- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
Először Brisk -et, Müllerben vettem de most láttam a Dm-ben is kapható. Jó hatású , a szagán kívül meg vagyok elégedve vele, 2500 jmf.
Most kipróbáltam Balea -t a Dm -ből . Ennek kellemesebb illata van, de mintha ez nem lenne olyan olajos, minha "vizesebb" lenne, 1000 jmf volt. Ez annyira nem tetszik.
Szerintem ha ez elfogy, megpróbálok keverni különböző olajokból. -
Tompie
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni ki milyen szakállolajat ajánl / kinek melyik vált be?
Pár napos borosta / rövid szakáll viszketés és bőr hámlás ellen keresem.Köszönöm
-
y300fire
tag
Szervusztok!
Most nyertem egy Philips Series 7000 BT7210/15 Vákuumos szakállvágót!
Esetleg valakinek?
Lassan postázzák!
Írjatok pü-t...
-
törölt tag
Sziasztok! 1.5cm-es "szakállam" van, a mostani gépem eltörött. 12 ezerig keresnék alternatívát:
Remington MB4130
Phillips QT4002Ezeket néztem. Fontos hogy ne ceruza elemes legyen. Melyik lenne jobb választás? Esetleg valami más?
-
attiati
veterán
Van egy eladó Philips QG3364-em. Li-Ion aksis, jobb, mint az itthon kapható multigroom készülékek.
QG3390-et rendeltem, de csak a csomag egy része stimmelt. Pü, ha érdekel valakit. -
gezatata
aktív tag
köszönöm szépen az ajánlásod.
de sajnos az én bőröm nem viseli jól a borotválkozást. Sokáig pengéset használtam majd áttértem Philips R12 körkéses villanyborotvára hátha nem fogok kipattogozni a nyakamon.
gondoltam teljesen elhagyom a borotválkozást és szakállvágóval fogom rövidre vágni.
a Philips BT5205 vagy BaByliss BAE886E között gondolkodom már egy ideje.
úgy tervezem vezetőfésű nélkül használnám, de mennyire kell attól tartanom hogy becsípődik a bőröm?
-
brownus
veterán
-
gezatata
aktív tag
sziasztok.
Olyan gépet keresek amivel nullára vagy esetleg majdnem nullára lehetne vágni a borostámat.
Az ár nem számít. Csak kímélje a bőröm és tudjam kiváltani vele a borotválkozást.
Melyik készülék szerintetek erre a célra a leg alkalmasabb? -
brownus
veterán
szakállolaj, pár hete használom, a sógorom ajánlotta, és érdemes kipróbálni, használni! sokkal puhább, selymesebb az arcszőrzet. én a király utca elején (deák tér felől) vettem a barber shopban,
-
attiati
veterán
Van olyan szakállnyíró, amin van 10mm-nél hosszabb beállítás és van rajta rövid szélességű fej a precízebb formázáshoz, ami nem külön tartozék?
Egyetlen ilyet se találtam.Babyliss-eket olajozni kell? vagy miért írják a tartozékok között az olajat?
BabyLiss BAE866E - 15e körül
0,4-10mm-ig (0,2mm-ként 48 beállítás), 32mm széles pengeBabyLiss BAE847E - 15e körül
0,5-15mm-ig (30 pozíció), 32mm széles rozsdamentes acél pengék
Babyliss 845e kb ugyanezt tudja csak 12e ft-értPhilips QG3330 - 10e körül
1-18mm-ig 30 beállítás, van hozzá külön egy 21mm széles fej, önélezőPhiliips QG3371 - 17e körül
1-18mm-ig 36 beállítás, 20mm-es külön fej, külön hajnyíró fej (41mm széles) -
attiati
veterán
ezek közül?
Philips BT7085/15 - 21e ft körül
1-18mm-ig 1mm pontossággal, 32mm-es vágásszélesség, rozsdamentes acél, önélező, vákuumos rendszer összegyűjti a szőrszálakatPhilips BT5270/32 - 15 e ft körül
0,4-10mm-ig 17 fokozat (0,2 - 0,5 - 1mm lépésköz), kétoldalú vágópenge (32-15mm széles), acél penge, önélező (?)Philips QT4015/16 - 12e ft körül
0,5-10mm-ig 20 fokozat 0,5mm lépésenként, 32mm széles titán bevonatú pengék, (nem tudom, hogy önélező e)Philips QS6141/32 StyleShaver - 22e ft körül
0,5-10mm-ig 12 fokozat, 15-32mm széles kétoldalú vágópenge, acél, (önélező?), vízálló! -
attiati
veterán
1. A titnánium borítású penge miben más, mint a rozsdamentes acél? Jobb?
2. ez a szakállfésű a hosszabbra nyírást szolgálja? Vagy mi a funkciója?
-
attiati
veterán
Mire érdemes figyelni szakállvágó választásnál?
Időnként 10mm felett van, úgyhogy minél hosszabb funkciót enged a gép, annál jobb.
Philips, babyliss, braun?Remington tényleg felejtős? (találtam egy remington mintaboltot)
itt néha szoktak lenni borotva tesztek -
DEJVID
őstag
válasz
haromegesz14 #926 üzenetére
-
MilanSoos
csendes tag
Sziasztok én is a pár napos borostát szeretem, évek óta "így viselem", nem csak azért mert divatos, hanem mert szerintem ez áll jól. De mindenkinek más áll jól, itt mindenki válogathat, hogy kinek mi tetszik, mi áll jól , úgy hogy még trendi is legyen : http://igenyesferfi.hu/borotvalkozas/2015-legnepszerubb-szakallstilusai.php
-
Takuun
aktív tag
Hát egyáltalán nem
Na mindegy, talán egyszer, ha nagy leszek besűrűsödik oldalt is valamennyire. aztán mehet a 3 napos borosta. Az most úgy is menő
Amúgy a körszakáll nekem valahogy sosem tetszett. Kevés férfinek áll jól. -
Reno7
senior tag
És a körszakáll vagy bajusz nem állna jól? Én meg hosszú szakállat nem tudok növeszteni, mert olyan kezelhetetlenül göndör...úgy nézek ki mint egy muszlim terrorista
-
Takuun
aktív tag
Én próbáltam szakállat növeszteni, de nem jó ötlet, mert sajnos a körszakáll rész baromira sűrűbb, mint oldalt és hülyén néz ki
-
DEJVID
őstag
Egyelőre még nem, mostanában sajnos a Kalamazoo-s mosás is kimarad néha. 1-2 hét múlva remélem jobban tudok időt szorítani ezekre, akkor kipróbálom és majd írok róla.
Szerintem nem is írtam, hogy születésnapomra kaptam egy szakállfésűt. A göndör szakállamat ránézésre vagy 3 centivel meghosszabbítja.
-
Takuun
aktív tag
válasz
MilanSoos #917 üzenetére
Gratulálok! Válaszoltál egy 2009-es hozzászólásra
A felhasználó ráadásul azóta be sem jelentkezett
DEJVID: Kipróbáltad végül az Alpecin-t?
Amúgy a lecitin kapszula gyorsítja a szakáll növekedést! De nem csak azt. A hajad és a körmöd is gyorsan nő tőle. Én vizsgák előtt szoktam szedni 1-2 hónapig és állandóan vágnom kell a körmöm. A fodrász is sűrűbben lát, a borotválkozásról nem is beszélve.
-
szalaib
csendes tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani valamilyen szakállnyírót/formázót amivel könnyedén lehet 2-3 cm körüli vagy feletti szakállat is igazítani. Úgy értem ,hogy ne nyírja 2-3 cm nél rövidebbre .
-
Takuun
aktív tag
Olvastam már többször is itt olyan kérdést, hogy mivel lehet gyorsítani a szakáll növekedését.
Én hajhullás ellen/preventíve használok koffeines sampon és úgy nő tőle a hajam mint a fene. Arcomra nem próbáltam, mert elég gyorsan nő így is, asszony meg nem csípi, ha szúrok.
Szóval én alapvetően a koffeines samponokat tudom ajánlani, melyek amúgy nagyon hatékonyan tisztítanak is például: Alpecin C1, Balea Men Power Effect Coffein és DR WOLFF PLANTUR39. Utóbbit a nők nagyon szeretik, mert egy csomó olyan hatóanyag van benne amitől szép és jól kezelhető marad a hajuk. Mivel a koffeines samponok igen szálkássá teszik a hajat, ezért sokszor kondícionálót használnak utána. Nem mellesleg a fenti samponoktól sokan arról számolnak be, hogy új babahajuk is nőtt. Akkor mit művelhet egy férfi arcán?
Na én még az arcomon nem próbáltam, de nem is nagyon van ilyen irányú indíttatásom, de a vállalkozó kedvűek azért írjanak egy szösszenetet, hogy hogyan is vált be nekik!
-
gergo5991
őstag
Azt vettem észre, hogyha nem borotválkozok meg olyan 2-3 hétig, új szálak kezdenek nőni a semmiből. Lehet ez a megoldás a szakáll sűrítésére? (19 évesen). Vagy ha minden héten borotválkozok akkor is ugyanúgy kinőnek ezek a szálak? mert eddig nem úgy vettem észre.
-
DEJVID
őstag
Sziasztok! Másodjára növesztem a szamállam. Ezalkalommal heti 1-2 alkalommal használom a Lush szakállápolóját, amitől puhább, végre nem törik és az illata is fantasztikus, ajánlom mindenkinek!
A gondom az lenne, hogy marhára göndörödik. 5 centi körül lenne, de begöndörödve a hármat sem éri el. Lehet ezzel valamkt kezdeni? -
Kocka93
újonc
Sziasztok
Alábbi linken láthatóhoz hasonló fém szakállgyűrűt keresek. Tud esetleg valaki segíteni? Hol találok hasonlót, illetve mennyiért? (Miskolc, és környékén, esetleg weboldalon)
Jó lenne C alakú, összenyomható is.A segítséget előre is köszönöm
-
Rimuru
veterán
Eddig csak kecskeszakállam volt amit novemberben vágtam le (1 év után), viszont már nem jön be a csupasz arc így most teljes szakállat szeretnék.
Jelenleg ~1 hónapja hagyom nőni, úgy gondoltam lassan el lehet kezdeni az igazítást. Ezért is írok ide, ti hogy kezelnétek, vágnátok valahol esetleg hagynátok? Kecskeszakáll esetén nem volt kérdéses hogy mit csináljak vele. -
beholder00
tag
Sziasztok!
Szerintetek ehhez a Philips HeadGroom QC5570/13 lehet venni külön a 3. fejet is? Nekem csak az első kettő van sajnos.
Amazonon találtam is hozzá, de elég húzós árban van a géphez képest nem? 10-ért vettem magát a készüléket nyár végén. Én csak szakállvágásra használtam idáig, bár most Movember vanAzt hittem jó vásárt csinálok vele, de így összesen 20K lesz a gép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest