- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Lenne egy olyan problémám Suse 10.0 alatt, hogy a Novell file szerveren található fájlokat rosszúl jeleníti meg, ha ékezet van bennük. Ha meg rákattintok, akkor meg el is tünnek, vagy nem tudja megnyítani. Novell Client beállításai között nem találtam olyant, ami ezen segítene, meg neten nem találtam olyant, hogy login scriptet kellene átírnom. Nautilus azt írja ki a fálj után, hogy invalid encoding, és az ékezetk helyett kérdőjel van. Kipróbáltam, hogy kikapcsolom az UTF-8 kodólást, akkor csak simán nem jelennek meg az ékezete karakterek, de ekkor is eltünnek a fájlok, ha rájuk kattintok. Mit lehetne tenni, hogy legalább a fileokat meg lehesen nyítani?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest