Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PiszokAlfréd

aktív tag

Megkérdezem itt is, hátha esetleg van tapasztalata valakinek;
    A minap belebotlottam a Casio GW M5610U-ba, és teljesen nosztalgikus hangulatba kerültem a látványtól, mindenképp szeretnék egyet. Viszont ahogy elkezdtem utána olvasni, a DW 5600 lehet hogy jobb választás lenne nekem, nem tudok dönteni..
    Az 5600-ban van színválaszték is, de nem az lenne a döntő, jó a fekete is. Viszont az, hogy egy elemmel elmegy minimum 5, de több helyen olvastam hogy 10+ éveket (ami számomra több mint elég, 3-mal én már bőven kiegyeznék) lehet többet ér, mint folyton azzal vesződni hogy érje elég fény, nehogy kifogyjon a kraftból. Ráadásul mintha azt olvastam volna a manualjában, hogy egyetlen megvilágításhoz szükséges energiát 5 perc napoztatással lehet visszanyerni, vagy 8 óra alatt beltéri megvilágítással.
    Ez nekem soknak tűnik, de jó lenne ha valaki akinek van ilyen órája, megosztaná a tapasztalatait, azt nagyon megköszönném!
    Illetve a rádiós kapcsolat nélküli pontosságuk is érdekelne. Tényleg elmásznak 15 s-t havonta, vagy az csak ilyen "max annyit" becslés. Nem mintha olyan nagy dolog lenne beállítani, csak érdekelne. :)
    Most hirtelen nem jut más eszembe, pedig annyi minden felmerült mikor videókat néztem róluk..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés