- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
gordonfreemN #13993 üzenetére
Szerintem a gond itt a magyar beszállítókkal van, illetve azzal, hogy nem ellenőrzik őket rendesen.
Én nem értem, hogy törhet el mindkét első rúgó 4,5 évesen, ha normális anyagból, normális technológiával van legyártva.
Egyébként szerintem a régi swiftek sokkal megbízhatóbbak voltak, de ahogy egyre nagyobb részét a kocsiknak magyar beszállítók gyártják, szerintem úgy romlik a minőség is, ld. régi swiftek lengéscsillapító miatti visszahívása, amit egy azóta megszűnt magyar cég készített, szét is rohadtak. Az én régi swiftem már a gyártási ciklus végén készült 2003-ban, amikor a magyar cég már bedőlt, így az enyémbe japán gyártású kyb gátló került, ami 9 évesen is rozsdamentes volt, és tette a dolgát.
Szvsz szerintem az új suzukik olyanok, mint a magyar munka.(#13995) PRDZsolesz : a szörnyű az, hogy ez a valóság. itt az emberek nem akarnak dolgozni, aki dolgozik, azt meg nem érdekli, hogy milyen munkát ad ki a keze közül. (tapasztalat sajnos)a vállalkozásoknál ugyanez a helyzet, azonnal akar mindenki meggazdagodni, a munka minősége senkit se érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- Eladó KTM női kerékpár!
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged