1996: Intel P2 Celeron 266, 32MB (Később +128 MB) SD Ram, S3 Virge GX2 4MB, 5.1 G Quantum -
Digital
addikt
válasz
TheReMiXeR #800 üzenetére
Brutál
Új hozzászólás Aktív témák
- Vaku topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mikrotik routerek
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eredeti játékok OFF topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest