Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
Üdv!
Most volt itt az adóhatóság, írom a story-t
Egy idősebb nő és egy fiatalabb férfi volt, egérpadot kértek, visszakérdezgettem, de túl magabiztos válaszokat kaptam, és elég random szerűen válaszolt a 60 éves hölgy, így gyanús lett...természetesen beütöttem a pénztárba, szakszerűenEzután elővették az igazolványt, és bemutatkoztak, leellenőríztek mindet, ami létezik, működési engedélytől kezdve pénztárkönyvet stb...
A poén csak most jön!
Eközben, azaz ez előtt szervízeltem a gépet, az most lényegtelen mi volt a baja, 1k-t kértem a faszitól, ideadott egy tíz ezrest, mondtam neki váltsa fel, vagy valami, oké felváltotta, visszajött, ideadott egy ötezrest, ekközben húzták elő az igazolványukat az ellenőrök...papír munkákat rendezték az ellenőrök, mire a faszi:
- Nem kell nekem beütni, köszönöm
Mindezt az adóhatóság jelenlétében kijelentette, mondtam neki, mindet be kell ütni szépen, ez a szabály
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
válasz
TheReMiXeR #916 üzenetére
Engem is kiakasztanak néha a kiskölykök
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
válasz
TheReMiXeR #916 üzenetére
Áááá, nálunk is mindenki csak jót akar, de ha eléteszem a jót, akkor húzza a száját, hogy drága...pl:
Jó egeret kerestek tegnapElétettem 7!!! Logitech egeret, a legolcsóbb 4.700 Ft volt - megjegyzem-, a legdrágább 12.000 ezer
Köszönöm szépen, majd meggondolom, ezt mondta. Rákérdeztem, valami baj van ezekkel? Hebegett-habogott, végül is nem mondta ki, de éreztem, hogy ez neki drága, ezért felvilágosítottam, hogy Ő mondta, hogy jó egereket mutassak, szerintem a Genius optikai egér nem minősűl annak, és azért nem tettem elé...bla bla bla, végül is nem vett semmit.
Szerintetek hogy lehet eldönteni, hogy mire gondol, amikor jót akar? -
anjani182
őstag
válasz
george11 #865 üzenetére
szvsz te se szólalj meg, aki nem vállalta magát..meg itt még jópáran, nem merik megmondani hol dolgoznak, csak a történeteket mesélik, inkább az ilyenek bujjanak el, és éljenek a maguk kis nickje mögött, szánalmas...
bocs, ha durva volt, de ez a véleményem...
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
féltek belinkelni hol dolgoztok?
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
válasz
Sándor -P20- #783 üzenetére
ááá bocs, megabájt, ezt jol benéztem, tudod az agyam a mai kornak megfelelően gondolkodik
-
anjani182
őstag
válasz
Sándor -P20- #779 üzenetére
Nekem Commodore Plus 4-esem volt, még a kazettás változat, majd kb. 10 éve lett meg a 386-osom, S3 Trio 2Mb, 60GB vinyo, 14'' moncsi
Rengeteget gémeltem a kemény DOS-os gammákkal
-
anjani182
őstag
Jaja, minden olcsón és azonnal és a helyszinen...
Ma felhív egy emberke, hogy elromlott a gép, nem gyün be a winfos, mindig újraindul, csak az inditómenüig jön be, és hogy azonnal menjek ki és nézzem meg, mert fontos emaileket vár. Mondtam neki, hogy szerintem be kellene hozni, másrészt csak úgy nem megyek ki, mert sztem windoz hiba van, és valsz újra kell telepiteni, ez nem kimondottan helyszinen orvosolható probléma, mindenképp hozza be, lehet virusos is. De ő fontos emaileket vár...mondtam neki, hiába vár, azok nem fognak megérkezni most azonnal, amig nem csináljuk meg a gépet...hát akkor ő keres mást, aki gyorsabban megcsinálja... -
anjani182
őstag
Tegnap bejön egy ember:
- Jaúúúúnapot, komplett gépet szeretnék, csak alapgépet, vannak?
- Jónapot, igen vannak, odaadom a listát...
- Engem ez a 80 ezres érdekelne, de láttam a Teszkóba, az Elkektroponta, ott csak 79 ezer!!!
- Én azt a helyébe nem venném meg, szerintem egy-két alkatrész igen csak régebbi tipus benne, másrészt szerintem gözük nincs, hogy mi van benne...
- Hááát' kettőhatos vót', mon'ták!
- De kitudja milyen alaplap, memória van benne, általában noname gagyik....én nem ajánlom azt, nézze meg ezt, amit én ajánlok, ez 3200-as Intel Celeron, Asus alaplap, Kingston memória, Samsung winchester, blablabla, tehát ez egy jó minöségü és megbízható gép, és szerintem biztos jobb, mint az Elektropontos minden tekintetben...
- Fiatalamber! Ne mondja már nekem, hogy annyira különböznek az alkatrészek, há' értek én hozzá, há' mit gondol?! a 'zautó alkatrészeket külön gyárt'sák?! Há' egyhelyen csinájják, egyformák azok is!
- Ez nem így müködik uram, ne hasonlítsuk már...elmagyaráztam neki
- De ugye a billentyüzetet meg az egeret ingyen adják?
- Miért adnánk?
- Hát mer' az nincs benne az árban, gondoltam ajándék...
Innen nem folytatom....szépen elmagyaráztam a dolgokat
Na itt már úgy elküldtem volna a krva anyjába...az ilyenektől herótom van, úgysem vesz semmit, bejön okoskodni, meg baromkodni... -
anjani182
őstag
Nálunk már 1 éve lecsengtek ezek az önkormányzatos NEC gépek, elég soknak tönkrement az alaplapja, vagy volt amelyiknél a táp, az még menthető volt, mert csak átdobtuk az alkatrészeket egy másik házba
Engem ugyan nem izgat ez a kondi kérdés, nem igazán érdekel, vegyen újat, ennek ellenére a múlt hét előtti héten 10-et cseréltünk ki egy alaplapon, de ez kivételes eset volt, azóta tökéletesen müködik -
anjani182
őstag
válasz
Rover623 #677 üzenetére
Ez igy igaz...épp a héten volt, hogy a srác vett egy 2 portos USB hub kábelt, visszahozza 4!!! nap múlva, hogy neki ez nem is kell, inkább egér kellene...
természetesen visszavettem, és ő vett egy egeret, és még rá is fizetett, mtam neki, legalább drágábbat vegyen, pénzt vissza nem adok
Aztán 3 hete bejön egy jól ismert ügyfél, nincs-e kölcsön notinkaz övé elromlott...dehogy van, mondtam...akkor adjak egy univerzális tápot, mert nem müködik a notebookja, ő biztosan tudja, hogy az a hiba
másnap hozza vissza, hogy jaj hát nem kell ez neki, 3 napon belül vissza kell vennünk, mondtam neki vásárolja le tonerre, ugyis mindig azt vesz, oké levásárolta...de azért megkérdezdtem tőle, és mi baja a notebooknak? Hát még a múltkor otthon hagytam a tápját, üzleti úton volt, és vett a Metroba egy uni tápot, de vhogy nem jól dugta rá az uni csatit plusz-minusz felcserélte, és szétb@szta az uni tápját
és ezért azt hitte, ha vesz másik uni tápot, akkor jó lesz
ezt a logikát...az meg sem fordult a fejébe, hogy a notebookot baszta szét, nem a Metroban vásárolt uni tápot, v mindkettőt
Mondtam neki, vigye a Clevo szervizbe...
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
Ez nagyon durva
jó kis történet
Velem ez volt ma:
Papi telefonál, azt mondja:
- Jaúúúnapot!
- Kéne nekem a Szkipe, telefonáni akarok az unokámmal, bevinném a gépet, tudja én voltam ott múlt héten, vettem a 'zinternethez a kártyát, azóta bekötötték...
- Jónapot, igen emlékszem...
(na ez meg úgy volt, hogy jött pont 1 hete a papi: a'szonta az xy, hogy nem tuggya bedugni a 'zinternet kábelt, nincsen néki hely?!próbáltam bedugni az internet kártyába, de szük néki a hely
(a modembe próbálkoztak, ezért szereltem be egy hálókarit)
- Szerintem ne hozza be a gépet, töltsék le otthon a Skype-ot, nem kell ahhoz behozni, www.skype.com
- Megpraúúúbáljuk...
- Viszlát!
Ezek szerint sikerült, mert nem jöttek ma -
anjani182
őstag
válasz
TheReMiXeR #611 üzenetére
én tudok, amikor megjelent a mac mini, be is szereztünk egyet, csak hirtelen nem tudom honnan
de sztem Pötyi jól tudja
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
válasz
TheReMiXeR #610 üzenetére
-
anjani182
őstag
-
anjani182
őstag
Természetesen eredeti, multi pack, tehát egyben van a 4 tinta
6.9k
-
anjani182
őstag
Nálunk 6.9k lenne ehhez, ha jól tudom, akkor a T0611/12/13/14 kell bele
-
anjani182
őstag
válasz
TheReMiXeR #595 üzenetére
#596 Még azért kell pár alkatrész
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
Jézusom
ez most volt:
- Helló!
- Helló!
- Nem tudom hogy magyarázzam el, hogy mi kéne' nekem?!Olyan hosszú... (bámul egy gépet, aminek az oldala le van véve)
- Kábel? Kérdezem tanácstalanul...
- Nem...
- Hátakkor?
- Hát olyan hosszú...
- De mi?
- Amiben benne vannak...
- Ház?
- Igen
- Ott vannak kitéve...megnézte őket és elhúzott -
anjani182
őstag
válasz
TheReMiXeR #588 üzenetére
Ugye garanciába cserélted a tápját?
-
anjani182
őstag
Ez most volt:
Csörög a telefon:
- Jónapot! Epson FX5200-ba szeretném megkérdezni, hogy mennyibe kerül a festék?
- Jónapot, milyen nyomtató ez?
- Epson FX5200
- És ezt nálunk vették?
- Igen
- Nem hinném, ilyet mi nem árulunk, meg szerintem nincs is...
- Nem Canon véletlen?
- De, Canon PRixma
Tovább nem folytatom...
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
válasz
TheReMiXeR #537 üzenetére
Pontosan, nem arról szólnak a dolgok, hogy ha valami szoftveres hiba van, akkor ledúrom, és újratelepíted, nem a szomszéd Pistikének csinálod a gépet! Hanem meg kell oldani a problémát, és kész, mert egy újratelepítés több kárt csinálhat, mint hasznot bizonyos vállalati, önkormányzati, banki, integrált, sql alapú stb. programok szempontjából
Jól mondom kolléga?
-
anjani182
őstag
válasz
Overlocker #524 üzenetére
még ha kettő lett volna mindenből, akkor azt mondom, egye fene kettős látásuk van a srácoknak, biztos szemtengely ferdülés vagy valami
de igy...3al nemtok mit kezdeni
-
anjani182
őstag
speciel a héten olyan gépre mondták hogy virusos amin soha nem volt net, és alig volt bekapcsolva, a videokártya ki volt csuszva a helyéről, és a gép virusos
én erre az esetekre gondolok...
természetesen a szoftverhibás, lassunak mondott gépeken első a virusellenőrzés és system cleanerezés, kémprogramirtás
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
Néha még elszörnyülködök én is, milyen gépeket hoznak be, amit még használnak!!! És jönnek, hogy: fel kéne turbózni kicsit
Ja a dvd-cd az tipikus eset, nagyon lol
Volt olyan is, amikor a dvd iro mellé cd irot akartak venni, mert hogy az csak dvdt ir
Másik tipikus eset, amikor: virusos a gép, bármi baja van, az virusus -
anjani182
őstag
válasz
TrollMetal #502 üzenetére
nálunk tavaly járt az artisjus, ugyanis tavaly szept 1től lépett életbe az a törvény, hogy a media cardokra is kell címke, megbüntettek azért, mert néhányon nem volt, mivel ugye régebbi beszerzés volt, kaptunk büntetést, plusz köteleztek, hogy vegyük meg a cimkéket, és akkor árulhatjuk őket tovább
ez vicc, amit megvettél egyszer a régi rendszerbe, azt sem adhatod el, csak ha még 1x megadóztatnak
-
anjani182
őstag
válasz
Rover623 #493 üzenetére
Általában mind piros, másrészt majd azt mondom egy analfabétának, hogy moddold kékre
Amúgy én jelen esetben nem tudok olyan nagykert, akinek van, legalábbis ahová én vok bejáratos...ez biztos az én hibám
alap és olcsó egeret akart!
Mondom itt azon van a hangsúly, hogy azt hitte, hogy ezek szinre választhatóak, bár megjegyzem olyan egér van nálunk, ami több szinben változtatja a szinét, de az optika maga piros fényü
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
válasz
Overlocker #481 üzenetére
A másik tipikus eset, amikor:
- Olcsó gépet szeretnék!
- Mire szeretné használni?
- Áh csak játékra kell...
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
Sziasztok! Itt van pár történet
- Jónapot, most fogom tanúni a számítástekknikát, olcsó, de modern gépet keresek!
- 90-100 ezertől tudok ajánlani kompletten, jó minőségűt, hagyományos monitorral.
- Kicsit olcsóbbra gondoltam...használt is megteszi!
- Sajnos azokkal mi nem foglalkozunk!
- Azért köszönöm nézelődök...
- Jó lesz nekem ez itten tizennyóc ezerért, szép fekete
- Azok csak házak...
- Köszönöm viszlát!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Halló, be akarom köttni a zinternetet, van nékem modem, mit kell ezzel csináni-e?!
- Jónapot, először is bele kell szerelni a számítógépbe, bedugni a kábelt, felinstallálni, és megadni a szolgáltató által adott adatokat, majd csatlakozni, de hozza be és megcsináljuk... (már éreztem hogy nem ért hozzá, ezért mondtam, hogy hozza be)
- Én nem viszem be, mondja el...
- Be tudja szerelni?!
- Megpróbálom...
- Akkor vegye le a ház oldalát, és tegye be egy PCI portba, fehér általában.
- Az hol...mit, mibe?!
- Lenni kell ott egy alapgépnek, általában egy álló doboz, milyen háza van?
- Családi...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Jónapot, hologrammos DVD írót szeretnék!
- Jónapot, mire gondol pontosan?
- Olyan ami nyomtat a lemezre...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Jónapot, olyan világítós egeret szeretnék...
- Nézek... kb. így
- Ja, hogy optikai egeret...
- Kirakok elé vagy 6-ot...
- Ez mind pirosan világít?
- A lányom kéket akar...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Jónapot, valami baja van a gépemnek, mindig lefagy, nemtudom mitől!
- Jónapot, be kellene akkor hozni, úgy tudok csak biztosat mondani, mi okozhatja!?
- Ááá pont itt van nálam...behozhatom?
- Persze, nyugodtan...
- Itt van, ez lenne az, én így nézek:
- ...azért ragasztottam be a lyukakat, hogy ne menjen bele a por
(Csomagragasztóval a létező összes rés be volt ragasztva.)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Remélem tetszettekHirtelen ennyi jutott eszembe
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest