Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KelemenUhr
aktív tag
Hmmm...
MBSCC049 -
válasz
Lev Abalkin #185702 üzenetére
Talán esetleg a Smits & Wesson órai.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Lev Abalkin #185702 üzenetére
Carnival tríciumos Aliról. T25 csövek, ha szerencséd van, frissek és nem állottak. Maga az óra rendben van, masszív acél és zafír. Ezt nem a portékám reklámozására írom, nekem bevált.
Utána meg valami T100-as csöves, ha sok a pénzed, és fényár kell a sötétben. Csak bevetésen le kell takarni, mert messziről leszednek az orvlövészek éjszaka.Armourlite mondjuk.
-
Lev Abalkin
tag
Köszönöm a válaszokat. Valami titkos favoritnak reméltem. És mi a következő lépcsőfok?
-
von toth
tag
válasz
manokaki #185673 üzenetére
Kidolgozásra szép, de ha jól emlékszem egy felejthető sellita van benne.
Mr. Abalkin: az UZI óra valóban egy kinai aliexpress színvonbal (ha van olyan) military magazinokban szokott feltűnni rettentően túlárazottan, de airsoft 2017 Bakony special op. bevetésekhez és Jetta bakancs mellé büntet.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Lev Abalkin #185699 üzenetére
Volt UZI tríciumos órám egyszer. Annál kínaibb, gyagyibb cucc kevés van szerintem.
Pénzt ne adj érte!
-
Lev Abalkin
tag
UZI órákkal van valakinek tapasztalata? Valami olcsóbb, kvarc "szolgálati" (assebajharészbenműanyag) órát keresek, és egyben kipróbálnám a trícium csöves megoldást. (G-shock már van.)
-
válasz
gipsztigris #185697 üzenetére
Igen, ennél nagyobb már furcsán áll/állna
(#185696) Empsepo: Köszönöm
Van súlya meg kell hagyni, de érdekes, hogy a szíj könnyebbnek érződik, mint más óráknál. De szerintem azért, mert alapból az óra súlyosabb. A tok vertikálisan is nagyobb mint a Marine Star-on, furcsább is elsőre, de megszokom hamar
A korona elsőre engem a csavarfej süllyesztő szerszám hegyére emlékeztetett -
-
dik
őstag
Megérte nem érte nem is tudom. De dzsana ennyit tudott kihozni belőle az élet meglátszik rajta nem mai gyerek már és be is volt ázva...
[seiko]
Bár a dátum fölé mi folyt nem tudom. Esetleg erre valaki valami jobb szíjat nem tudna a gyári seiko 10e ft. Valami jópofa kellene hozzá...
Meg lenne itt egy casio kicsit rossz a kép elnézést érte, de nem tudja valaki a használatiját magyarul mert ez össze vissza mutat és nem igazán emlékszem hogyan kellett beállítani mi micsoda volt a menüjében.
casio -
BAti77
aktív tag
válasz
Polarstar #185669 üzenetére
Wyler Vetta...
540/459€ a quartz -
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #185679 üzenetére
Letakarnám éjjelre, aludjon ő is. :-)
A Luminox és a KHS gyönyörűen fénylettek, nem is tudom, miért adtam el őket.
Akkoriban még nagyban csereberéltem az óráimat, de ez már elmúlt. -
válasz
5-ös kezelő #185679 üzenetére
A T25-ösömet lefelé fordítom éjjelre, mert nem tudok aludni mellette egyébként.
-
válasz
gipsztigris #185684 üzenetére
Igen
Köszönöm
Azt is néztem csak féltem hogy rám az már nagy lenne.
(#185685) rbalint88:
Autóhoz öltözünk!
-
-
fagyalllo
őstag
válasz
gipsztigris #185680 üzenetére
Valóbasz szokásuk SG helyett mégis DHL-lel küldeni, ezért rendelés után érdemes egyből.írni egy levelet, hogy bizony ragaszkodunk a választott postához.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #185676 üzenetére
Én azt a zöld Yelangot megnézném élőben. :-)
-
Gyuc
aktív tag
válasz
gipsztigris #185668 üzenetére
Mi ezen az érdekes?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
@mriya@ #185658 üzenetére
Ott sem minden tatár rokona a hatalmon levőknek. Van oroszföldön bőven szegény ember.
Tigris : Nekem nem lenne jó az a sok cső, és a nappali leolvashatósága sokkal jobb az én Karneválomnak. Véleményem nem változott : Fekete számlap, fehér egyenes mutatók, T100 a mutatókra, indexekre T25. -
törölt tag
válasz
manokaki #185673 üzenetére
Nekem egy időben nagyon tetszett, szerintem jó óra, de élőben mikor megnéztem, nagy krumplinak találtam. Régebben létezett belőle 40-es, most azt hiszem, 43,5-es van csak belőle.
Ha szíjat akarsz rajta cserélgetni, szívás lehet a tokfülek, meg az integrált szíj miatt.
-
Bazsi101
tag
válasz
KelemenUhr #185667 üzenetére
A számlap lábak forrasztva vannak, esélyes hogy az áthelyezésnél sérül a túloldalon a festés. Ha igen, azt is javíttatni. Lume festést itthon nem csinál senki elfogadható minőségben, szóval posta ki, munkadíj, posta vissza, a szerelés is pénzbe kerül, stb. És akkor még mindig csak egy modolt kínai. Én inkább vennék valami gyárit.
-
BAti77
aktív tag
válasz
KelemenUhr #185670 üzenetére
-
válasz
KelemenUhr #185667 üzenetére
Kösz. Néha nem jeleníti meg a képeket random mobilon.
Mióta fizetős a prohardver, azóta hiszi van. böngészőről a mobilarénára belépve átlépve a fórumról a it caffeba, apróra, prohardverre - mindig kilép! Kisf.szom kivan.Bati77: Wyler Vetta webbolt nincs, árat honnan szedted? Most nem megyek boltba olaszba.
-
Gyuc
aktív tag
válasz
gipsztigris #185556 üzenetére
Ez a free post kamu én azt választottam mégis DHL el küldte mondván az nekem jó
-
Bazsi101
tag
válasz
KelemenUhr #185651 üzenetére
Jól gondold át azt a modolást, nagyon nem lesz költséghatékony dolog...
-
válasz
Milyen Gerlach volt?
Otagót, vagy Enigmát keresek. Nem vagyok fészen. -
Sungoo
addikt
válasz
A vastagabb, szendvics számlap miatt nem lesznek rövidek a tengelyek?
-
gipsztigris
addikt
válasz
5-ös kezelő #185640 üzenetére
Ez se rossz! 68 csöves T100-as Seiko automatával 250 dodó ma estig.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #185653 üzenetére
Szvsz. a helyi vásárlók már nem ilyen karórákat hordanak.
-
SNZH53-hoz milyen bőrszíjat ajánlanátok? Esetleg ami itthon is rendelhető?
-
ZiD
tag
válasz
5-ös kezelő #185653 üzenetére
@Köszönöm Mindenkinek
5-ös kezelő: nem, valamikor volt szó egy másik Hamilton kapcsán, hogy valószínű Powermatic80. Ment a diskurzus, hogy lehet-e benne műanyag stb, stbMondjuk engem nem zavar
-
5-ös kezelő
senior tag
Szinte biztosan. Ha nem csavaros, akkor bizonyára oldalról kitolós. Seiko, Orient, Casio tömör szemes szíjaknál találkoztam a szorítógyűrűs megoldással, nem nagy kunszt azt sem kicserélni - ha számít rá az ember.
Szerkezettel mi a gond? Sellita?Vettem tegnap este egy ilyet. Új, és még működik is - van benne kenőanyag.
Eladó szerint, aki járt a gyárban is, szándékosan raknak kevés olajat bele, h a nagy hidegben ne dermedjen meg, és a helyi vásárlók ne törjék el egyből az alkatrészeket. Lehet benne igazság. Vagyis be kell kalkulálnunk egy szervizt, ha Vosztokot veszünk. -
KelemenUhr
aktív tag
Nem jött össze a G.Gerlach. A Facebook bugos volt szombaton, lekapott egy nullát a hirdetett órám árából, így majd' két napig olyan érdeklődőkkel bajlódtam, akik magukban azt gondolták, hogy valóban 5000 Ft-ért akarom eladni ezt a kis csodát...
És az a durva, hogy a legtöbbjük még ebből is alkudott volna.Szóval ennek köszönhetően buktam komoly érdeklődőket, ma egy fórumtárs végül eljött megnézni, de sajnos nincs pótszemem a szíjhoz, neki pedig kicsi így. Egyik szemem sír, a másik nevet, nagyon tetszett a Gerlach, de fájt volna elengedni a Seiko-t, tehát marad és úgy gondolom, hogy végleg, nem fogom eladásra kínálni többet.
Magamat kárpótolandó a Debert moddolására támadt ma egy ötletem, ha minden jól megy, kapni fog egy ilyen nem rakott, hanem vésett indexes számlapot:
Méret elméletileg stimmel, számlaplábakat kell áthelyezni, illetve keresni valakit, aki foglalkozik lume festéssel. Vagy a sárga helyett kapna ez is zöldes alapárnyalatú festéket, vagy fehéret, ha a belső lünetta nem rakott három zöld indexe is átfesthető. Ez esetben kéken pislákoló festéket választanék! Ha tudtok olyanról, aki ilyesmivel foglalkozik, osszátok meg velem!
Ha lesz egy kicsit több időm, valamiféle látványtervet is összehozok...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest