Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

Uristen gyerekek, ezek kozel nyugati arak. Es nyugati alatt London kozpontjat kell erteni, ami hiresen mocsokdraga. Illetve az elelmiszerbolt nem. Az itt olcsobb. :DDD :(
    Mondjuk ezt mar tudtam, mert amikor haver kijott par honapja (lehet volt az mar fel eve is), csak neztem, hogy milyen gusztoval esik neki a parmai meg a serrano sonkanak meg a hasonlo kajaknak, mondom mi a picsa, otthon nem lehet kapni?! Aztan nez ram, mint a hulyere, hogy lehet, csak megfizethetetlen. Ugyhogy elmentunk a boltba, es vettunk neki egy raklappal, mert itt egy csomag parmai sonka (a jo, de nem a leges legjobb luxus fajta) 4-600ft kozott mozog, serrano szinten. Mondtam neki, hogy nyugodtan egye ugy, hogy egy kis tores kenyerhez benyom egy egesz szelet sonkat, kb a szeme beparasodott. :DDD
    Aztan elmondta mi mennyi otthon, majdnem kiestem a szekbol, hogy hogy a picsaba vannak az emberek egyaltalan eletben. :(

Par honap mulva haza kell majd mennem fogorvosolni egy par kort, azt hiszem, ujra kell szamolni a tervezett koltsegvetest. Azt hittem, napi atlag 10-15khuf-al nyugodtan szamolhatok szallason felul ugy, hogy mondjuk 4 nap, napi minimum egyszer ettermes kaja, kozlekedes, meg mondjuk ketszer haverokkal beulunk valahova. Ugy erzem, ezt erosen alabecsultem, 20-30k lesz az a 10-15. :D

Új hozzászólás Aktív témák