Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• g0n21

senior tag

válasz nebancsa #216173 üzenetére

Akartam írni az előző kommentembe, de gondoltam nem lövöm el: én sem datejusttal kezdtem, csak ott volt szervizelési problémám.
    Ahogy azt a hszt kerestem, néztem a regi kommentjeim is: Eco-drive Citizen, Thomas earnshaw, vintage seikok meg citizenek (ilyenek vannak most is), sőt, a steinhart O1B-re nagyon sokáig vágytam, de egyszerűen nem tudtam összespórolni rá (2014)
    aztan mire sikerült, addigra beleszerettem a 6138-8020ba... :)

szoval tudom milyen leszervizeltetni 20-ért egy SKX-et, amit 40-ért vettem (2015).
    Sőt, vintage orat többért felujittatni, mint amennyit érni fog... csak azért mert ahogy láttam lelakva, és bekattant, hogy ez lehet még gyönyörű. Dzsanànak is rengeteget köszönhettem ilyen szempontból, mert olcsón szervizelt és valaszolt a kiváncsi kérdéseimre és megtanultam érteni a szerkezeteket.

Azota tapasztaltam valamennyit, és tudom hogy ha az ember nem hobbista vagy másodállásban órás, akkor nem azért ker sokat, mert szemét, hanem mert ahhoz hogy minőségi eszközökkel es anyagokkal dolgozzon, ahhoz pénz kell.
    Es értem hogy simán lehet szerkezetet cserélni, de egy 4r** (nh35) 50$ netről, plusz valaki azt beszereli, stb, nem biztos hogy jobban jossz ki, mint egy szervizzel.

Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés