- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Korábban volt már ezzel kapcsolatban kérdésem, de azóta talán romlott a helyzet: Az mennyire normális, hogy a dcmtk és a dcmtk-devel nem jó néven keresi a függőségeit Tumbleweed és Leap alatt?
Jellemzően telepítés után első használatnál hiányolja a
/usr/lib64
mappából a libpng/libssl/libicuuc/stb libeket, amik a valóságban jelen vannak, csak nem pl:libpng.so
néven, hanem mondjuklibpng16.so.16.37.0
néven és ezt írhatnám a többire is. Onnantól, hogy ezekből létrehozok soft-linkeket a könyvtárban, megszűnik a gond, de Tumbleweed esetében rolling release lévén szó annyira nem tudom, hogy ez biztonságos megoldás-e.Ez olyasmi gond, amit érdemes lehet jelezni, vagy én bénázok?
YaST-ból telepítem egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- YouTube
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Path of Exile 2 early access kulcs
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest