Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Balázs1621 #35945 üzenetére
Az autók 99,5%-ában a kati után.
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
A "catalyst system efficiency below threshold bank 1" (P0420) katalizator elott, vagy utan van? Swift 2 2005.
-
biker
nagyúr
elkelt a Wagyönőr pozitív
Szerettük, és a legjobb autós befektetés volt eddig.
2013: 680-ért vettem
2018: 550-ért adtam
Futás 65e km
Szerviz igény: kb 200e ft de ebben minden benne van, még a két műszaki is.Kérdezném, hogy ha ügyfélkapun bejelentettem, feltöltöttem az adásvételit, és megvan az ügyirat, lezárva, akkor nekem már nem kell menni ocsmányirodába ugye?
És az önkormányzatnál külön be kell jelenteni a súlyadó miatt, vagy az is megoldott így 2018 környékén informatikailag? -
Thome
veterán
válasz
domojko #35912 üzenetére
Ez felett elsiklottam.
1.3 Swiftemre én Infinity Ecosis-t vettem, Adac teszt alapján jól szerepelt és a valóságban is, teljesen OK volt normál használatra.
-
Aryan
senior tag
Ettől fèltem, de majd kiderül. Remèlem nem nagy kontorkodást látok majd ott.
-
Aryan
senior tag
Sziasztok! Páromnak jó ève vásároltunk egy 98as Swiftet. Hátsó lámpát megtuningolta az előző tulaj. Úgy működik mint a règi mk3 GTI-k lámpái. Hátsó ködlámpa helyèn világít a fèklámpa, nem pedig a helyzetjelzőnèl. Mit lehetne vele kezdeni, hogy gyári legyen? Nem billentettem mèg ki a helyèről a lámpákat, majd hètvègèn lesem meg mert kiègett a balos fèklámpa.
-
bubi92
őstag
Sziasztok
2000-es 1,3 swiftbe 5w-40-es olaj megy ugye? mennyi kell bele?
-
dnelb
veterán
Valakinek Pest körül nincs egy fűtött garázsa, ahova 10-12 órára beengedne? Persze nem ingyen, fizetek is érte. Kiakarok szigetelni 3 ajtót de min 10 fok kell az anyaghoz.. Jelenleg belső borítás nélkül járok, se ablak se tükörmozgatás
már várom mikor raknak ki valami bontós csoportba
-
US.Army
csendes tag
jaaaj szerintem tudom ki az az ember. mert engem is hetente egyszer felhiv.. megkérdezi mindig ugyanazt, majd egy hét műlva hiv az 1.7 -es ajánlatával... atom fogyatékos
DDDDDDDD
Megkérdezi, ( persze minden hivásnál) hogy volt-e valami javitva rajta.
elmondom neki hogy a csomagtér ajtót kicserélték garanciában mert 2 évesen rozsdásodott...szinte hallom ahogy kiesik a kezéből a telefon.. .
:
oh hát akkor az már újra lett fújva...mondom neki,nem. ki lett cserélve egy teljesen újra... - jójó de akkor is újra van fújva..
igen, mondom neki, az egész autó akkor újra van fújva, mert a gyárban egyszer lefújták.. idióta baromha 2,5 öt adna érte akkor se adnám oda ilyen embernek, ez a tipikus olyan ember, aki vásárlás után meglát egy karcot is valahol már rohan vissza hozzád.. ez az a fajta aki max 1.7 ért szalon új autót akar.
-
dnelb
veterán
válasz
Motion_Blur #35924 üzenetére
Cseréld be egy sportra.. Mondjuk akkor a lomha tsi-t adnád el
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Motion_Blur #35924 üzenetére
Ket autot igy, ezzel a hozzaallassal fenntartani onszop@tas
-
dnelb
veterán
válasz
Motion_Blur #35921 üzenetére
megvan még?
-
válasz
Motion_Blur #35894 üzenetére
Tiszta sorennek énis utánajártam.
Mit ajánlotok a problémára?
Ebay bluetooth obd 2 ?
és torque android progi ? -
dReFiX
senior tag
válasz
domojko #35912 üzenetére
Vredestein Sportrac5 vettem 2016ban rá. Elégedett vagyok vele, akkoriban teszt győztes is volt, ha számít ez valamit.
-
domojko
senior tag
Elöl nekem is k425 volt a nyáron, én sem voltam vele megelégedve. Pályán 100-120-nál már kóválygott az eleje, éreztem h nem stabil. Hátul dunlop sport 1 volt de azok kukák már. Esetleg felrakom előre egy füst erejéig.
Gumis topikban a hankook k125-öt ajánlották, és azt havasolták h rakjam hátra, elöl maradjon a k425.
A vredestein-el van gyakorlati tapasztalatod? -
domojko
senior tag
Üdv!
Itt is feltenném a kérdést.
Ki milyen nyári gumit ajánlana 185/60 r15 méretben, 2006 Suzuki Swift 1.3-ra? -
Padre81
csendes tag
válasz
Mattyokar #35889 üzenetére
Szia, nekem S-Crossom van, de ha jól tudom ugyanazok a felnik és a gumik. Majd egy év és kb 25.000 km után nem tűnik veszélyesnek a dolog, elég ballonosak a gumik, normális az oldalfalak magassága. A gyári nyomás a gumikban olyan 2.8 bar, na ez már kellemetlen. Nem is tapad rendesen a gumi, illetve kényelmetlenebb az utazás. A megoldás, hogy a fedélzeti számítógép menüjében comfort módba kell átkapcsolni eco módból a TPMS (guminyomás szenzor) érzékenységét (ha nem ott van gyárilag), és akkor nem fog bejelezni ha leengedsz belőle, minden esetre 2.5 bárnál nem jelez. Lehet hogy lehetne lejjebb is menni, olyan 2.2 vagy 2.3 körüli értékre, de nekem így már jó a menetkomfort és a tapadás is. A felni nem sérülékenyebb így a hulladék útjainkon mint más autóknál szerintem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Andrewhouse #35909 üzenetére
Kati után.
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Van egy check engine lámpa hiba Ignisben ki lett olvasva 2 es lambdaszonda, nem tudja valaki megmondani nekem hogy az a Motortérben lévő katalizátornál vagy alul "katalizár után"??????
Üdv.
-
tdna
csendes tag
válasz
Motion_Blur #35906 üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
tdna
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek ez az ár reális? Ha nem, akkor mennyiért lenne az?
https://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/swift/suzuki_swift_1.2_gc_ac_esp-12611078
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest