- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
karakpecze21 #10605 üzenetére
A 2001-es swiften a dob rozsdamentes acél. Ezt onnan tudom hogy én kb 4éve kicseréltettem az egészt katalizátortól hátrafele, de az akkori szerelő egy szóval nem mondta, hogy rakjam el a régi dobot vagy műtsük át az új rendszerre,csak úgy elraktam mert jó állapotban volt, de most mikor a blokk alatti lekanyarodó részt meghegesztettem egy konkrét kipufogós szakival az mondta hogy ki fog lassan lyukadni a dob előtt is tőbe és akkor került szóba, hogy jó hogy elraktam mert azok gyárilag rozsdamentes dobok és ha kilyukad akkor vigyem neki el és azt rakja vissza. Ez simán elképzelhető más típusoknál is de hogy az egész rendszer rozsdamentes legyen az sztem csak felsőkategóriás kocsiknál lehetséges holmi pár millánál nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest