Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #155699 üzenetére
Régebben én is próbálkoztam több féle fóliával az óráimon. Ami olyan, mint amit a telefonokra szoktak általában helyezni, az elég merev volt, és hamar karcolódott. Egy idő után úgy nézett ki, mint a hányás, cserélni kellett. A harmadik cserénél meguntam.
Aztán volt a puha simulós, az nem karcolódott, csak narancsbőrös volt. Ez napsütésben volt elég zavaró, amikor narancsbőrös árnyékot vetett a számlapra. Én itt fejeztem be a fóliázást, és elkezdtem vigyázni az óráimra. Nekem Hardlex üveges óráim vannak, de az én használati szokásaim mellett azok fólia nélkül sem karcolódnak. Nyilván betont keverni, meg falat vésni nem fogok bennük.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One UI zápor esett a hétvégén
- Mobilinternet
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest