Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoarden
tag
válasz Isual #258426 üzenetére
Szegeden keresve lásd feljebbi hsz
[ Szerkesztve ]
ELADÓ órám: https://drive.google.com/drive/folders/1PW0O3w1z3wrkQ9KJWzrldT3lQi1kzZs4?usp=sharing
-
addikt
válasz Isual #234183 üzenetére
Vicces volt akkor a butik. Max az lehet, hogy naluk allt mar a boltban 10 honapot, de hogy a gyartast nem tudjak abban biztos vagyok. Kb. a Rolex maga se nagyon tudja.
Szerintem majd ha eljon a 10 ev, akkor raersz eldonteni hova akarod vinni. Van itthon kb. 2-3 hely ahol normalisan tudnak Rolex-et szervizelni, penztarca es preferencia fuggo, hogy ki hova viszi. 5-8 ev mulva kitudja mi lesz meg. Nyilvan a butikban lesz a legdragabb. Erdemes kb. 1000 ejrot felretenni a muveletre, ha oda akarod vinni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Isual #234181 üzenetére
Attol is fugg mennyit van hasznalatban. De alapvetoen ezeknel az uj szerkezeteknel 10 evente erdemes megnezetni, elobb majdnem teljesen felesleges. Ettol meg beviheted a butikba es kinyitjak neked, ha erdekel az allapota. Eleve meg az 5 ev garin belul vagy.
Egyebkent Rolex meg mas orak eseteben sem ismert a gyartas datuma, szoval nem tudom mire utaltal. Ha az volt az elso eladas es te mar masodkezbol vetted, akkor nyilvan onnan indult el az 5 ev garancia es onnantol erdemes nezni a 10 evet is.
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
addikt
válasz Isual #202134 üzenetére
Ez volt az. Csak karácsony előtt volt rá -20 euro blitzangebot.
Jó halk, és négy program van benne: jobbra, balra, és kettő oda-vissza. A minősége amolyan kínai a jobbikból, normálisan van összerakva, csomagolva. De azért például a párnák illesztése (ami soha nem látszik) nem valami szuper. Képek alapján amit te linkeltél, az tényleg ugyanez csak más külsővel. Tartósságról még nem tudok nyilatkozni."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
g0n21
senior tag
válasz Isual #199096 üzenetére
Nagyon szép!!!
Mercutio
Oyster Perpetual 114300 (39mm) a “dátum nélkül Datejust”. De abból van 31-34-36-39mm
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
g0n21
senior tag
válasz Isual #199056 üzenetére
‘16 februárjában jelentek meg az első cikkek arról, hogy a ‘15 márciusában bemutatott 3255 után mindegyik werkre alkalmazzák a +-2 seces tesztet
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
addikt
válasz Isual #199053 üzenetére
Kb. 2-3 eve mar ilyen. Amugy majdnem mindegy, mert egy jol beallitott normal Chronometer tanusitvanyos ora vagy azzal egyenerteku barmi is tudhat napi 1 masodpercet. Annyi, hogy kicsit tobb teszteles van a gyartas utan, de majd a te kezeden dol el, hogy milyen lesz. Szoval a gyartasban semmi nem valtozott.
[ Szerkesztve ]
-
-
TimeCenter
tag
válasz Isual #181925 üzenetére
Isual:
Ezek kifejezetten kisméretűek:
AS2050-87E - Rádiójel vezérelt, teljesen automatikus naptár, Eco-Drive szerkezet, WR100, nemesacél tok, zafír kristályüveg
CB1070-56E - Rádiójel vezérelt, teljesen automatikus naptár, világidő, Eco-Drive szerkezet, WR100, SUPER TITANIUM tok, zafír kristályüveg
AS2010-57E - Rádiójel vezérelt, teljesen automatikus naptár, Eco-Drive szerkezet, WR100, nemesacél tok, edzett kristályüveg
Ezek kicsit nagyobbak:
CB0010-88E - Rádiójel vezérelt, teljesen automatikus naptár, Eco-Drive szerkezet, WR100, nemesacél tok, zafír kristályüveg
CB0021-57E - Rádiójel vezérelt, teljesen automatikus naptár, Eco-Drive szerkezet, WR200, nemesacél tok, zafír kristályüveg
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Isual #175855 üzenetére
Mindkettő szép. Enyémen is van lume, nem túl erős az elején, de hosszan tart szerencsére. Elő is vettem kicsit a dobozból nemrég, két napig hordtam. Tartja a pontosságát, most azt nézem, megvan-e még a 82 óra, amit tudott két éve.
Corvus : Seagullwatchstore nem ajánlja a Good-Stuff-ot. Eddig úgy tudtam, mindkettő O.K.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Attila!
tag
válasz Isual #175824 üzenetére
Nekem is volt egy ilyen órám, ha jól emlékszem 65ért ment el... Ráadásul hirdettem is egy darabig, doboz papír volt hozzá, és elég jó képekkel certinás kockán és kampón fotóztam.
Pillangózár is volt hozzá, én 5000ért vettem használtam.Btw most Tissot-om van erre is kerestem, sikertelenül. Újonnan tuti nem veszek, vettem végül egy Hirschet szintén másodkézből 6-7ért talán.
[ Szerkesztve ]
-
moordavid
aktív tag
válasz Isual #175831 üzenetére
Az enyém meg német, de volt japánom, kettő is :-) Nekem ugyanígy, atyám miatt ragadt be az Orient márka. Neki egy orient quartz karórája volt sokáig, most is megvan. Az mondjuk tuti, hogy az órák szeretetét nem tőle örököltem. Mióta nyugdíjba ment nem hajlandó hordani, mert ha nem tudja az időt nem késik sehonnan :-)
"Like tears in rain."
-
-
squir
aktív tag
válasz Isual #175827 üzenetére
Nagy méret a trend sajna mindenki azt csinál.
Még amit érdemes lehet megnézni számodra a Montblance. Gyönyörűek és 40mm alatt is van bőven választék. Nem olcsó, de egy stílusos quartz beleférhet.
(Ez most így hirtelen, a teljesség igénye nélkül)Legszívesebben a Nomos-t ajánlanám, de az tuti fölötte van a keretednek.
[ Szerkesztve ]
-
squir
aktív tag
válasz Isual #175824 üzenetére
Svájci-japán egyre megy, búvár legyen és/vagy nagydarab.😁 Legalább is ez a trend
Ha használt is szóba jön, akkor szélesebb a paletta, újban ami beleférhet Junghans (pl Max Bill széria), Hamilton, Fortis, esetleg Longines. Nem túl ismert felénk, pedig saját szerkezettel is rendelkezik a Frederique Constant. Abszolút a te vonalad.
[ Szerkesztve ]
-
squir
aktív tag
válasz Isual #175820 üzenetére
Nem vitázni akarok, te tettél fel kérdést.
Certina-Tissot egykutya, ugyan oda vannak be sorolva a Swatch csoporton belül. Kis különbség, hogy a Certinának árnyalatnyit talán jobb a kidolgozása. Minden másban egyformák.
A szíj kiegészítők a legritkább esetben értéknövelők. Egy Certina bőrszíj-fáslicsat nem az, pl egy Omega acél karkötő viszont igen.
Kivitelre elegáns öltönyóra, nem sportos, nem divatos, egyszerűen csak szép, de semmi extra. Nem kapkodnak utána.
Boltban annyi amennyi, de újonnan garanciával kb 120e környékén neszerezhető itthon egy ilyen modell.
Ha fél éve volt szervizelve természetesen nem kell újra, nem figyeltem, hogy írtad[ Szerkesztve ]
-
squir
aktív tag
válasz Isual #175802 üzenetére
Nagyon plafonban eladási olyan 80e Ft környéke. Ha szervizérett (márpedig biztosan az) akkor még kevesebb is. Nem a legnépszerűbb modell egy olyan gyártótól, ami sokat vesztett mára a presztizséből. Lehet árulni magasabb áron, de így is nehéz eladni, hát még drágábban...
Az, hogy mi-mennyi volt hozzá nem igazán mérvadó. -
Tiszteletes
aktív tag
válasz Isual #175737 üzenetére
Szia!
Facebookon keress rá a "Használt órák eladása /vétele/ cseréje" kulcsszó együttesre. Én is csak google alapján tudnék neked segíteni a beárazásban. Ezen a fórumon sok nagy tapasztalatú nepper/óra kedvelő megfordul. Ők tudnak segíteni egy irányár megszabásában.
Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
jookomak
őstag
Korona jobb felé néz, részegen segíthet. Szar poén volt, nem jött be.
De attól függetlenül érdekel a rejtett korona működési elve. Viszont az érdekes, hogy valakinek azért nem tetszik a karóra, mert van rajta egy kiálló izéke. Számomra mindig is hozzátartozott az órákhoz valami nyomógomb, bizgentyű, ami megtöri a formát, és inkább hozzáad valamit. Lásd a pilótaórák hagyma-koronáját.
Vagy ott van pl. a panerai luminor, ott is az egyik legjellegzetesebb része az órának a korona. -
ans
aktív tag
Ha fel lehet húzni koronáról az órát, akkor nem szükséges forgatni. Ha egy hónapban legalább 2-3 napot egyfolytában hordja, akkor eléggé átmozgatja az órát ahhoz, hogy rendben legyen, szóval szerintem nem feltétlenül fontos fontos a forgató.
Ha mégis:
[link]
kicsit drágábbNekem van forgatóm, de ellennék nélküle is. Ami szerintem fontos a külső megjelenésen kívül, hogy csendes legyen, általában a most kaphatóak szerintem már elég csendesek, és 2 évig elmennek egy elemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Path of Exile 2
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest