- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Sziasztok. Gondolkodom azon, hogy a NAS-t beviszem egy szerverterembe, és akkor ott mehet a torrentezés mint az állat.
Nem érdekli őket mekkora tárhelyem van
Dedikált 1000/200 sávra kaptam havi 8000 huf-os ajánlatot, szerintem elég jó ár.
Nagyobb csomag is van de szerintem fölösleges, nem hiszem elbirja el a vas(DS916+ 8GB). Mire érdemes ügyelni ilyen esetben, beállítani? Semmilyen privát dolgot nem szándékozom tárolni rajta.
Itthonra vennék egy kisebbet, valószínű SSD-vel. És erről filmeznék, esetleg tárolnék privát dolgokat(bár ezeket mindig külső eszközöken tárolom).
Elnézést kérek ha egy kicsit OFF.
(#53328) Pubszon - otthon Digi van, legnagyobb csomag. Ha nagyon igénybe veszem a NAS-t, akkor dolgoznak ám benne a 6TB RED vinyók, 4 darab van benne.
Jelenlegi tárhelyet tudom nővelni, vannak nagyobb vinyók.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Robot fűnyírók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Futás, futópályák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!