Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Erről az X550-es ASUS laposról az intelligenciát nyomokban tartalmazó barátom jutott eszembe (akinek legutóbb is beszéltem a laposáról). Nekik volt egy valamilyen laptopjuk. Az kb. másfél év után beszart, utána vettek egy X550-es laptopot, amivel mindig minden bajuk volt, lassú, nem jó, kiakad stb. Többször újrapakoltam nekik, majd egyszer megelégelték hogy lassú, utána egy darabig ipad-ot használt az apuka, most nemrég csak vett egy Dell belépő szintű laptopot. Hát már az elején éreztem, hogy bár modern a készülék, de valahogy kurva lassú ez. Felpakoltam rá mindent, beállítottam és ahogy mondtam korábban is, másnap már hívtak hogy nem jó, vírusos, kivágják ezt is a picsába.
Most egyébként hívott a gyerek, hogy lassú ez a szar windows10, semmi nem megy, rakjam fel vissza a windows 7-et rá. Hiába mondtam, hogy user failure a hiba oka, egy pár másodpercnyi hatásszünet után, csak megesketett, hogy átmegyek pénteken és megnézem mit tehetek érte. Egyszerűen képtelenek felfogni ésszel, hogy mindketten hülyék hozzá apucival egyetemben, hihetetlen precizitással csesznek el minden előre beállított dolgot és installálgatnak agybafőbe. Minek telepítsenek valamit az offisöl honlapról, ha névtelen orosz honlapról is letölthető!?
Igen, TaaT, ez az akire gondolsz!
MÁS!
Urak! Szeretném kérdezni, hogy lenne-e valamelyikőtöknek MOLEX - 4pin CPU átalakítója?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest