Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cog777

senior tag

Lenne par kerdesem az automata orakkal kapcsolatban.

Kineztem egy 37mm-es Seiko NH35a-s orat , reklamozzak hogy turazashoz, uszashoz vagy hegymaszashoz is nagyon jo. Szerintem azert ez koltoi tulzas lehet, nem?
    Egy finom onfelhuzos oraszerkezet azert eleg erzekeny lehet a razkodasra. Csak erdekel h pl futast vagy a hasonlo razkodast mennyire viselne el alkalmankent. (Nem tervezett futas pl a buszra :) )

Az ora pontossagat a hideg es meleg is befolyasolja, tehat az evszakok, jol gondolom?

Milyen hangosan ketyeg vajon? Ejjeli csendben vajon hangosnak tunik? Eleg csendes kornyeken lakunk, elszoktunk a hangos varosi zajtol.

Mar elegge leszukitettem mit szeretnek, ez az egyik ora. Masik az nagyobb, egy 42mm-es Wenger, ami a meretaranyosan kinyomtatott es az alkaromhoz tett orapapir szerint eppen a csuklom egyik szeletol a masikig tart, es a l2l-ja 5cm. Nincs nagy csuklom kb 17cm. De ennek ellenere ez sem nez ki rosszul, persze ez nagyobb modernabb stilust kepvisel.

Hat, szivem szerint mind a kettot megvennem, de egyellore csak egyiket fogom.
    A Wenger sima elemes valtozat, tehat kb nem igenyel napi-heti torodest, amig az automatanak lelke van :) az en vilagomban amolyan steampunkos - steam nelkul.

HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés