Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok! Seiko és a többiek tanácsát is utólag mégegyszer köszönöm a Casio órám kiválasztásában. Végül úgy döntöttem, nem kell nekem komolyabb óra, majd ha ez egyszer meghal, akkor veszek egy svájci kvarcot, vagy lehet simán megin Casiot, azt majd akkor eldöntöm. Túl macerás nekem az automata, nézegetni a pontosságot, sokszor hordani stb..
Ezúton szeretnék még mindannyiotoknak Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánni!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest