Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Predator2

addikt

Helló

Órát szeretnék vásárolni, ebben kérném a tanácsotokat. Használni szeretném, nem felvágni vele, nekem nem státuszszimbólum az óra.
    Keresem az aranyközéputat: sportos/fiatalos, de mégis mutatós/minőségi, nem kirívó, ár/érték arányban megfelelő órával.
    28 éves vagyok. Magas, de vékony srác, így a nagy batár órák kizárva.
    Jelenleg van egy gagyinak számító Casio W-59-es órám. Állandóan leszólják ezért cserélném le.

~50-55.000Ft.
    Használt vagy új: Mind1, eredeti legyen, és lehetőleg garanciális.
    Kvarc vagy mechanikus: igazából ez is mind1, jelenlegi órám kvarc, viszont beleszerettem 2 mechanikus órába.
    Ne kelljen, szórakozni vele, hogy állandóan megáll/lemerül.
    Vízálló (kézmosás/zuhanyzás, nem búvárkodás), amennyire csak lehet karcálló, lehetőleg háttér világításos órát vásárolni, sajnos tudom, hogy utóbbi elég kevés órában van.
    Fontos, hogy könnyű legyen, ne legyen túl nagy, fém csatt kizárva. Dátum kijelzést szeretnék rá.

Eléggé megtetszett: [link]
    Vagy esetleg még ő:[link]

Véleményekre volnék kíváncsi, a fentebb leírtaknak mennyire felelnek meg a felsorolt órák? Hosszú évekre tervezném vele. Márkával kapcsolatban vélemények? Esetleg mást?
    Külföldi rendelés is szóba jöhet, ha ott olcsóbban hozzájutok az adott órákhoz.

THX

[ Szerkesztve ]

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés