Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiszokAlfréd
aktív tag
Megkérdezem itt is, hátha esetleg van tapasztalata valakinek;
A minap belebotlottam a Casio GW M5610U-ba, és teljesen nosztalgikus hangulatba kerültem a látványtól, mindenképp szeretnék egyet. Viszont ahogy elkezdtem utána olvasni, a DW 5600 lehet hogy jobb választás lenne nekem, nem tudok dönteni..
Az 5600-ban van színválaszték is, de nem az lenne a döntő, jó a fekete is. Viszont az, hogy egy elemmel elmegy minimum 5, de több helyen olvastam hogy 10+ éveket (ami számomra több mint elég, 3-mal én már bőven kiegyeznék) lehet többet ér, mint folyton azzal vesződni hogy érje elég fény, nehogy kifogyjon a kraftból. Ráadásul mintha azt olvastam volna a manualjában, hogy egyetlen megvilágításhoz szükséges energiát 5 perc napoztatással lehet visszanyerni, vagy 8 óra alatt beltéri megvilágítással.
Ez nekem soknak tűnik, de jó lenne ha valaki akinek van ilyen órája, megosztaná a tapasztalatait, azt nagyon megköszönném!
Illetve a rádiós kapcsolat nélküli pontosságuk is érdekelne. Tényleg elmásznak 15 s-t havonta, vagy az csak ilyen "max annyit" becslés. Nem mintha olyan nagy dolog lenne beállítani, csak érdekelne.
Most hirtelen nem jut más eszembe, pedig annyi minden felmerült mikor videókat néztem róluk..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest