Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
válasz
zolikaDB #23239 üzenetére
én vagy 10 éve cnc esztergáltam, de a volt cégemnél 200 felet keresnek most a melósok. amikor eljöttem, nem volt jó pénz, és utáltam, mert a cnc n állandóan kis szériás melókkl szivtam, mire beállitottam a gépet, megvolt a darab és kezdhettem előröl.
agyalok az esztergáláson mert talán most van benne lé, és lehet németország se lenne rossz. ( nem angliába mosogatni) de a szombati beosztásod nem hangzott yóól..
-
g@bo
nagyúr
válasz
westcoastog #23226 üzenetére
akkor ócska pénz, még ha betanitott munka is, akkor is termelsz. 150 nettó alap lenne, 3 műszak miatt minimum...
-
g@bo
nagyúr
válasz
westcoastog #23217 üzenetére
mi a gond, ha keresel nettó 2 kilót?
-
g@bo
nagyúr
válasz
adalbert1 #6359 üzenetére
én már pont emiatt csak nagykerben vásárolok, és ha tehetem, figyelek a gyártói garira is.... samsung, wd, etc... ha valami beütne. ez van. persze ez már ideálisabb állapot, mint amikor évekkez ezelőtt budapest piaccal a kezemben hajkurásztam a cuccokat, többek között mistral agybafőbe. azoknak a kiskereknek a töredéke van lassan meg... ( digitalmind, e-connect... )
árérzékeny a jónép, mert csóró.... de majd eljutunk oda, hogy már minden gépet a teszkóban lehet megvenni, finom celeronnal és integrált via lapokkal...
-
g@bo
nagyúr
ja, már linkelték a mistralt.... ebben az évben talán kinyirják az összes trükkös ( áruutaztató áfázó ) kiskert/nagykert.
ez azt jelenti (heti), hogy: - pár melóhely megszűnik, - lesz pár új név..., drágább lesz a számtech cucc, nincs áfázgatás, - kevesebb piaci szereplő, - talán reálisabb / magasabb / árak. etc.
-
g@bo
nagyúr
ebbe döglik/ött bele egy halom kisker....
kőkemény árverseny, ahol a depon a legolcsóbb, oda mennek.
ilyen a vásárló, már 50 ruppóért elmegy máshova.ezért kéne alapitan céget, olcsóság, majd max 1-2 év mulva roló. minden olcsó szemetet árulni, kotvák gari, csak profitra menni.
az emberek ugyse tanulnak.
mustár is tömve.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Racecam #2282 üzenetére
Szabad vélemény nyilvánítás. Ez az én véleményem, meg lehet hallgatni.
Ami Péter80 hozzászólását illeti, na pont Ő az, aki ha a nevét alapulvehetjük... a ~27 évével előadta a tipikus magyart. Azonnal kést ránt, és tépi a száját, ez a stílus.
Ő a hazafi, és szerintem ez most nagyon jó nekünk. -
g@bo
nagyúr
válasz
BITBOYS #2247 üzenetére
magyarországon nem adnak vissza pénz / nem multi / de van úgy, hogy le sem vásárolható, én 30 perc után vittem vissza a mustárba egy origi csipszett hűtőt /1990 ft/ se levásárlás se semmi, húzz a p...ba. lehet gagyizás volt az én részemről is? passz.
volt olyan fackalap, elvittel asus wl520 rúter, visszajön 2 nap mulva hogy nem is rúter kellett neki, hanem acces point, de a cucc kibontva, a cd összetapogatva, a zacskók széttépve. na, ezt hogy adjam el?
sokan jönnek be úgy, hogy csak akkor viszik el az 1000 forintos /a szutyok mindenek felett / hangfalat, ha előtte a gyerek otthon letesztelte, és ha nem jó, visszahozhassa.
ezeknek mondom, vegyél szembe a festékbótba 2 flakon neoluxot, festegessen otthon a kiskancsó, ne diszkózzon. -
g@bo
nagyúr
pixelhibákat én proggival megmutatom, akkor megnyugszik, és otthon nem keresi.
a pixelhibás cuccot meg elviszik a nagykerből a cégek, kicsit olcsóbban ugye, titkárnőnek jó lesz.
inkább az volt a röhej, kibontatja, megnézi, és kér egy újat. simán ostoba.
amúgy naponta 30 vevőböl 20 meg megkérdi, '' olcsóbb nincs ''
1000 forintos cmedia 4ch hangkari, olcsóbb nincs. imádom ezt a szakmát. -
g@bo
nagyúr
válasz
szepi79 #2222 üzenetére
a beszereled, megformázod nem alapszolgáltatás, mondhattam volna, persze, 1500 ft szerviz ktg. nekem mint eladónak nem kutya kötelességem.
a 10 ft borravaló / pontosan annyi volt / az elvégzet + munkáért is röhej, nemhogy tartani érte a markot.
10 ruppót elvből visszaadok, ezzel teljesen mást sugalltam. -
g@bo
nagyúr
usa-ban más a vásárlói közönség, a kúltúra.
nálam bejön ember, kibontatja monitor, megnézi, pixelhiba nincs, tesztelgetteti, visszacsomi, majd kér egy másikat, ami nem bontott. kérdem miért? mert neki új kell... de ezt néztük meg hogy hibátlan....
ember, vincsi kell, van, beszereljük? aha. kidobja gép, berakom. meg is formázom? ám legyen... esetleg egy windóz rá? persze, 26k az oem xp...... nem, nem olyan... olyan nincs.oké, fizetek. 10290 ft. ad 10300 és a 10 forinttért is tartja a markát.
egyre több a gagyizós, alkudozós vásárló, aki nem vásárol, viszont egy órát tátja a száját, és feltart másokat.
az emberek nagytöbbsége nálunk megkapja tapira a terméket, nem jelent gondot, de a visszajáró ''csak érdeklődök'' vevőket - ha állnak mögötte - igyekszem szimplán árlistával vagy nézd meg a weben dumával lerázni.
sajnos a főnök a forgalom után fizet, nem a fullextrás tájékoztatásért, ami után a vevő elbattyog, és megveszi ott, ahol 15 forinttal olcsóbb / de ott ép goromba az eladó, de olcsób... nálunk viszont megkapta az infót/
***** nép a magyar, nem csak vásárlásban, összességében. nem lehet összehasonlítani az államokkal, persze ott több ember van, alkalmasint ott is akad bőven gyökér... de nem kell úgy gagyizni a cég fentmaradásáért, mint itt.
/Moderálva. - Race/ -
g@bo
nagyúr
ember bejön,
- cd-t keresek
- 145 ft
- az nagyon drága...., 1 db kéne, áfás számlát kaphatok?
- persze
- á, inkább nem kell, nem tud a környéken, ahol olcsóbb?
..........
másik,
- monitort keresek
- milyet
- hát olyan tft-set
- mekkorát?
- aszzem 17 v 19-es
- mégis?
- legyen 19-es
- van samsung, lg, belinea, acer, asus.... melyik?
- fekete van?
- az nincs, mind ezüst kávás, hátulfekete
............
- az nem jó, neki fekete teszkós kell 3 év garival, olyan 35000-ért.
- olyan nincs nekünk, de ezt nem tudja elmondani az elején 1 mondatban?
........ -
g@bo
nagyúr
válasz
troland26 #1711 üzenetére
ismerek olyan nagykert, ahol kivétel nélkül minden cucc 1 év garis. viszont, jó árakon dolgoznak... igaz, a 3 év garis intel proci pl 500 forinttal volt oclsóbb, mint a disztribútornál a 3 év garis. nemtudom honnan szerzi a cuccot.
amikor bejön a vevő, neki 80-as vinyó kell,
van seagate 80-as, 5 év garival 13000 bruttó...
olcsóbb nincs?
de, seagate 80-as 1 év garival 11000.
de arra miért csak 1 év van? -
g@bo
nagyúr
válasz
Rover623 #1230 üzenetére
+ melót vállalni önkéntesen?
hacsak nincs +lé kilátásban, igen nagy badarság ilyen ötletet felvetni.
...volt szokás, ha áru jött, az eladók is ( raktárosokon felül ) bent maradtak kamiont pakolni, nyócig...tízig...este.
aztán lett új bolt, felmerült a szombati nyitvatartás.
kérdezzük, és? mani lesz e a + napért....
ááááááá fiúk, az eddigi túlóra pakolás helyett, ami ugye most megszűnik nektek,
a szombat jáccik.javagyúgy! az eddigi ingyen túlóra helyett, mehet a szombat, oké.
etc etc.
-
g@bo
nagyúr
bejön arc. a legolcsóbb házat, és külön tápot keresem.
ok, ház ( táppal, klaviatúrával egérrel ) bruttó 10k.
olcsó, dejó. akarni fogom...
és milyen tápjuk van? 400 wattos, 3660 ft.... az jó?
persze hogy jó, nekem is ilyen van, jobbat még nem láttam...
megnézhetném azt a házat is? igen.
van benne táp? van.
kibontom, meglesi, megcsókolja.
dejóóóóóóóóóóóóóó. megyek, veszek fel a kártyámról pénzt.
ok, de tud kártyával is fizetni.... őőőőőőőőő, de a feleségemnél van, majd jövök.
ok, mondom neki, de siessen, mert elfogy az olcsó táp, és a finom ház is.
nemláttam többet a csepürágót.
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
gondolom ha vacsorázni mész az asszonnyal, sem mész el retkesen.
ha vásárolsz, miért kell úgy kinézni mint egy kukabúvár?
azokról már nem is beszélek, akik hamburgert majszolnak, csepegtetik az asztalomra a kecsöpöt, és teli pofával kérdezgetnek.
csak nekem kell a tiszteletet megadni, mert a vevő az első... -
g@bo
nagyúr
válasz
george11 #823 üzenetére
jaj, hát ilyen van sok.
bejön mesüge.
tft monitor kéne neki.
ránézek, látván a retkes nadrágját gondolom valami olcsóbb...
belinea 17 colos 40 bruttó.
á, neki samsung kell.
ok, samsung xyz 17 colos, 5x bruttó.
de neki 19 colos kell.
ok, samsung xyz 19 colos, 6x bruttó.
hány milisecces? 8 mondom.
nekem 4 ms kell.
az is van, samsung xyz 4 ms 7x bruttó.
fekete?
nem, szürke.... ya, neki teljesen fekete kell..
és igy tovább.
a végén nem volt neki semmi jó. megkérdeztem azért:
nehezedre esett volna, teljes mondatban megkérdezni, van e samsung 19 colos teljesen fekete moncsi 4ms 3 év garral bruttó 20é raktáron?
büdösbunkó.
az ''olcsóbb van'' xarrágó rendszeres. -
g@bo
nagyúr
''Olcsóbb nincs?''
na az ilyen majmokat megszivatom.
jött a török gyerek, kért gépet 60k ért.....csak messengerezni a muerral, ócsó legyen.
összeraktam CRT monitorral kb 70k-ból. minden szedett vedett szemetet amit találtam, mert csak a moncsi volt 30.
kérdi, az a vékony monitor van benne?
mondom ja, az 5 méteres mérőszalagnak vékony..
tft kell.
ok, +20k.
nézi tovább az árajánlatot.....
256mb?
ja,
+256 kell. ok.
integrált vga? ja.... valami jobb kell.... és a lap is integrált?az is csere.... és igy tovább.
eljutottunk simán 120-ig. aszongya, nincs annyi pénze, hitelre vinné.
1 óra szarakodás a hitelkalkulációval... nem jó neki.
mindegy, rakjuk össze. de, mennyit engedünk a feléből, tekintettel arra, hogy 10 perce ismerjük egymást?
-5000, legyen.
rábólint. másnapra megvan.
jön érte, a 115 nem sok? 110-et ad...mondom török, ez nem farmer b+, ennyi.
morog, kifizet, elmegy.
még 5* visszajött nyavajogni. a 2000 forintos webcamera helyett vitt 10k-é, az 1000 forintos bill helyett szintén.
közben orrbaszájba alkudozott.
aszongya, küldi a haverokat majd.
1 hét megint jött, nyavajog.... na mivan, olcsónak hig a leve?
csere. kérdezzük tőle, hol vannak a haverok?
ramadán van, majd jönnek...
azóta őt se láttuk, de ez volt az utolsó török, aki át...ott. szakadjon rá a farmerboltja. -
g@bo
nagyúr
bejön az ember, kérek egy lemezt, kérdem, pontosan mit? olyan kis fekete...
jaja, 10 darabos kiszerelésben van, 640 forint.
neki csak 1 db kellene, nem kell ilyen xarból 10...egyébként, van nálunk WC?
mondom neki sajna 10 db-os a kiszerelés, máshogyan nemtudom addni.
sarkonfordul, másra választ nem vár. és azzal a lendülettel kimegy, és az első sarkán az épületnek, elintézte a dolgát...
-------
bejön ember. van tápcsatlakozó? mondom jaja.
előkotrom, kivágom az asztalra. szemrevételezi, rendben, pont ilyen keresek...
de most nem kérem.
-------
másik, van e qrvalcsó hangfal, és hangkártya? hogynelenne... van 1000 forintos hangfal, és 1200 forintos 5.1-es hangkari. megemlítem, a hangfal nem az a kategória, amitől koncerten fogja érezni magát... nem baj, 5 éves gyereknek kell, jó az a kis gyökérnek..
mondom rendben... ám legyen. kifizeti. másnap beviharzik, ilyen xart még nem hordott hátán a föld, a hangkari recseg, a hangszórón nem jön az 5.1, és a hangját a gyerek alig hallja.
és? kérdem. levásárolhatná é? hát......... ok. elvitt egy 3000 forintos genius falat, és egy 1600 forintos 6.1-es hangkarit... xarrágás ismét rulla.mondom neki. de ezzel ám vissza ne egyen a penész akker, ha már megin fukar votá...
áááááá, ez már tuti jó lesz. jó is lett. bár kétlem hogy elégedett, de nem volt pofája visszajönni vele.
--------
másik, cédé van? mondom, mé ne lenne? kérek 1 darabot.... áfás számla az úrnak? áááááá, minek.
megkapja, blokk.
5 perc bámulás a falra.... kérek még egyet. és mindkettőről mégis áfás számla kéne, 2 névre, eltudják ezt számolni...( 2* 135 ft )
--------
más, nő bejön. kérek egy fejhallgatót, messzendzserhez kell. ok.
kap, 1250 ft. nézegeti a dobozt, kiveszi, felpróbálja... kérdi:
a dobozon, a képen nincs vezeték, a fejhallgatóból mégis kilóg, mit kell avval csinálni? levágja? .............
-------
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf 17 FX707 Gamer laptop! I7 13700H / 32GB / RTX 4060 / 240HZ 17Col kijelző!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30% : FRISS SZÁLLÍTMÁNY!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest