Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 2ozzmexy

senior tag

válasz Siriusb #63874 üzenetére

"Mondjuk azt nem értem, miért probléma, ha valaki a külső sávban 110-zel megy az autópályán."

Mert nem fog ott maradni, ugyanis ma Magyarországon (sőt, igazából bárhol az EU-ban) 5km-en belül tuti lesz egy kamion ami 85-el "ballag", és amint ez bekövetkezik ki fog jönni előzni és ugyanezzel a 110-el tervez besorolni a belsőben 140-150-el érkezők elé...
    Ha sétakocsikázni és a tájat élvezni szeretné, akkor rossz helyen van, az autópálya azért van hogy relatíve gyorsan és biztonságosan haladj rajta, éppen ezért is fizetős, mert különben nem nyernél vele semmit, ha kifizeted a pályamatricát akkor nem 1-2 lehajtót fogsz megtenni rajta. Legalábbis ez a nagy globális elmélet mögötte, de a gyakorlat nyilvánvalóan mást mutat. ;) A magyraok nem tudnak autópályán közlekedni, ha tetszik ha nem, nyeljétek le a békát, jobb lesz mindenki napja. :R

Nem vagyok morcos, csak nem szeretem amikor olyan emberek szakértenek akik életükben nem vezettek egyben 800km-t autópályán több országon keresztül hogy legyen egy reprezentatív mintája arról hogyan is kellene ezt csinálni és hogyan lehetne, ha nem lennénk ilyen korlátoltak és sötétek...

Új hozzászólás Aktív témák