Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: Google Translate helyett: DeepL Translator
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Urby66: Elvesztegetett idők, félbehagyott játékok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
futizoli
tag
válasz
fagyalllo #199242 üzenetére
(#199233) fagyalllo Köszönöm.
Akad azért a gyári alap változatok között is néhány, amelyek egy sima lünetta cserével ütősek. Ilyen szerintem az első órám, egy kék scuba dude, na akkor kellett volna megállnom…
Persze a SE verziók között piszkálás nélkül is vannak gyönyörűek.
Az oroszok a nem minden elemükben tetszetős olcsó alap óráikkal, megfejelve a rengeteg elérhető alkatrésszel, variálási lehetőséggel létrehoztak egy hatalmas játszóteret, becsalogatva számtalan hozzám hasonló ’elvetemültet.. akik nem állnak meg pár óránál, mind többet akarnak.. Na jó, én leállok, tényleg.
Szerintem okosan csinálják, még jobban pörög a biznisz így..(#199238) Empsepo Keményen fotosoppolom a képeimet.
Lupé alatt rakom össze őket, nekem tűrhetőnek tűnnek.
Viccet félretéve, korábban már itt- utólag belátva, nem picit elfogultan- méltattam a vostok órákat, többször nem fogom. Annyit elárulok, nem az olcsóságuk miatt ragaszkodom hozzájuk. A nem gyári kiegészítők, alkatrészek sokszor még többet nyújtanak... Csak két nevet emelnék ki, favinov és dr.seikostain cuccai kimagasló minőségűek. (jelen zöld számlap is a selyemfény mellett kapott egy szépen rajzolt erős lumét, ami ugye a gyári számlapok nem kifejezett erőssége.) -
Kékes525
félisten
válasz
fagyalllo #199074 üzenetére
Hogy a francba nem sikerült akkor nekem? Nálam a helyén nem áll be, mert a falak árnyékolnak, ezért át kell tennem egy másik helyre, ahol manuálisan indítom el a vételt. Olyankor 12 óra 0 percre áll és várja a jelet. Ez történt most is, de ismét a nyárira állt, ami csak azt jelentheti, hogy ilyen jelet kellett kapnia. A politikai topikba is írták, hogy nem állt át az órájuk. Nem értem.
Na teszek még egy próbát. Most a biztonság kedvéért resetet csináltam. Ilyenkor is óra beállítást is végez. A resetnek ki kell javítania az esetleges hibát. Fizikailag egyszerűen lehetetlen úgy elromolnia, hogy a régi időszámításra áll át.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zoltán124
kezdő
válasz
fagyalllo #198994 üzenetére
Fagyallo:
Köszönöm,
egy vajazókéssel szedtem ki, egész könnyen kihoztaToobias:eredeti Bergeon, szállítással együtt olyan 6500Ft-volt.
KB másfél-két hete vettem, ez volt a második alkalom, hogy használtam.
Ezt a műveletet simán ki kellett volna bírnia, én is azért vettem ezt a márkát, mert azt írták, hogy nagyon jó minőségű, és kizárt, hogy kárt tegyen az órában, vagy hogy hamar tönkremenjen....
Gondolom selejtes darab.....[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz
fagyalllo #198723 üzenetére
Az RK-AW0003S elég pofás:
Kár, hogy ez az arany futtatás előbb-utóbb elég ramatyul nézne ki.
(#198724) schawo: simán lehet... A keepa elvileg meg tudná mondani, mikor volt utoljára készleten az amazonon, de az sem talál semmit.
(#198726) Zoltán124: nekem ugyanilyen van drapp számlappal, ahhoz drapp, fekete, sötétkék, vagy akár zöld szíj is megy. A tiéd vagy sötétkék, vagy fekete; jó lenne hozzá fekete, drapp, kék vagy sárga szíj is. A bevonattal kapcsolatban azt nem értem, miért került rá egyáltalán; szerintem jól néz ki az eredeti, matt tok.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Deskdiver
senior tag
-
válasz
fagyalllo #198407 üzenetére
Az összeállítást azt biztos, hogy Svájcban csinálják (ez ugyebár kötelező), valószínűleg valamelyik óragyárat bízzák meg bérmunkával, és nincs saját összeszerelőüzemük. A szerkezetet fillérekért a "szomszédból" veszik, az svájci. Ami Kínából importálnak, az a tok. Azt a kínaiak jobban csinálják, mint egy kis gyár kezdő CNC-sei, vacak, olcsó gépekkel, de Svájcban.
[ Szerkesztve ]
-
futizoli
tag
válasz
fagyalllo #196784 üzenetére
Így 'bőr/fém szezon' előtt még tettem egy próbát a fagyalllo által ajánlott akciós Straposphere szíjjakkal. Jó minőségűek, érik az árukat, a kedvezmény nélkülit is...
-
csabulaxi
senior tag
válasz
fagyalllo #198317 üzenetére
így zafírral nem olyan rossz az ár sem, csak az érzés, hogy tudjuk 26 ezer ft volt 10 éve.
mivel rosszabb mint egy stein? 30%-al olcsóbb.
nekem egyedül a lünetta betéttel van bajom, az én első generációsomon nem csak sérült, de idővel el is halványult a festés.
nem értem , ha akkora siker miért nem állt rá az utólagos gyártás, mint mondjuk az skx-hez van rogyássalnekem a bordó tetszik és kéne egy tömör mart fém lünettával
-
válasz
fagyalllo #198282 üzenetére
Pontos adatokra már nem emlékszem de úgy emlékszem beállítás után nem egész egy héttel már percben mérhető volt az eltérés. Egy héttel a beállítás után mondjuk 2 perc eltérés belefér?
Járástartalékra annyit tudnék mondani hogy egy kicsit több mint egy napot kibír. Talán másfelet.Még lenne valami. Már párszor átpörgettem a mutatót ami azt mutatja hogy hányadika van. Így néha a szám amit mutat nem stimmel. Erre van valami gyors megoldás? Órás be tudja ezt állítani?
[ Szerkesztve ]
-
-
fagyalllo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Új F Speed ZTECH Z-02 elektromos robogó 2 év jótállással
- Forgószék - prémium bőr és fa
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest