Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• djeperto

aktív tag

válasz No.01 #265490 üzenetére

Szia, jó útra tértél :D

Melyik 5 napos GS-el szemezel?

Nekem ugyebár a titán verzió van (SLGA001G) aminek a méretei: Diameter 46.9mm Lug-to-lug 50.8mm Thickness 16.0mm... szóval nem kicsi, nagyon nem, de roppant kényelmes.
    A karperec és a csat kidolgozása nagyon jó, és szerintem tökéletes a microállítás megoldása is.

A másik spring drive-os órám, az "csak" Seiko, Grand nélkül ;] (SNR033J1)
    Az GMT 5R66 72 órás szerkezettel. Paraméterei: Tok átmérő (gombok nélkül) 44.8 mm. Tok magasság 50.4 mm. Tok vastagság 15 mm. Az is nagy, de szintúgy extrém kényelmes. A karperece is jó, de nincs rajta olyan microállítási lehetőség, mint a GS-en, csak az egyszerű.

Tudor Ranger... engem is "lázba" hozott, mikor megjelent és megpillantottam a képernyőn, és eléggé gyorsan adódott rá alkalmam, hogy élőben is megtapizzam... óriási csalódás. Az a nyomtatott számlap... hát az nekem kmiábrándító volt.

Tudor Pelagosom volt jó pár évig, na az szerelem volt. Ott nincs bling-bling, egyszerű, letisztult, nagyon jól látható minden szögből is az idő leolvashatósága... Nem ment volna, ha nem pont a GS miatt kellett mennie. Igaz, újból szemezek vele, és ha kapnák egy korrekt ajánlatot rá valakitől, tuti megvenném.

És akkor a cikkben szereplők bemutatása:

És még egy 9F quartz GS... csak úgy, kegyetlenül az indexre ütve :K

[ Szerkesztve ]

"there are more jacks then one at the fair..."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés