Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
gleccseresek voltak már?
[link] -
tomsolo
addikt
ma egyénként néztem az órásnál cuccokat, a seiko padik nagyon bejöttek!
láttam olyan hilfigert is élőbe mint aki itt kérdezte, nekem az nagyon csillogós(0 sport filingje van), élőben tök másabb mint a képeken
-
tomsolo
addikt
válasz
Grande Ale #243643 üzenetére
hehe
sry
-
@mriya@
őstag
válasz
Grande Ale #243643 üzenetére
Ez az a bizonyos End Of Life. (EOL)
-
Grande Ale
őstag
Basszus, kettőt ugrik a másodperc mutató, most vettem észre! Akkor gondolom ezzel jelzi, ha merül az elem. (mégis...)
Köszönöm a válaszokat, hívom az emagot. -
dzsi23
addikt
válasz
Grande Ale #243638 üzenetére
Vasárnap 17:00-ig elérhető az emag telefonos ügyfélszolgálata.
-
@mriya@
őstag
válasz
Grande Ale #243638 üzenetére
Elméletileg csak a kijelölt szerviz nyúlhat az órához.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Van egy Seiko 5 Sports, ami a következőt kezdte el produkálni: koronáról felhúzom, és elkezd eléggé megakadni, befeszülni a korona. Ez úgy javul meg, hogy ellentétes irányba tekerek rajta egy kicsit vissza és újra elkezdem felhúzni. Viszont hamar ismét elkezd befeszülni és nehéz lesz tovább tekerni. Eddig sose csinált ilyet, elvégre túlhúzni sem lehet, kiold magától ha teljesen fel van tekerve. Mi lehet a probléma? Érdemes lenne elvinni óráshoz? Van itt helyben órás, foglalkozik japán automata szerkezetekkel.
-
Grande Ale
őstag
Garancia ideje alatt bármely órás cserélhet elemet, az nem érinti a garanciát?
-
dzsi23
addikt
válasz
5-ös kezelő #243636 üzenetére
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Rigormortiis #243629 üzenetére
Szíj nem érdekes, ha normál tokfüles az óra - olyat teszel rá, amilyent akarsz. Tok méretét nézd még, ez az Edifice kicsit nagy rád, bár közeli kép torzíthat.
Ha nem zavar a Tommy H. márkanév, meg h mások mit gondolnak, és a pénzt sem sajnálod rá, ne törődj az ajánlásokkal, vedd meg. De csak ha "szól hozzád", h muszáj megvenni.44mm tok esetleg a buktató, meg az üvegre vigyázni kell. A szíj meg Nato-ra cserélhető, ha elöregszik.
Vékony csuklós sorstársaim : Alin találtam 36-os méretű Pagani automatát, BB36 stílusában,150 dodóért. Bár nekem 38-39-esben lenne az igazi, de csábít erősen.
-
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz
Rigormortiis #243629 üzenetére
Végül is akinek van jó órája (és neked van 2 is), az már megteheti, hogy rosszakkal is próbálkozzon, mert van mit felvennie, ha megbánja a vásárlást.
-
dzsi23
addikt
válasz
Fehercsoki #243630 üzenetére
Ha vízálló kell, akkor a bőr felejtős (szvsz. még akkor is, ha gumit ragasztanak az aljára, és vízállóként árulják). A natonak nem lesz baja a víztől, simán bírja, viszont tud vizet magában tartani, mivel szálas anyagból van. Én inkább gumit néznék, azt elég csak megtörölni, és máris száraz.
-
@mriya@
őstag
válasz
Fehercsoki #243630 üzenetére
-
Fehercsoki
aktív tag
Szíjat hol érdemes vásárolni? Fém szíjjal jön majd az órám, 22mm széles méretben, azonban ez nem tetszik. Talán bőr vagy nato, vagy valami hasonló, de vízálló szíjra gondoltam, előny lenne ha Magyarországon megvásárolható lenne, túl sokat nem szeretnék rá várni, mert türelmetlen vagyok.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
5-ös kezelő #243628 üzenetére
Az ilyen fémszíjas órák nagyon nem az én világom 😅 A mindennapokban/melóban gshockot hordok, ezen kívül van még egy sportosabb kinézetű edificem, mindkettőt imádom, de akkor körbenézek az általad ajánlott márkák között is. Igazából ezeken a Hilfigereken egy kirakatban akadt meg a szemem.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Rigormortiis #243625 üzenetére
Nekem bejön kinézetre. Ha tetszik, úgyis meg fogod venni.
Akár tartós is lehet, nem tudom, belül mi van.
Árát nem fogja tartani, és a szíj pótlása sem lesz egyszerű ugyanilyenre, ha betöredezik. Inkább ezekért nem venném. Na jó, a segédszámlapokat sem látnám rajta.Jó negyvenezerért már napelemes Citizent adnak, az valszeg tovább fog tartani. De egy Pagani Design is kijön ennek az árából, zafírüveggel, jó vízállósággal, japán automata szerkezettel. Kvarcból meg a Lorus-t inkább venném. Olcsóbb, jobb. [link] /Tudom, ez 3 mutatós, de szép/.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Bár ez is tetszetős számomra.
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Magánvélemény:
Ennyi pénzt én nem adnék érte. Meg legalább 100m vízállóság a start egy óránál sztem (öltöny mellé nem kell, de ez az óra sem való oda).
Ennyiért lehet kapni "napelemes" karórákat is komolyabb vízállósággal. -
tomsolo
addikt
válasz
Grande Ale #243619 üzenetére
no offense
ez csak ilyen plusz feature a szerkezeteknél, mint a gyors naptár állítás, asszem a miyota is tud ilyet
-
Grande Ale
őstag
válasz
Rigormortiis #243616 üzenetére
Három is van a családban, japán szerkezet, nyugodtan vedd meg. Bar biztos le leszel szólva érte, de semmi gond azokkal az órákkal.
-
Grande Ale
őstag
-
dzsi23
addikt
válasz
Rigormortiis #243616 üzenetére
Nem kimondottan pozitívak a vélemények róluk. Melyik modellt nézted ki?
-
Rigormortiis
veterán
Mi a véleményetek a Tommy Hilfiger órákról? Van egy modell, ami nagyon megtetszett, csak nem tudom, hogy ezek a divatórák mennyire megbízható és időtálló darabok.
-
Quartz51
tag
válasz
Grande Ale #243610 üzenetére
Svájci, rá van írva. Nemrég beszéltem egy sráccal, a Jura-hegység egyik eldugott völgyében, ahová hetente egyszer visznek a galambok e-mailt, a Milka tehenek kolompjának ritmusára reszelgetik a kvarc kristályt pontos frekvenciára, meg tekercselik a rézdrótot, elöl "Heritage", hátul "Craftmanship" feliratos, zergetollas, zöld mellényben. Az inasok pedig patikamérlegen mérik ki a forrasztóónt a tranzisztorokhoz, amelyeket évszázados, apáról fiúra örökített mátrixok alapján forrasztanak.
-
tomsolo
addikt
válasz
Grande Ale #243603 üzenetére
normálisabb kvarcok tudják jelezni, ha döglődik az elem, pl a másodperc mutató kettesével üt meg ilyenek...
-
ktg3
őstag
válasz
alphaville #243578 üzenetére
Nekem van egy ilyenem és nagyon szeretem
Viszont a 21mm-es szíjat nem tudom megbocsátani neki... -
Quartz51
tag
válasz
Valószínűleg csak az elem, mert ez a kiváló
kínaisvájci werk nem jelzi, ha merül. -
dzsi23
addikt
válasz
Mi is csak remélni tudjuk, de nagy valószínűséggel az elem.
-
fagyalllo
őstag
válasz
SH4D0W2011 #243592 üzenetére
Ugyanaz, csak a 2110-nak két színből áll a "kupakja"
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Úgy vettem észre, az új( egy két hónapos) órám kicsit elkezdett késni. [link]
Beállítom, pár nap után már késik. Remélhetőleg az elem rossz és nem az óra, igaz? -
dzsi23
addikt
válasz
Fehercsoki #243601 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest