Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Fütyüljél rájuk! Ez nagyon durva, én biztos nem csinálnék nekik semmit többet.
Van feleségemnek is egy unokatestvére, akiknél néhány hete jártam. Középkorú pár egy fiú és egy lány gyermekkel. Két éve karácsonykor megvettek a gyerekeknek egy hurka gépet, persze nem sulinetre, mert a boltban a sulinetes konfigokat nem ajánlották. Szóval vettek egy gépet, szépen össze is szerelték szenteste, de bekapcsolás után nem történt semmi. (Nem is, mert oprendszert nem vettek hozzá. Felhívták a boltot, ott meg jót röhögtek rajtuk.)
De nem is ez az érdekes.
Nemrég bevzettették az Internetet. Egy hét után áthívtak, h nem akarja a gép az igazságot. Ennyi vírust egy helyen még nem láttam, persze a legszívosabb trójaiak, malwarek voltak fenn. Órákba tellett, amíg ki irtottam. Namost az egész famili ott állt mögöttem kb. 2 órán keresztül és figyelték, h mit matatok. Állati idegesítő volt. Ott nézték velem együtt a képernyőt, miközben halvány fingjuk sem volt semmiről, és persze még szórakoztatni is kellett őket közben, meg elmagyarázni, h mit miért. Nekem már ez is sok volt, legközelebb elküldöm őket a boltba, ahol a szupergépüket vették...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProBook 430 G7 Intel core i3-10110U laptop
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest