Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kenvelo7
tag
Hello
Rendeltem egy órát a skywatches,com -ról , meg is jott minden "papir" róla , az is hogy melyik oldalakon lehet kovetni, számla minden de kovetesi szamot nem találom , az hol szokott lenni ? Előre is köszönöm a segitseget !
-
bence0929
tag
Nem vagyok én sem Roller guru, de a 7 millás Rollerek nem hinném, hogy 10 mikron futtatottak, sőt én tudom hogy arany, de javítsatok, ha hule lennék, de nem hiszem
-
Magnum_
nagyúr
válasz
trassher #110338 üzenetére
én nem tudom, de zerintem nem tömör arany.
de ez nem 6mio
-
Lavie
tag
válasz
Worldmaster #110322 üzenetére
Tetszetős, nagyon ott van!
-
DR01DMAN
aktív tag
válasz
fagyalllo #110330 üzenetére
Indexek is másabbak az elődnél, ez valahogy elkerülte a figyelmemet. Azt hittem, hogy a fekete szárú másodperc mutató nem lesz összhangban a fekete háttérrel, értem itt ez alatt, hogy nagyon beleolvad a környezetébe, de nem, a videón teljesen máshogy mutatott, mint képen, nem annyira zavaró. Szerintem picit még dobott volna ezen a szép órán, ha egy teljesen piros másodperc mutatóval szerelték volna fel.
Döntöttem melyiket választom.......mindekettőt!!!!
-
Magnum_
nagyúr
-
-
DR01DMAN
aktív tag
válasz
Tothgera30 #110285 üzenetére
Köszönöm!
Na meglestem a második generációs szörnyeket, nagyon szépek, de az létezhet, hogy csak a másodpercmutató színe amiben eltér elődjétől? Nem vettem észre más különbséget, de lehet azért van mert kicsit vaksi vagyok.
(#110281) fiktív1: Megtudom érteni, nagyon szép.
(#110291) 5-ös kezelő: Köszi a tanácsot. Átérzem a birtoklási vágyad, az ilyen kis szépségek vonnzák az embert, mint mágnes a vasat!
-
bence0929
tag
Uhh, volt egy kis lemaradásom, csoda dolgokat láttam, mindenkinek gratulàlok az új üdvöskékhez
Természetesen a szépséges kisbaba vitte az első helyezéstgratulálok és egészséget kívánok
-
squir
aktív tag
válasz
Hipolyt #110310 üzenetére
A linkekből gondolom, hogy külföldi beszerzés nem jöhet szóba, csak hazai forgalmazás (feltételezem a garancia és a szervizháttér miatt). Ugyan ez miatt tippelem, hogy csak új óra játszhat, használt nem.
Érdemes körülnézni a "microbrand"-ek kínálatában, bár ezek közül csak a Steinhart rendelkezik hazai forgalmazóval (riosshop.hu).
Őszintén megvallva, ha kézben van nekem 130.000 Ft és csak új órában gondolkozom hazai bevásárlásban, akkor hanyagolnám a Vostok-vonalat, bár valóban jól néznek ki képen, de élőben a legtöbb hatalmas, én már nem tudnám felvenni őket). A hírek szerint ebben a hónapban ki fog nyitni Budapesten a Seiko Boutique, a Szent István tér környékén. Rááldoznám azt az egy napot, hogy zsebemben a pénzzel körülnézzek élőben a kínálatban (még ha vidékről is kell érte felutazni, mégis csak 100e Ft kiadásáról lenne szó!). Elég széles a választék és van bőven olyan modell, ami megfelelhet az ilyen elegánsabb vonalnak. Valamint megbízhatóan minőség, stabil szervíz.
Jó svájci óra ennyiért sajnos nem fér a keretbe (erős a gyanúm, hogy a linkelt Tissot-ban is a nem javítható, alap ETA quartz dolgozik ennyi pénzért) -
Hipolyt
csendes tag
válasz
squir #110308 üzenetére
Elnézést,akkor így linkelem. Az egyik vostok szerkezetes a másik seiko. Illetve egy Seiko és egy Tissot,ha elmondaná a véleményét. Érdemes venni egyébként kvarc órát?
2-3 évet írnak elem cserére,de nekem valamiért minden éven cseréltetnem kell bennük.http://orabox.hu/webshop/vostok-europe-karora/gaz-14-limousine/vostok-europe-gaz-14-limousine-dualtime-5601058-detail.html
http://orabox.hu/webshop/vostok-europe-karora/gaz-14-limousine/vostok-europe-gaz-14-limousine-tglq-5654140-detail.html
http://www.karorak.hu/seiko-orak-SNDD71P1/41433
http://ekszer-ora.hu/termekadatlap/ora/tissot/tissot-prc-200-ferfi-ora-t055-410-16-037-00/?gclid=Cj0KEQjwrJ2tBRD13N7T5u7k9I8BEiQA5APAAPpFgN3Rckc33nBqsUU6cjuM4868W7gsLOzb_0WCQOkaAm0O8P8HAQ
-
-
squir
aktív tag
válasz
Hipolyt #110307 üzenetére
Nem jó a link.
A Vostok Europe-ról már leírták a többiek is. A Vostok szerkezetesek elég "hullámzó" minőségűek, a Seiko werk-el szereltek jók. Újdonat ára az egekben, a használtpiaci a béka s@gge alatt. Elég erős az árazásuk, ennyiért idehaza jobb minőséget is lehet kapni. Vagy olcsóbban haonló design-t...
-
Hipolyt
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #110304 üzenetére
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
5-ös kezelő #110304 üzenetére
Elnéztem, bocsi. Nem ezer Ft, hanem euro. Nem kívánt törlendő.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Hipolyt #110302 üzenetére
Ha yeti méretű kezed van, talán még jól is mutat. Változó minőség, túlárazva. Próbálj fel egyet, és ha még mindig tetszik, automatából a Seiko szerkezetest kérd - a Wostok kevésbé pontos. Ha jól tudom.
Fémszíj a javaslat, ha normál tokfüles az óra. Bőrszíjat könnyebb venni jót, olcsón, mint gyári acélszíjat utólag, ha meggondolod magad. Ha spéci a csatlakozása a szíjnak a tokhoz, át kell alaposan gondolni a vételt.
/Eriktoth/ És kvarcóráért százezreket kiadni...Gyönyörű és jó automatákat lehet ennyiért vagy a töredékéért kapni. Te dolgod, te pénzed. Ennyiből tuti, h új Fortist vennék, v a feléből egy újszerű használtat. Vagy egy day-dates Certinát /First/, esetleg a DS Powermaticot - de az már van
.
-
resool
aktív tag
válasz
eriktoth #110301 üzenetére
Én egy kvarc óráért nem adnék ilyen sokat. Amúgy azon kívül rendben van az óra. SS tok, és zafír üveg. Persze ha neked kvarc a prioritás akkor nem nyúlsz vele félre. De ha későbbiekben jobban belemélyedsz a témába lehet sajnálni fogod utólag, hogy ennyit kiadtál egy kvarcért.
A másik kérdésedre: én személy szerint bőr párti vagyok, egyedül a rolexemen hagytam meg a fémszíjat eddig. De ez teljesen olyan dolog, hogy neked mi jön be, melyik a kényelmes, mi megy jobban az öltözetedhez, illetve a kezed melyiknek az "érzését" szereti jobban, ebben a témában nincs olyan, hogy az egyik jobb a másiknál. Ami neked tetszik.
-
Hipolyt
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy a Vostok-Europe órák milyenek? Én kinéztem 2-23 félét főként a Gaz Limusine termékcsaládból,ami nagyon tetszik már évek óta és egyáltalán fém vagy bőr szíjjal érdemes venni?
-
eriktoth
tag
Üdv!
Óra vásárlás előtt állok, viszont totál analfabéta vagyok hozzá. Jelenleg egy kinézett példányom van méghozzá a TISSOT V8. Konkrétan ő:
[link]Tudnátok róla írni esetleg pár szót? Továbbá ti mit preferáltok az acél vagy a bőr szíjt? Illetve még egy kérdés,
szerintetek mennyi a normális ár érte, mert interneten láttam 320 euróért, de üzletben 400 körül vannak.Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest