Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz WolfheartGR #243652 üzenetére
Szokták, hogy van az a pénz, de ebben az esetben ezt inkább nem jelentem ki Igaz nem tökéletes a számlap, meg a tokot is rendbe kell rázni, de amennyiért szembejött nem lehetett így sem kihagynom.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
WolfheartGR
őstag
válasz WolfheartGR #243651 üzenetére
Azért kicsit kéne...
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
dud998
őstag
válasz WolfheartGR #243550 üzenetére
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
gyuszmó
őstag
válasz WolfheartGR #243540 üzenetére
Én is szeretem, ha bonyolult és az acél súlyát.
[ Szerkesztve ]
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
gyuszmó
őstag
válasz WolfheartGR #243540 üzenetére
igazán az acél és titán közötti harc ami dilemmában tart. Súly szempontból."Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
gyuszmó
őstag
válasz WolfheartGR #243525 üzenetére
Nem zavaró, hogy ennyire tele van zsúfolva a számlap?
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
@mriya@
őstag
válasz WolfheartGR #241402 üzenetére
Vostokból is leginkább a Europe széria kapható.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
@mriya@
őstag
válasz WolfheartGR #241397 üzenetére
Mutatsz egy magyar webáruházat vagy üzletet, ahol az Amphibiákat forgalmazzák?
Nem a facebookon fellelhető néhány darabra gondolok!Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
dud998
őstag
válasz WolfheartGR #240700 üzenetére
Nagyon szép Citizen, az egyik ikonikus darabjuk. Viseld egészséggel és becsüld meg ezt a drága asszonyt!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Denyiro
tag
-
tupacamaru
veterán
válasz WolfheartGR #36795 üzenetére
Szerintem nincs azzal baj hogy neked a kvarc órák jönnek be az általad említett okok miatt. Kinek ez kinek az, de csak azért ne vegyél mechanikus órát mert a többség olyat ajánl, lehet hogy soha nem szeretnéd meg.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Empsepo
senior tag
válasz WolfheartGR #36795 üzenetére
Lehet, hagyni kéne az egészet a részedről.
Nem akarásnak nyögés a vége. -
Empsepo
senior tag
válasz WolfheartGR #36792 üzenetére
Alapból automatát ajánl az ember, ha valaki nem zárja ki azt teljesen és itt erről van szó. [link]
Azért, mert csőlátásom van és szeretem ha mechanikus óra ketyeg a karomon.
Van full kvarc Casio-m is, bicajozáshoz, ház körüli munkához, nyári pancsoláshoz.Az automata vagy kézihúzós órák egészen más minőséget nyújtanak nekem, az meg hogy időnként utána kell állítani, kit érdekel?
Engem legalábbis nem.
(#36793) Retekegér
Nagyon szép, letisztult darab!
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz WolfheartGR #36748 üzenetére
-
bigdady
nagyúr
válasz WolfheartGR #36748 üzenetére
Ja most látom win alól, hogy a kép nem töltődött fel (mobilon most is látszik) beszarás. na mind1
Szoval: [ez][ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz WolfheartGR #36724 üzenetére
Ezt az ECO drive órát meddig kell először napon hagyni?
Illetve egy rendhagyó kérdés ti honnan szedtek a pontos időt? Pontosido.hu?
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz WolfheartGR #36724 üzenetére
Gondolom ez.
Ez az óra csak Kínából vesz rádiójelet, gondolom itthon még üzemelne rendesen csak nekem kellene beállítani néha. A dátumot azért vinné rendesen vagy azt is állítani kellene?
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
bigdady
nagyúr
válasz WolfheartGR #36702 üzenetére
inkkább fossil legyen mint ne tetszen
Ezzel szemezek még, de félek nagy lesz az óralap:
[ Szerkesztve ]
-
TimeCenter
tag
válasz WolfheartGR #36671 üzenetére
Fekete ionizált bevonattal ezeket is nézd meg ( A Citizenek Eco-Drive szerkezetesek ).
50000 alatt:
CITIZEN, CITIZEN, CITIZEN, CASIO, CASIO, TOMMY.100.000 alatt:
TISSOT, CASIO, CITIZEN, TIME FORCE, TIME FORCE, TOMMY.200.000 alatt:
CERTINA, CASIO, CITIZENHasználd a részletes keresőt.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz WolfheartGR #36671 üzenetére
Kösz.
Ti hol vesztek órákat használtan?
-
bigdady
nagyúr
-
dani992
csendes tag
válasz WolfheartGR #36665 üzenetére
Sorry
-
dani992
csendes tag
válasz WolfheartGR #36657 üzenetére
Üdv.
Nekem CH2600 van. Formára nekem is tetszett, de az idő múlásával most már zavar hogy valami 47mm-es korona nélkül az átmérője. Az üvegből sikerült kitörnöm 1 darabot mert az kilóg az óra síkjából hogy így fogalmazzak és 1 sarokhoz odavertem a fürdőszobában. Vannak már karcok rajta bőven. Az elem kb 1 évet ment el benne.
Mindent összevetve a dizájnon kívül nem sok jót tudok mondani róla. Igaz sikerült alkudnom kicsit és 25.000Ft ért vettem ,de visszagondolva még ezt sem érte meg. Mondjuk rajtam is van mindig de hát nem nézegetni vettem. De ha te jobban tudsz vigyázni rá mint én akkor lehet h neked megfelelő lesz. Bár ez a fekete idővel meg fog kopni akármilyen eljárással is csinálták ez akkor is csak 1 bevonat. Másik ami számomra nagyon zavaró az az, hogy a másodperc mutató nem az osztásokra üt hanem össze vissza mellé. Apámnak casio órái voltak mindig is érdekes, hogy ott meg tudták csinálni normálisan...
-
Attila!
tag
válasz WolfheartGR #36616 üzenetére
Ennyiert mar inkabb egy tourbillion...
-
Zol72
csendes tag
válasz WolfheartGR #35702 üzenetére
Igaz. Telefon.
-
Pé
senior tag
-
AssAssynn
őstag
válasz WolfheartGR #35294 üzenetére
Komoly. Köszi.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz WolfheartGR #35291 üzenetére
Tudsz linkelni egy képet erről a hőn szeretett Citizenedről?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Tothgera30
Ármester
válasz WolfheartGR #35280 üzenetére
Használva van, persze nem mindig veszem fel, csak most úgy alakult. Olvas vissza, nem olyan régen van meg ez a Monsterem, csak sajnálom használni, az előző (Narancs) is karcot lett a lünettánál.
#35282 aischylos: Tudom, a használtak 90%-nál körbe karcos.
Csináltam egy képet, ha a fény megtörik rajta, akkor így látszik:
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Pé
senior tag
válasz WolfheartGR #35288 üzenetére
Ne fogd vissza magad, hosszútávon káros
-
Gabor970
addikt
válasz WolfheartGR #35288 üzenetére
ezüst számlappal, de pontosan ezt az órát kaptam a munkahelyemen 5 éves jubileumi köszöntés alkalmából. Fiamnak adtam, és sokszor nézegetem a kezén, mennyire korrekt darab.
ha már olcsó óráknál (is) tartunk: [link] vasárnap lesz egy utam Pestre. Bemegyek a tutu-hoz, felpróbálom a linkelt órát.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Pé
senior tag
-
Pé
senior tag
válasz WolfheartGR #35186 üzenetére
Igen így! Elárulod a trükköt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest