Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.12.07)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boss81
senior tag
válasz
Magnat
üzenetére
Szia! Igen értem amit mondasz, és köszi a választ.
#99903Multibit Egy RT2600 van itthon, tehát akkor ez nem lesz jó, mivel azon csak egy van.
#99904Csabroncka Tisztában vagyok azzal amit írtál, hogy azért mert kettő csatlakozó van rajta nem lesz gyorsabb. Csak gondoltam ha megoldható, akkor miért ne, de ahogy nézem ez nem valószínű hogy összejön.
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Mivel ezzel a témával nem vagyok képbe, ezért szeretnék segítséget és tanácsot kérni.
Ha hülyeséget írok vagy kérdezek, kérlek titeket nézzétek el.A szóval, itthon használok egy DS918+ Nas-t. Telekom 2000/1000-es netem van.
Ha vásárolnék pl egy 2,5 Gigabit Ethernet usb Adapter (ezt csak példának linkeltem be), elméleti szinten azzal megtudnám növelni, illetve kimaxolni a Nas-on a letöltési sebességet, mert ugye annak csak 1000-es sebességet tud a beépített Ethernet portja.Na most nekem a következőkép van összerakva a hálózat. Telekom modem , és erre van rádugva egy Synology router, és nekem minden arról megy.
Hova kellene ezt a kis usb adaptert beépíteni?
Valamint ha jól tudom SSH-n keresztül is kell valamit állítani.Van ebben valaki aki jártas, mert esetleg használ hasonló megoldást, és tud tanácsot adni, illetve egy kis útmutatást?
Köszönöm előre is a segítséget
-
Boss81
senior tag
Akkor ahogy a szavaitokból kiveszem megéri megvenni egy ilyen kis bővítőt, tekintettel arra, hogy nem nagy összeg, viszont a sebességet megnyomja rendesen
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata pl 5GbE USB Ethernet adapterrel? vagy 2.5-ös? Egy DS918+ -hoz szeretnék egyet vásárolni, van valakinek személyes tapasztalata és nem csak YouTube videókból?

-
Boss81
senior tag
válasz
Kisnyikhaj
üzenetére
Bocs csak most vettem észre, hogy írtál.
Egy kicsit más megoldást készítettem
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Sonarr, Radarr letöltőnél ti milyen letöltés értesítőt szoktatok használni, ha szoktatok?
Vagy csak a sima letöltő kliens értesítőt? -
-
Boss81
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
Szia!
Én alap szinten macOS rendszert használok, de rendeltem egy új laptopot, egy kis Lenovo-t, kifejezetten azért hogy Linuxot használjak rajta, ma jön meg, de nekem is az lesz az egyik első program amit feltelepítek, kíváncsi leszek a működésére. Több ismerős aki a linux-on használja, azt mondta hogy hogy stabilan működik linux alatt is. Szerintem nem lesz vele gond, a puding próbája az evés...
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Valaki esetleg használta, vagy használja ezt a frissítési módszert? Én portainer-ben szoktam telepíteni az utóbbi időben, és azt vettem észre, hogy a Container Manager nem jelez ha frissítés van. Mivel még így nem frissítettem, gondoltam előbb kicsit körbejárom a témát, nem szeretnék úgy járni, hogy ha ezt kipróbálom, akkor utána lesz egy használhatatlan képem.
Valakinek esetleg ebben van tapasztalata? -
Boss81
senior tag
Közben én is megcsináltam magamnak, igaz én a "- /dev/dri/card0:/dev/dri/card0 #AMI_AZ_ELSO_SLOTBAN_VAN" részt kihagytam belőle, és úgy raktam fel.
Egyedül akkor eszi a procit amikor a könyvtárakat olvassa, azon kívül egyszerre több eszközön is futtatóm tesztelés céljából és figyelem a processzort, de nem erőlködik, pedig 2 eszközön 4K tartalom megy. -
Boss81
senior tag
válasz
e90lci
üzenetére
Ez engem is nagyon érdekelne.
Kipróbáltam már a Jellyfin-t, de mint Te is mondtad, 99%-on pörög a proci, így sajnos addig törlésre került, és maradt a Plex, ameddig nem lesz rá megoldás.
Nekem egy 918+ van, plusz ram-al bővítve. Ha közben lenne valami megoldás, akkor szerintem simán váltanék rá
-
Boss81
senior tag
-
Boss81
senior tag
válasz
stigma
üzenetére
Azok megvoltak már. Amit viszont most észrevettem, ha a következő beállítást használom, akkor helyreáll a kapcsolat, de mivel privát trackert használok valós adatot fog neki küldeni?
Egy bizonyos oldalon is azt javasolták egy leírásban hogy legyenek kikapcsolva.
Szóval most nem igazán tudom mit csináljak.
Elég régen csinálom már, de így még nem szívatott meg egy kliens sem.
-
Boss81
senior tag
-
Boss81
senior tag
válasz
AiRLAC
üzenetére
Portainer stack-ben csináltam.
Próbáltam már mindent, de minimálisan változtattam.
--- services:
qbittorrent:
image: lscr.io/linuxserver/qbittorrent:latest
container_name: qbittorrent
environment:
- PUID=1000 Saját megadva
- PGID=1000 Saját megadva
- TZ=Etc/UTC
- WEBUI_PORT=8080 Saját megadva
- TORRENTING_PORT=6881 Ezt töröltem, de próbáltam úgy is hogy megváltoztattam a saját port számomra.
volumes:
- Saját útvonalam adtam meg:/config
- Saját útvonalam adtam meg:downloads #optional
ports:
- 8080:8080 Saját megadva
- 6881:6881
- 6881:6881/udp
restart: unless-stopped -
Boss81
senior tag
Szia!
Ami érdekes, hogy amiket belinkeltél, azokat már kipróbáltam, még egy másik Nas-on. Rögtön zöld lett, feltételezem itt is az lenne. Amit viszont észrevettem, ha ezeket a verziókat telepítem (amire ezen az oldalon vannak fent), közel nem hozza le azt a teljesítményt sebességbe, amit kellene.
Azt hogy miért, vagy miért sem nem tudom.
Ezért szeretném feltelepíteni azt, amit a másik hozzászólásba linkeltem. -
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Be üzemeltem ma egy Nas-t.
Feltelepítettem rá a Docker-t.
Abba telepítettem a qBittorrentet, Sonarrt, Radarrt.Mindennek nyitottam portot. A nas-t, és mindent amit fent írtam, elérek külső hálózatból is fordított proxy-val megoldva, tökéletesen fut.
A port tesztet szerint minden port nyitva van, egyedül a qbittorrent írja ki hogy "Kapcsolat állapota: Tűzfallal blokkolva".
Csináltam egy teszt letöltést, de felfele meg sem mozdul.
Van esetleg valakinek ötlete mi lehet a baj? -
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki esetleg olyannal, hogy a dockerben futtatott képekre nem érkezik frissítés?
Konkrétan pl a Sonarr-nak, és a Radarr-nak is van frissebb verziója mint amit én használok, de egyszerűen a dockerben nem jelzi, hogy lenne bármi is, és hogy lehetne frissíteni.
Magát a dockert is újraindítottam már, de semmi. -
Boss81
senior tag
válasz
AiRLAC
üzenetére
Szia!
Mint már írtam, van a docker mappa benne a qbittorrent.
Amikor letöltök, az alap letöltési útvonal egy másik megosztott mappába vezet a média nevűbe.
Jelenleg a beállított rss letöltés pedig az adott mappákhoz van irányítva, pl: sorozat-1, sorozat-2, sorozat-3, sorozat-4.
A sonarr is látja a sorozat mappákat, ki is tudom választani hogy abba töltse le, de akkor is csak az alap, média mappába tölti le a torrentet.
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatban kérnék segítséget.
Röviden...
Adott egy Nas, van rajta 2 megosztott mappa.
Az egyikben a Docker, benne fut a sonarr, és a qbittorrent.
A másikban a médiafájlok, 4 külön mappába.A problémám az hogy nem tudom beállítani, hogy abba a mappába töltse le a sorozatot amit kijelölök neki. A sonarr látja mind a négy mappát. De ennek ellenére csak a qbittorrentbe beállított letöltési mappába rakja bele.
Jelenleg azt sem tudom, hogy a qbittorrent-en kell valamit állítani, vagy a sonarr hibás.
Tehát a letöltés megy, a mappákat látja, de nem oda tölti őket le.
Valaki ebben esetleg tudna szájbarágósan segíteni?
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Csak egy kis információt szeretnék kérni első körben. Docker-ben fut a qBittorrent, nincs vele semmi gond. Esetleg arra van mód hogy valahogyan rávarázsoljam a Vuetorrent kinézetet? -
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Docker-qBittorrent-Sonarr-ban szeretnék segítséget kérni. Feltelepített mindent a konténerbe minden megy rendesen, egy hiba viszont van, nem oda tölti le ami a sonabrr-ban ki van jelölve letöltési útnak, hanem a qbittorrent alapértelmezett mappájába.
Viszont én több mappát is szeretnék használni, amiket a letöltésnél a sonarr lát, ki is tudom választani melyikbe szeretném, de annak ellenére csak a kliens alap mappájába rakja be.
Valaki esetleg tud segíteni, mi lehet a probléma? Hol álljak neki?
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Jó régen jártam már itt, de most egy kis segítséget szeretnék kérni.
Vásároltam egy VPN előfizetést, tökéletesen működik gépen, telefonon, tableten, egyszóval mindenen.
Beállítottam ezt a VPN-t a Nas-on is, ami sikerült is. És most jön a DE!
Rögtön letiltotta a nas a port továbbítási szabályokat.Amikor a vezérlőpult - külső hozzáférés - router beállításra mentem, ahol bevoltak állítva a portok, kidobta egy kis ablakba, hogy nem alapértelmezett az átjáró, szeretném-e beállítani. (itt semmi más lehetőségem nem volt)
Nyilván be akartam állítani, és akkor átvitt a vezérlőpult - külső hozzáférés - hálózat részre, ahol az alapértelmezett átjáró a VPN volt.
Egy kicsit megkeveredtem. Most akkor mit is kellene csinálnom?
Nyilván így nincs külső elérés sem a szerveren.Valakinek esetleg van ötlete?
-
Boss81
senior tag
válasz
hemaka
üzenetére
Teljes mértékben egyet kell hogy értsek. 2 Nas-van itthon, plusz egy bővítő, több mint 10 merevlemez, és mindegyik Purple, tökéletesen teszik a dolgukat, csendesek. Az egyiken csak az adatok vannak, a másik viszont csak torrentre van használva, tehát nem pihen egy másodpercet sem.
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kéni. Frissítettem a Container Manager-ben futó qbittorrent klienst, 4.6.0 verzióról, 4.6.2-re.
Azt vettem észre, hogy vannak random újraindulások, és utána ugyan megy a kliens, de nem érem el a webui felületet, csak ha manuálisan újraindítom.A kérdésem az lenne, hogy valahogy vissza lehet állítani a 4.6.0 verzióra? És ha igen akkor esetleg adatvesztés nélkül is, hogy ne kelljen mindent újra beállítani, hogy a torrentek megmaradjanak, és az RSS letöltő is?
Baromira nincs kedvem "X száz" torrentet, és RSS-t újra beállítani.
Ebben esetleg valaki tudna segíteni?
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, amire nem igen találok választ. Ebben kérnék egy kis segítséget.
Adott egy DSM7.2.1 rendszer, benne egy Container Manager.
Feltelepítem a linuxserver/qbittorrent-et, a legfrissebb kiadást.
Beállítok neki egy portot, mondjuk 55555. Ezt a portot beállítom a szolgáltatói modemen, majd átengedem a nas, és a router tűzfalán. A port checker azt mondja hogy nyitva van a port, de a kliensben alul az a pici ikon viszont azt mondja hogy nem.
A letöltés teljesítménye nem adja le azt amit kellene, és amit lead az is ingadozó.Na most most jön a csavar (legalább is számomra).
Természetesen ugyan ez a rendszer, az előző tárolót töröltem.
Most felraktam egy másik, régebbi verziót , ott a fenti lépéseket végigjátszottam, és most nem csak a port checker oldal jelezte azt hogy nyitva a port, hanem a kliens is.
A teljesítménye lényegesen megugrott, a tényleges sebességen dolgozik.Miért is lényeges ez? Mert azt szeretném ha a legfrissebb verzióval is működne, mert a régebbin nem tudok bizonyos funkciókat, beállításokat használni, amik ugye az újban már benne vannak.
Akkor a nagy kérdés, mi lehet a probléma? Mindkét qbittorrentet ugyan úgy raktam fel, mindkettőnél ugyan azokat a beállításokat csináltam meg, de még is csak az egyik megy. -
Boss81
senior tag
Sziasztok!
A képen látható UPnP dologgal mit tudok kezdeni? Ha tovább megyek, nem találok a listában olyan adatútválasztót ami nekem van. Valakinek esetleg van ötlete
-
Boss81
senior tag
Nincs, megnéztem.
Most lehet sikerül de nem akarom elkiabálni. Reset után visszadugtam minden kábelt, és csináltam egy áramtalanítást, és amikor visszakapcsoltam, a Synology assisant már látta a két nas-t, és bejött a a router felülete is.
Amit nem teljesen értek, a router felületén a hálózati központban ezt a képet dobja ki.Ha ezen viszont állítok ismételten nem jön be a router felülete, csak a nas-ok jelennek meg. Ez a beállítás jól van így?
-
Boss81
senior tag
Sziasztok! Segítséget kérek mert már a hajamat tépem, bár kopasz vagyok
Beüzemeltem a. DS918+ mellé egy DS220+ Nas-t. Semmi gond vele megy szépen.
De amikor be akarok lépni az RC2600ac router felületére nem csinál semmit. Gondolkodik és a keresett oldal vagy nem található, vagy kiírja egy fehér lap felső sarkába, hogy not found.
Amikor kihúztam a nas-ok lan kábeleit, akkor pedig rögtön bejön a router felülete.Szó szerint mindennek adtam egy hard resetet, de akkor is ugyan ez a helyzet.
Olyan, mintha a nasok, nem férnének össze a routerrel. A netem az Telekomos.
Ami még érdekes, hogy ha belépek a Telekomos modem felületére, ott viszont kijelzi a Synology routert ip címmel együtt, de mint mondtam nem hozza be az oldalt.Van valakinek valami kósza ötlete mi lehet a gond, és mi a fenét csináljak?
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Beüzemeltem ma egy új kis nas-t, megy is szépen nincs vele gond. Feltettem a dockert, illetve az új verzión a Container Managert, és hiába töltöttem le a qbittorrent klienst, azt jel zi hogy fut, de még a felületet sem jön be. Beírom az ip címet, és utána 8080-as portot, de semmi. A régi Docker verzióval nem volt semmi gond szerencsére. De itt elakadtam egy kicsit. Valaki esetleg tudna segíteni hogy mi a fészkes fenét csináljak hogy működjön?
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
A hozzáértőktől kérdezem, szerintetek ez a memória megfelelő lesz a DS220+-ba?
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani pontos típusú memória modult DS918+, és DS220+ Nas ba? A gyáriaknak kicsit borsos az ára. Lehetőség szerint itthon szeretném őket megvenni nem kintről rendelni.
Köszönöm előre is
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
DS220+-ba milyen memóriát tudtok ajánlani ha bővíteni szeretném a gyári 2 Gb-ot?
-
Boss81
senior tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Én drive-ot használok mivel több helyről több embernek kell a folyamatos szinkron, és arra az a legjobb megoldás. Viszont arra gondoltam, ha a szinkronra van egy külön kis Nas aminek csak az a dolga, illetve a Hyper-Backup, semmi más, akkor eleve a teljesítmény is 100%-ban arra tud menni, tehát nincs más szolgáltatás ami elvenne a processzor, és memória teljesítményből. Vagy rossz a következtetésem?
-
Boss81
senior tag
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Nem tűnik rossznak. Van itthon egy db merevlemezem pluszba, az menne bele csak, vagy esetleg később bővíteném, azt még nem tudom. A lényeg, hogy az adatokat nem a mostanin szeretném már tárolni, ezért gondoltam rá hogy veszek neki külön egyet.
Amit most használok azt teljes mértékbe már csak médiára szeretném használni, egy DS918+ hozzá egy DX517 bővítő.
Effektív mivel nem lesz rajta más csak a drive, és pár felhasználó, feltételezem gyorsan fog szinkronizálni, vagy rosszul gondolom? Na meg persze nem nagy méretű fájlokról van szó. -
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Milyen Nas-t tudnátok ajánlani, ami csak adatszinkronizációra (Synology Drive) kellene, kb 4-6 felhasználó lenne rajta? Ami előny lenne ha gyorsan szinkronizálna.
-
Boss81
senior tag
Az a gondom, hogy 1 kötetet hoztam létre, azon vannak az adatok és a média, tehát viszonylag nagy az adatforgalom, és szerintem az nyírta ki őket. De most már mindegy ezzel nem tudok mit csinálni, majd ha megvettem az újakat, akkor újratelepítem a Nas-t, és akkor két kötetet csinálok, és akkor csak az adatkötethez lesz hozzárakva a gyorsítótár. Bár szerintem 2x2 Tb akkor is belefog megad menni.
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Egy DS918+ Nas-t használok, van benne 2 db 512 Gb-os NVMe SSD. Kaptam a rendszertől egy üzenetet, hogy az SSD-k élettartama 10%, ideje lenne cserélni.
Valaki esetleg nem tudja mekkora belőle a max Méret amit belelehet rakni gyorsító tárnak? -
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors segítségre lenne szükségem. A dockerben a qbittorrent ujra lett telepítve, de Unauthorized felirat jelenik meg, pedig semmit nem állítottam a jogosultságokon.
Valakinek lenne ötlete hol, vagy min kellene állítanom? Én már mindent ami eszembe jutott végig néztem de semmi.
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes 7.1-ről. a 7.2-re frissíteni, vagy még érdemesebb várni vele?
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Létezik valami hasonló program a Nas-ra mint a HDD sentinel?
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne, ha esetleg valaki jártas benne. Lehet egy tárlókészletből kettőt készíteni újratelepítés, és adatvesztés nélkül?
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Egy kis érdekesség, legalább is számomra, valószínű beállítási gond, lehet, legalább is gondolom én.
Docker-ből futtatom a Qbittorrentet, szépen letölt mindent, automatikusan is, sebességgel sincs gond, egyszóval minden rendben, egy dolgot kivéve.
Azt vettem észre, hogy napról napra mindig egy kicsit több memóriát használ a Nas, szép fokozatosan mindig növekszik.
Volt hogy már 70%-nál tartott, ekkor leállította a qbittorrentet fél percre, majd újraindítottam, akkor már rendben volt a ram fogyasztás, mondjuk egy hétig, majd ismét felment 60-70%-ig az egy hét alatt.
Ez mitől lehet?
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Kicsit off, de szerintetek mennyiért lehetne eladni egy DX517 bővítőegységet hibátlan állapotban merevlemezek nélkül?
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Arra esetleg nincs tippetek, hogy a következő jelenséget miért produkálhatja a Nas?
Újratelepítve 7.1.1 rendszerrel, dockerből qbittorrent futtatva, és amikor új torrent kerül hozzáadásra, brutálisan belassul a kliens. Még sok esetben a böngésző lap frissítére sem reagál, csak amikor már letöltötte az adott torrentet.
-
Boss81
senior tag
Bocs, időközben lementem a térképről.
Na szóval a helyzet, valamiért a 7.2 baromira kicseszett velem. Nem tudom másnál hogy jól működik-e vagy sem de nálam katasztrófa volt. Szó szerint még egy rohadt portnyitás sem biztos hogy sikerült, volt amit engedett volt amit nem. A webstation abszolút nem ment. A torrendek nem indultak, és még volt jó pár dolog ami egyszerűen számomra lehetetlenné tett a használatát. Visszaraktam a 7.1.1-es verziót és láss csodát minden extra nélkül simán megy minden. Szóval nem tudom mi volt de az biztos hogy nem frissítek másik verzióra. -
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Tegnap frissítettem a 7.2-es kiadásra, egy dolog kivételével minden tökéletesen működik.
Dockerben, illetve most már Containe Manager-ben fut a qbittorrent. Portok nyitva mindenhol ahol kell, szépen tölt le, és fel is, a sebességgel sincs gond, viszont az RSS letöltő rész egyszerűen nem akarja letölteni az előre beállított sorozatokat, pedig minden jó, de a képen ez látszik is.
Ha valami nem stimmelne akkor a jobb oldali részen nem jelennének meg a torrentek.Valakinek van esetleg ötlete?
-
Boss81
senior tag
A Plex-el nem sikerült, ezért gondoltam a következőre.
Adott egy mappa, amit szeretnék figyeltetni egy RSS olvasóval, amit már feltelepítettem dockerben. Fut is szépen, fordított proxy-val is megy külső hálózatról.
De amikor szeretnék készíteni arról az adott mappáról egy RSS linket, hibát ír ki, akár IP-ről próbálom, akár külső elérésből.Igazából az a baj nem tudom hogyan hozzak létre RSS linket, bármit is csinálok hibát ír ki.
"Resource not found (404), this feed doesn't exist anymore, check the feed URL"
Ezt dobja ki arra is amikor létre akarom hozni.
-
Boss81
senior tag
Végigmentem mindegyiken, szó szerint. Egyedül a Tautulli ami említésre méltó, valóban nagyon sokat tud az értesítések között is kimagaslóan, de az RSS nincs köztük.
A Publier valóban Plex Pass-hoz kötött, szerintem marad valami fórum, ott lehet egy fokkal okosabb leszek ezzel kapcsolatban.
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Lehet hogy a megfogalmazás nem lesz az igazi de megpróbálom.
Tudok készíteni valahogy RSS linket a szerverre? Konkrétan arra kellene ha egy média letöltődik kimenjen egy feed a megadott felhasználóknak ,de csak bizonyos mappákról , vagy egy értesítés.A plex-nek van, de megmondom őszintén, csak ezért nem szeretnék fizetni.
Remélem értitek mit is szeretnék.

Ha valakinek van ötlete rá és megosztja azt megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nyaralás topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Köszi hogy szóltál