- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Elemental #36755 üzenetére
A kék színű milyen, koffeinmentes? A zöldet szoktam inni, bár múltkor vettem egy nagy classic-ot is.. azért a zöld jobb
Egyébként vannak akik egyszerűen nem képesek felfogni, hogy több féle is lehet valamiből. Múltkor nagynéném vetetett egy 50es csomag instant kávét anyámmal. Persze nem ízlett, meg más az íze, mint amit nála ivott. Hát persze, mert nescafe-t szokott nagynéném, de nem tűnt fel neki, hogy ez más. Nem mintha anyám jobb lenne ilyen téren.
Pedig nem annyira öregek még, hogy egész életüket a szocializmusban élték volna le, amikor mindenből csak egy féle volt.
Mondjuk azon, hogy a számítógép az számítógép és fel sem merül, hogy van köztük különbség belbecsileg... az már nem is említem. De legalább mostanában nem akarnak hívni tévét szerelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest